- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite savet..
kakk da kaja na priqtelq si 4e v4er abez d arazberem mai mi e rzkysal devstvnata cipa..i kak da razbera dali naistina e taka?
ebasii sprelite stee... az kato se zamislq voubshte nqma se pritesnqvam za takia guposti! emi hodi mu kaji " emi miloo sladkooo kotenceee shte izqqqm ama SI ME OTVORIL MAIKA TI SHE EBA SHIBANQK"
ем зак во да му казваш....
...и как така "без да разберете"
Отиди на генеколог, ако толкова искаш да знаеш дали ти е разкъсана.
Ti si bila mn tupa be,parvo kak taka bez da razberete,vie da ne ste nekvi maloumnici,mai ste de,i kvo ot tva 4e ti q e skasal,golqm zor ve4e kato 4uq nekvi kurvi("oo,izgubila si detstvoto si'oo")i mi se povra6taa,ini6to koi znae kvo prosto ne si ve4e virgin kav ti e problema?!?!?!?!?!?!?!?!![]()
I btw,ne moga da si kopiram tva v podpisa(za toq,deto se gordee,4e e balgarin)6toto razni xora mi dadoxa zabrana za podpis,a tva ako go 4ete toq 6loko da znae 4e az pravila ne 4eta![]()
virgin си е ..все пак не е правила секс...то дори е тясна още,а то въобщене се знае дали я е скъсалаПървоначално написано от unnamed_user
Да ти имам грижите.....![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
аауу голям проблем!!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
porednata prostotiq na nqkoe lape
po temata kvo e pravil 4e bez da iska? s prast4e nemoje! i ti otkade re6i 4e e skasana![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
отиди при чичо доктор па ко не си отворена тои ще се погрижи![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Въпрос - как я виждаш тази ципа? Входът на вагината не е на показ. Девствената ципа задължително има дупка и това, че някой е пъхнал пръст, не я разкъсва. И как да му кажеш, ами така: "Май вчера си ми скъсал девствената ципа".