.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated by W.I.M.: Харесах я в сайт за запознанства ..

Харесвам ено момиче от много време даже харесвам не се доближава ни най малко до това което в действителност чуствам към нея, но не се познаваме а и за беля те сега заваршва и може доста време да не я видя ако продалжи да учи някаде

Гледах и снимката в една страница за запознанства и направо ме изгаряше отвътре докато го правех направо съм луд по нея и нз какво да правя.

Изпратих и собщение където направо си излях душата без да и казвам кой съм и тя не ми отговори ( КАКВО ДА ПРАВЯ !??!?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    тва верно ник-а ти отговаря напълно на поста

та сега да се обърна към автора "Най-добрият начин мечтите ти да се превърнат в реалност е да се събудиш." - замисли се

вместо да седиш и с часове да се захласваш по снимката й или пък да се чудиш защо не отговаря на смс-а, намери начин чрез общи познати или на място, където ходите и двамата, да се запознаете, да излезете на кафе
    не стой, а действай
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    sofia
    mi na iskam da zvuchi gadno no mai ne e mnogo dobre da vuzlagash mnogo nadejdi ashtoto vs pak na se poznavate a i ne ti e otgovorila na suobshtenieto trbva da se postaraesh da namerish nqkoq druga zashtoto s tazi mai nishto nqma da se poluchi
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love

та сега да се обърна към автора "Най-добрият начин мечтите ти да се превърнат в реалност е да се събудиш." - замисли се

вместо да седиш и с часове да се захласваш по снимката й или пък да се чудиш защо не отговаря на смс-а, намери начин чрез общи познати или на място, където ходите и двамата, да се запознаете, да излезете на кафе
    не стой, а действай
    Абсолютно съм съгласна. Съдбата обича смелите, така че можеш да се свържеш с нея по много начини. Не се оставяй да те отчая един неполучен отговор.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    метни се от некоя сграда

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love

не стой, а действай
    ДА!!!

Guest
    не стой, а действай Wink

е то е ясно че това трябва да направя ама да кажем примерно, че седи на две маси от мен в някое кафе с няколко приятелки и тогава какво да направя ???

Да отида и да и кажа здрасти ли ?!?!?
    Или пак да и намигна от мойта маса ?!??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си