.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Господи обичам я с цялата си душа :(

Бях с едно момиче горе долу половин година. Беше и все още е любовта на живота ми. Никога не бях срещал такова момиче - грижовно, обичливо, красива - за мене беше и все още е най красивата, разбираше ме винаги, когато имах нужда от помощ. Беше най невероятното момиче, което някога съм срещал. Когато бях запоследно с нея, дъхът ми спря и не можех да говоря, само я гледах в очите и тя мене, всякаш всичко спираше, когато бяхме заедно. От близо 2 месеца вече тя не е с мене, не ми каза причината..тея 2 месеца са най-ужасните в живота ми..подлежат на мъчение и обич едновременно, радост и тъга - радост, защото имах честа да получа нейната обич и тъга, защото вече не я интересувам.. Господи много я обичам Радвам се, че поне съм имал възможността да получа нейните ласки и нейната любов, защото тези неща, които ми даде, до преди време ми се струваха невъзможни..а когато бях с нея, всичко беше толкова лесно..

Guest
    Видях е за последно, за последно в моите очи, но не и в моите мисли. Замина, без целувка, без да каже "чао"..просто се обърна и тръгна...Мисля за нея постоянно, няма нищо, което да ме направи по щастлив от това, когато се сетя, че бяхме заедно и моментите. Явно не съм бил достатъчно добър за нея. Сега сигурно дарява някой друг с нейната прекрасна любов, която на мене ми даваше Господи искам поне за няколко часа да отида при нея и да й покажа колко много я обичам Но не мога..не ми отговаря на телефона, на смс, на имейлите.. Не съм я търсил от горе долу 35-40 дни и тя не ме е потърсила..вече всичко свърши. Не мога да открия друго момиче, което да ме разведри и да дам мойта любов на нея. Просто тя беше много по различна от другите, като характер, като външен вид и всичко друго. Това е правеше специална

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    оф като ти четох пост-а и ми стана много тъжно явно наистина доста си я обичал

точно за това не трябва да се предаваш толкова лесно
    нямате ли някви общи познати, чрез които да се опиташ да се свържеш с нея? тя не иска да говори с теб, но можеш чрез тях да уредиш няква "случайна" среща и да я хванеш на тясно

баси, заслужаваш поне 1 обяснение от нейна страна.. толкова любов и надежди си вложил във връзката ви и накрая кво ... иска, неиска - ще трябва да ти каже някаква причина, защото ти не заслужаваш да тънеш в неведение и постоянни въпроси "защо", "аз ли бях виновен"

тя трябва да е няква супер безчувствена, че да те остави потънал в такова отчаяние да си блъскаш главата в стената и само да се чудиш а както я описваш... едва ли..
    даже на мен ми се струва, че тя не е искала да се разделяте, а е имало нещо, което ти незнаеш и което я е накарало да постъпи така въпреки волята си

само в никакъв случай не оставяй нещата просто така, а се бори да получиш своите отговори.. както казах вече, поне това е длъжна да направи за човек, който й е бил толкова отдаден

в краен случай свържи се с някоя нейна добра приятелка, излезте, поговорете, спечели доверието й и я помоли да ти каже ква е истината
    покажи й колко страдаш и колко нещастен си - сигурно няма ти откаже, ако види колко зле се чувстваш
    тва с приятелката не е идеалното решение, защото винаги най-полезен е разговора на четири очи, но пак става при липса на друг вариант

пожелавам ти успех... чао..

P.S. историята ти наистина много ме трогна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    sofia
    e pich tva naistina e mnogo gadno i te razbiram kakvo e da obichash qkoi tolkova silno no povqrvai mi trqbva da nqmerish nqkukuv nachin da zapochnesh postepeno da q zabravqsh ne kazvam ot raz no bavno malko po malko zashtoto znam che zvuchi gadno no ne trqbva da se jivee v minaloto
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Гадно, но живота е гаден мтака че гледай напред!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Винаги оценяваме хората като ги загубим и тогава те ни липсват безумно много...
    Трябва да я потърсиш, да дадеш всичко от себе си да й покажеш какво чувстваш и колко я оценяваш. Щом те е обичала не мисля, че любовта се изпарява толкова лесно.
    Просто бъди по-настоятелен, упорит. Бори се за нея...
    Пожелавам ти успех, искрено!
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Znam kolko e trudno zashtoto i az sam v podobna situaciq... Znam che kogato nqkoi ti kaje ,,Gledai napred s vremeto vsi4ko shte se opravi'' tova ne uspokoqva i ne dava kuraj.. Edinstvenoto koeto moje da te uspokoi e celuvkata na tova momiche...Razbiram te,znam che nqma da ti e lesno da q zabravish,no se otdai na neshto drugo-trenirovki,izlizai pove4e s priqteli..hodi po diskoteki,opitai se da se razseesh ...I pomni che ne trqbva da potiskash chuvstvata si zashtoto taka e oshte po gadno
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

ох като чета мнениеята ми напомня за моята любов...Знаеш ли...живота продължава....рано или късно ще намериш друга...Не прави моята грешка да я търсиш!Ако те иска и обича сама ще те намери ако ли не...тя губи не ти...Може да ти се струва невъзможно,но аз минах два пъти по този път и винаги като заебеш някой,той почва да те търси...Помни думите ми тя ще съжали,че те е зарязала и сама ще те търси може след ден,месец година...10 години може да минат даже,но ще осъзнае грешката си...И ся усмихни се!Живота е пред теб,скоро ще срещнеш друга...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ем тя като не иска да е с теб...няма смисъл да е насилваш може да си е намерила друг ерген

Guest
    Опитах всичко за да се свържа с нея - с нейни приятелки разговарях, опитах се да се сближа, но просто само се сближихме. Опитах да говора и с нея, но просто не отговаря на обажданията ми, да се видим или просто да поговорим в чата, имейл и всички други неща. Опитах се и да я забравя като се отдам на друго, не става и не става. Пробвам да се отдам на други неща, като например тренировки, но просто не става.

^^kotenceto^ - живота и да продължава, ти оставаш там, където си. За тези 2 месеца да не мислиш, че не съм се опитвал да говора с нея, да ми даде една простичка причина за това как изведнъж всичко свърши..няма да срещна друга, ако срещна, то ще бъде не истинска любов, а само привличане. Не мога да се оттърва от желанието да бъда отново с нея, да получавам нейните целувки и ласки...

И да излизам и да не излизам е все същото. Нито ми е весело, нито ми е приятно като съм на кафе или разходка. Просто си се разхождам с тях и те до някаква степен ми дават кураж, но само до толкова, че да разбера, че не съм сам, а имам някого зад гърба си.

усМиВкаТа - вярно е, но аз я ценях като живота си, когато бяхме заедно. Обичах и обичам я безумно много, бих направил всичко само и само да си върна нейната любов и честност, но това, като че ли е една изгубена кауза..опитах всичко за да си я върна..няма и надежда.

П.С - звуча като напълно отчаян, то си е така, но просто не мога да забравя една любов и искам да споделите вашия опит в това и да се опитам да я превъзмогна колкото и трудно да е

mi 6tom neiska da e s teb...........
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

хей, не се отчайвай! всички знаем колко суров и безкомпромисен понякога е живота, то трудностите ни правят по-силни, нали знаеш?! знам колко много я обичаш, защото и аз обичам така, но живота продължава, а времето не е спряло защото тя вече не е до теб! усмихни се, радвай се на живота, купонясвай... а любовта винаги те дебне на някой ъгъл!

ммм няма смисъл да я търсиш...знам,че е трудно,но с времето всичко ще изчезне...няма да я забравиш никога и винаги ще я помниш...но просто в тоя живот трябва да се научиш да губиш и печелиш.Не знам на колко си...Аз 8 месеца съм се борила за едно момче,нямаше нощ в която да не плачех за него,нямаше ден в който да не го потърся и да не му кажя колко силно го обичам и че искам шанс,мн пати съм си рязала вените заради него...и защо ли да осъзная,че човек се променя,че с вретео забравя,влюбва се,олюбба се...Аз срещнах друг,но ми трябваше мн време да разбера,че не в мен е проблема,а в него,че не аз не съм достаъчно добра и красива за него,а че той не е достатъчно добър за мен.За тва се усмихни живота е пред теб...предполагам че си колкото мене горе долу по години...Ако ти е писано да си с нея ще си ако ли не не ти е първта не ти е последната...Ще ти мине и аз бях така в началото
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    Ми ти на колко си ?
    Излизам постоянно, не се задържам вкъщи. Точно заради това, да не мисля за нея и така да си избистря съзнанието, но сякаш точно обратното се получава. Когато се прибера си мисля за деня как е минал и разни такива, сещам се отново за нея и така постоянно се повтаря. Имам силен дух, но моменти като тея рядко се случват и те ме съсипват. Нямам сили да продължа напред, обичам я и не искам да я изоставям, но тя ме е изоставила и от това ме боли още повече. Искам да си я върна, но знам, че е невъзможно, защото шибания живот така се ме подреди. Обичам я и нека знае, че дори и да осъзнае грешката си, ще я приема обратно при мене, стига да не е много късно. Искам да си я помня винаги, това ще ми напомня какво значи думата любов и как от 7-мото небе си паднал в ада на нещастието...

king_of_depression
    Guest
    Ми какво да ти кажа...Знам,че това няма да те успокои особено,но ако това е любовта на живота ти значи си в наистина отвратително положение.По-добре не се предавай,бори се за нея,ако трябва досади й толкова че поне да се ядоса и да ти обясни всичко.Опитай всичко,ако трябва отиди до даскалото й и я изчакай да излезе(така по-трудно ще те игнорира)след което й обясни в какъв ад гориш и какво ти причинява това незнание.Знай едно-ако наистина тя не е искала да се разделяте,а някакво обстоятелство я е принудило и успееш да я накараш да ти каже какво и причинило това имаш шанс да си я върнеш,макар и малък.Представи си,че някой я е излъгал(което е много възможно предвид внезапната промяна в поведението й).Ако разбереш коя е причината и тя е ЛЪЖА може би ще успееш да я убедиш,че няма такова нещо-Според мен точно това е станало-някой "доброжелател" й е наговорил 100000000 глупости и в резултат тя е направила това.Така че бори се докрай,защото в противен случай може наистина да разбереш какво е край Знам,че няма да се почувстваш добре,че й досаждаш и говориш с нея против волята й,но в крайна сметка е за добро,поне твоето.Помисли за себе си,за болката,която те изгаря най-вече поради НЕЗНАНИЕТО,а ти не заслужаваш това Тя е постъпила жестоко,най-малкото заслужаваш обяснение.Ако беше просто харесване щях да ти кажа забрави я и ще намериш друга по-добра,обаче ако наистина е любовта на живота ти...мога да ти пожелая само успех,защото ако не успееш...

Re: Господи обичам я с цялата си душа :(

ne moga da povqrvam,i prodaljavam da smqtam 4e majete ne obi4at,sorry no savet ne moga da ti dam

Guest
    Проблема е, че не сме от един град. Тя е от столицата, а аз от провинцията. Виждахме се по 3-4 дена в седмицата и така се запазваше желанието ни да се видим с всеки изминал ден ставаше по голямо.

sladkata_poli69 - всеки е различен, дано попаднеш на човек, който може да те обикне и да разбереш, че и мъжете могат, но много трудно се доверяват на жените.

Guest
    i az do skoro imah takava vrazka toi e na 50 km ot sf.pi6i po moq problem pls

Guest
    Няма надежда вече, край. Приятелите и те ме посъветваха да направя както нея, да я забравя. Не мога просто, в мислите ми е и се питам разни въпроси като например - защо стана така..аз ли бях виновен и т.н. Обичам я, ще има винаги място в сърцето ми за нея и винаги ще може ад се върне при мен. Дано сега е щастлива, само това се надявам, нека бъде щастлива така, както аз бях с нея.

Ми пробвай с друго момиче така по лесно ще я забравиш бади сигорен сащтнос не много сигорен щото аз пробвах самоче не можах почтия я бях забравил но кат я видя и ми ставаше нещо и все още се обитвам да я забравя и дори мисля ся кат скаса със сегашния си приятел да и кажа чуствата си но не знам какво ще стане
    Ako ne me obichash me obii,reji me kas po kas,no kato stignesh do sarcheto mi spri i pomisli,zashtoto tam si ti

Повече от фен
    nqma smisul da q tursi6.Razbiram 4e za teb e mn trudno da go priem6,no tova e fakt,taka e trqbvalo da stane.Spri da q vijda6 i se opitai po malko da misli6 za neq.Horata kazvat-o4i koito ne se vijdat se zabravqt,no dali e taka,ne znam...
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Ех,защо и бившият ми не ме обича толкова силно колкото ти бившата си...само мога да се възхищавам на така любов и да завиждам...Помни ми думите рано или късно сама ще ет потърси,но щом казваш,че мн те обичала...сигорно си има причина да не те търси...Забрави я колко и трудно да е...Времето ще я заличи от съзнанието ти...

Guest
    Господи как може да е толкова близо до мен,а всъщност да е толкова далече..искам да й кажа и покажа колко много я обичам и колко много значи за мене, но е невъзможно. Тя вече е с друг..аз съм бил поредният, но за по дълго време..била се е подигравала с мене и това ме заболя ужасно много...нека е щастлива, нека бъде щастлива така, както аз бях с нея. Нека дарява любовта си на човека, който в момента е с нея, нека бъде щастлива и радостна..Тя беше всичко за мен..моя смисъл на живот, тя беше нещото, което ми вдъхваше надежда в трудни моменти, защото знаех, че като мине момента, ще я видя и ще забравя всичко лошо..Радвам се, че бях част от нейното ежедневие, радвам се и че бях в нейното сърце, радвам се, че всеки един момент с нея ми е останал в сърцето и мислите, радвам се, че дадох цялата обич на някой, който заслужаваше, радвам се, че беше в моето сърце..
    Нека само знае, дори и да прочете това, да се сети кой съм, да разбере какво ми е причинила, че ще бъде единствената жена на света за мене. Тя беше много по различна от другите и това я правеше по специална от всичко..
    Обичам я, винаги ще я обичам, винаги ще има място в сърцето й за нея независимо какво е станало...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    hm..trudna rabota nai-dobre e da q abravi6 kolkoto i da ti e trudno....ako puk sadbata e opredelila da ste zaedno nqkoi den pak shte se saberete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си