- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Проблема ми е следният.Има едно момиче с което ходя в момента и страшно много я обичам и тя много ме обича(поне така казва) обаче напоследак съм адски ревнив и постоянно ми се въртят някви мисли в главата да не се забива с някои тя казва,че няма такава опасност и аз и вярвам,ама мислите не спират да ми се вартят в главата.Искам да попитам какво мога да направя за да спра да мисля такива неща и да не съм толкова ревнив?Незнам дали ще можете да ми помогнете,ама нямаше кой друг да питам освн вас.
Ami trqbva da i imash malko povechko doverie..
I vse pak kakvo te kara da mislish, che tq ti izneverqva - povedenieto i, otnoshenieto i k1m teb?
Ako tq se d1rji milo s teb i pokazva obichta si, ako e estestvena.. (vse pak ti bi trqbvalo da q poznavash dobre i da znaesh koga e estestvena)... nqma mqsto za tolkova golqma revnost.. Estestveno, v1v vsqka vr1zka ima doza revnost, koeto podsilva vr1zkata, no ako tazi doza e po-golqma.. togava se stiga do razpadane na vr1zkata..
Imai i doverie!
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
moq savet kato momi4e e da se opita6 da i ima6 doverie za6toto ako prodaljava6 s taq revnost 6te prodaljava6 da se izma4va6.predpolagam 4e i na neq 6te i e kofti ako prodaljava6.spri s revnosta i ne si trovi jivota s neq.i nai ve4e vnimavai zaradi nqkva revnost za q zagubi6.Uspeh!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Радвай се на живота..... каква е тази ревност - мисли позитивно, стига си си въобразявал, ако някога без да искаш избухнеш най-много да се скарате. Предполагам не искаш такива дребнави глупости да развалят хубавата ви връзка. Ако една жена реши да изневерява - няма и да се усетиш, така че по- добре и вярвай.
Mnogo dvoiki sa se razdelqli zaradi revnostta na ediniq.6tom te obi4a nqma veroqtnost da ti izneveri,za6toto nqma da i se iska da izgubi mom4eto koeto obi4a nali taka,no ne q tormozi,a i vqrvai,ako ima ne6to to vinagi 6te si pokaje,taka 4e spoko.Ne q pritiskai mnogo,za da ne q obarka6.Opitai se da se zdarja6,za6toto kolkoto i da te obi4a moje6 da q nakara6 da si tragne ot tebe,zatova ti kazvam davai i neobhodimata svoboda koqto i se polaga.
Ако си убеден в чувствата й към теб би тярбвало да спрат да ти идват такива мисли в главата.Нормално е човек да ревнува мъничко в една връзка,но всичко си иам граница и когато тази ревност прерастне в нещо повече и стане нещо като параноя...тогава връзката е обречена.Опитай се да й повярваш,вероятно и на момичето не й лесно да се съмняваш с нея.Сега си с тази,която обичаш,и тя ти е показвала предполагам че държи ан теб...просто наслади се на този момент и когато сте заедно вместо да си мислиш кой я гледа и т.н.,помисли си как да направиш времето с нея още по-приятно и как да правите връзката си още по-силна![]()
Значи много я обичаш.Ами моят съвет е повече да подтискаш тази ревност и макар да е труднотрябва да изпиташ силата на волята си и да се въздържаш.Щом тя ти е казала че няма от какво да се притесняваш,й повярвай.Любовта се опира до доверие.Не я задушавай прекалено много,за да нея подтикнеш към желанието за повече свобода.Давай й свобода и бъди сигурен,че тя ти е вярна.Щом е все още с теб,значи изпитва нещо истинско:не мислиш ли??
Наистина цял ден мислих това което и вие ми го казахте ми е идвало и преди наум,но по някой път ми става прекалено и незнам ма не се въздрържам.Мойта ревност не е нещо адски прекалено , но днес се обедих,че тя наистина ме обича за това наиситна няма за какво да ревнувам и да се притеснявам.10х на всички,които ми помогнаха.Обичам те Вики!!!!!
mislq,4e trqbva da i ima6 pove4e doverie,tova 6te e dobre i za teb i za neq.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Ей...
Я не се мъчи напразно...а просто поговори с нея,за съмненията,за нещата,които те плашат и т.н.
За такива неща се говори/споделя.Не бива да расчиташ тя да разбере какви са страховете/проблемите ти,без да и показваш,че имаш такива - все пак нямаме способността да четем мисли.Моят съвееет е да бъдеш по-смел и да споделиш с нея ко те тормози.И такаааааа....УСПЕХ
![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
vsi4ki tuk sa kazali acki verni i polezni ne6ta za da ne se povtarqm s tq 6te te posavetvam edno ot opit za6toto az sa6to sam acki revniv i praveh na gadjeto se nqkvi tapi skandali ....no sega e po dobre...nai dobre se opita da i dostavi6 nqkovo udovostvie koeto nqma da zabravi ne6to koeto dr ne e pravil edvali ne kompesaciq za iztradanoto ..deistva!!!
lol dobro re6enie na problema... podludiq ot kef i posle i vdigai skandali
така е...Много е гадно да си ревнив...Първоначално написано от sladkoto_neli
Normalno e da q revnuva6 6tom tolkova mn q obi4a6;]nz kolko e d1lga vr1zkata vi,no za da ne q revnuva6 tolkova trqbva da i ima6 doverie,koeto se dobiva s te4enie na vremeto.moq s1vet e da zad1rjij malko revnosta i emociite si,kakvoto i da ti kostva tova,za6toto v protiven slu4ai 6te upla6i6 priqtelkata si sas tezi revnost.nie momi4etata mrazim tova i tazi revnostta bi ni podtiknala da izneverim....jelaq ti uspeh \/
тя ако иска да ти изневеи ще го нарпави, така че няма кво да се косиш......
mi zanimavai se s ne6ta koito mogat da te otplesnat i da ne misli6 za tova.ne se izmu4vai s takiva ne6ta.vse pak edna istinska liubov se gradi na DOVERIE!!!!!!!![]()
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
moje bi q obi4a6 adski mnogo i te e strah da ne q zagybi6?no da ti kaja po dobre se opitai da ovladee6 polojenieto i da i vqrva6 za6toto ina4e na neq 6te i omruzne ot scenite na revnost i tvoite sumneniq i nqma da budete dulgo zaedno.kazvam ti 6tom ti kazva 4e te obi4a vqrvai i za vsi4ko
Iskam da vi se pohvalq otkakto pusnah temata ve4e ne se pritesnqvam tolkova mn daje vaobshte.Naposledak sme dosta 4esto zaedno i az mn se radvam zashtoto q obi4am adski mnogo.Naisitna si prekarvame strahorno (spored men nz kvo e neinoto mnenie). 10x pak na vsi4ki.
Da m/u drugoto tva sam az :P.Първоначално написано от Анонимко
Don't worry, be happy!
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Простот както ти казват малко повече доверие.Първоначално написано от NeSTa_86
mi popitai q no ne i pokazai che si tolkova revniv zashtoto momichetata ne obichat mnogo revnivi momcheta normalno e chovek da revnuva do opredelena stepen spoko
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ревността убива любовтане допускай това
моят приятел много ме ревнуваше без повод при това
и накрая се разделихме
не успяхме да спасим любовта
![]()