.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    :'(((
    Guest

Помогнете ми какво да правя ?

Значи запознах се с едно момиче ,много ми допадна в началото и излизахме на сам на там и си говорихме по телефона много и аз отначало само я харесвах обаче след като си говорихме толкова много и аз я разбрах що за човек е се влюбих в нея и когато бях убеден в това й го казах понеже не исках несериозна връзка . Като и казах тя се двоумееше и каза ,че иска да си помисли и (аз бях убеден ,че ще каже не) и след това тя каза ,че от една страна иска да сме гаджета от друга не и аз постъпих супер тъпо един път и тя каза ,че не иска да има връзка с мене и ,че иска да си останеме много добри приятели както бяхме и в момента сме такива (поне според мене) . Проблема е там ,че тя не ми вярва ,че я обичам и ,че не мога да я убедя ,че наистина я обичам тя си мисли ,че след време ще я забравя ,а аз сега не преставам да мисля за нея абе много я обичам когато я видя дори и за малко много хубаво ми става и като се разхождаме много ми харесва и не мога да ви опиша какво чувство испитвам когато си говоря с нея и как е ... Великолепно е ... само че тя не ми вярва ,че наистина съм влюбен в нея и че я обичам това нещо ме влудява аз ли съм толкова тъп и не мога да си покажа чувствата както трябва ? Какво да правя хора помогнете ми моля ви...
    Никога не съм срещал момиче като нея тя е много по различна от другите момичета и точно това я прави специална ... тя е най-доброто момиче което съм срещал до сега

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pich...razbiram te tolkova dobre !! .. She ti kaja kfo mislq az .. Ne iskam da ti stava gadnu no ... Spored mene tq ne che ne ti vqrva che q obichash..prosto taka e po lesno..nadqva se da q zabravish skoro..shtoto i tq ne iska da stradash...tq ne moje da ti dade tova koeto zaslujavash...kakfa e prichinata li? OBICHA TE...no samo kato pr! Ne si misli che prichinata e v tebe .. ne pravi greshkata da se samoobvinqvash..prosto go priemi...sujalqvam

Guest
    оффф тя е толкова самотна има нужда от някой до нея ! Обаче тя е убедена ,че НИКОЙ не може да я обича защото е по различна от другите момичета ... а аз не мога да й обясня ,че точно това ме накара да я обичам :'(

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A tq zashto misli che e po razlichna...kfa e ? .. Nima taq razlichnost q kompleksira...kaji i che nishto ne gubi ako probvate...obqsni i che nqma da q naranish...che bi dal za neq vsichko...prosto bydi do neq...neka tq go useti

Guest
    много по различна е от другите момичета характера и е по-различен и труден за разбиране...

нали знаеш, че с труд и постояннство всичко се постига! според мен няма друг по-добър съвет от този!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от :'(((
    много по различна е от другите момичета характера и е по-различен и труден за разбиране...
    ГОВОРИ С НЕЯ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си