Опитах всичко за да се свържа с нея - с нейни приятелки разговарях, опитах се да се сближа, но просто само се сближихме. Опитах да говора и с нея, но просто не отговаря на обажданията ми, да се видим или просто да поговорим в чата, имейл и всички други неща. Опитах се и да я забравя като се отдам на друго, не става и не става. Пробвам да се отдам на други неща, като например тренировки, но просто не става.
^^kotenceto^ - живота и да продължава, ти оставаш там, където си. За тези 2 месеца да не мислиш, че не съм се опитвал да говора с нея, да ми даде една простичка причина за това как изведнъж всичко свърши..няма да срещна друга, ако срещна, то ще бъде не истинска любов, а само привличане. Не мога да се оттърва от желанието да бъда отново с нея, да получавам нейните целувки и ласки...
И да излизам и да не излизам е все същото. Нито ми е весело, нито ми е приятно като съм на кафе или разходка. Просто си се разхождам с тях и те до някаква степен ми дават кураж, но само до толкова, че да разбера, че не съм сам, а имам някого зад гърба си.
усМиВкаТа - вярно е, но аз я ценях като живота си, когато бяхме заедно. Обичах и обичам я безумно много, бих направил всичко само и само да си върна нейната любов и честност, но това, като че ли е една изгубена кауза..опитах всичко за да си я върна..няма и надежда.
П.С - звуча като напълно отчаян, то си е така, но просто не мога да забравя една любов и искам да споделите вашия опит в това и да се опитам да я превъзмогна колкото и трудно да е