- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Харесах я в сайт за запознанства ..
Харесвам ено момиче от много време даже харесвам не се доближава ни най малко до това което в действителност чуствам към нея, но не се познаваме а и за беля те сега заваршва и може доста време да не я видя ако продалжи да учи някаде
Гледах и снимката в една страница за запознанства и направо ме изгаряше отвътре докато го правех направо съм луд по нея и нз какво да правя.
Изпратих и собщение където направо си излях душата без да и казвам кой съм и тя не ми отговори( КАКВО ДА ПРАВЯ !??!?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
тва верно ник-а ти отговаря напълно на поста![]()
та сега да се обърна към автора"Най-добрият начин мечтите ти да се превърнат в реалност е да се събудиш." - замисли се
![]()
вместо да седиш и с часове да се захласваш по снимката й или пък да се чудиш защо не отговаря на смс-а, намери начин чрез общи познати или на място, където ходите и двамата, да се запознаете, да излезете на кафе
не стой, а действай![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi na iskam da zvuchi gadno no mai ne e mnogo dobre da vuzlagash mnogo nadejdi ashtoto vs pak na se poznavate a i ne ti e otgovorila na suobshtenieto trbva da se postaraesh da namerish nqkoq druga zashtoto s tazi mai nishto nqma da se poluchi
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Абсолютно съм съгласна. Съдбата обича смелите, така че можеш да се свържеш с нея по много начини. Не се оставяй да те отчая един неполучен отговор.Първоначално написано от valantain_love
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от nekaduren
![]()
![]()
ДА!!!Първоначално написано от valantain_love
вместо да седиш и с часове да се захласваш по снимката й или пък да се чудиш защо не отговаря на смс-а, намери начин чрез общи познати или на място, където ходите и двамата, да се запознаете, да излезете на кафе
не стой, а действай Wink
е то е ясно че това трябва да направя ама да кажем примерно, че седи на две маси от мен в някое кафе с няколко приятелки и тогава какво да направя ???
Да отида и да и кажа здрасти ли ?!?!?
Или пак да и намигна от мойта маса ?!??