.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ot4aqno momi4e
    Guest

pomo6t kakvo d apravq

ta moqta istoriq e slednata s edno mom4e si pi6em po 4ataot ioma nqma 8 meseca mn si go haresvamiskam da go vidq no toi e ot dr grad znaa4i sq iska idva da se vidim i shte doido no az se pritesnqvam 4e nqma da me haresa i bsushtnost nz kakvo da pravq mn si go obi4ka no se se pritesnqvam 4e sam debela i imam mali gurdi i nz kak da otida ri nego posuvetvaite me molq vi

mmmm kato si pi6ete 8 meseca toi ne e li vijdal tvoq snimka?? bi trqbvalo ako te haresva da te prieme takava kakvato si

Guest
    vijdal me e i to mn moi snimki i az sam vijdala negovi no mn se pretesnqvam makar vsi4ki da mi kazvat 4e nqma ot kakvo

Оф ами събираш кураж и отиваш....голяма работа
    Ако не те хареса....емии да не ти пука. А и щом те е виждал за кво се притесняваш Оф секи се притеснява на първа среща особено ако е от чата. Не пишете тъпи теми бе като толкова се притесняваш недей ходи и си пропусни шанса.....пфф

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Наистина няма от какво...Щом те е виждал значи ще те хареса...Просто си кажи,че това си ти и си хубава и ако нещо се направи...той губи.Облечи нещо,което ти стои добре,а не е стояло добре на закачалката...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Напълно нормално е да се притесняваш. Но просто отиди с високо вдигната глава, все едно ще се срещаш с добър приятел. Той също е притеснен повярвай ми и е съвсем нормално да ви бъди сконфузено и на двамата.
    Дръж се естествено и ще преодолеете неудобството.
    Спокойно, всичко ще бъде наред, няма от какво да се притесняваш.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    Mars
    ne trqbva da se pritesnqva6.6tom te e vijdal zna4i te haresva takava kakvato si.vij se s nego a ako slu4aino ne te haresa ne se ot4aivai za6toto jivota prodaljava i 6te nameri6 nqkoi koito 6te te oceni.USPEH!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

ami ako i toi te obi4a nqma da go interesyva vun6nostta ti,a tova koeto ima6 vutre.ako ne go oceni,zna4i ne si zaslyjava

neobiknoveno momi4e
    Guest

Re: pomo6t kakvo d apravq

vij sq 6tom e vijdal tfoi snimki ne ti li e kazal kfo misli za teb??? pak i kato si 4atite i te e vijdal i iska da se vidite zna4i te xaresva spored men dai si kuraj 6tot te xaresva 6tom iska da se vidite

Град
    Пловдив
    Аз съм на 18 години от Пловдив и съм ходил до София заради едно момиче. Не мисля, че трябва да се притесняваш - просто иди и бъди себе си. Ако не те хареса - просто не ви е било писано. Само едно не мога да разбера ... как така "много си го обичкаш", при положение, че по чата обич няма? Но това е отделен въпрос ... както ти казах - просто не се притеснявай, бъди естествена и ако те хареса ще знаеш, че те е харесал заради самата теб, а не заради тази, която си в чата или която играеш докато той е при теб ...
    99% чист ангел.

ot4aqno momi4e
    Guest
    ohh blagodarq vduhnahte mi malko kuraj
    a do tova 4e mn si go obi4kam ami prosto mn se privarzah kam toq 4ovek nz nemoga da go obqsnq

абсолютно излишно е да се притесняваш,ако се сдухваш по тоя начин той тва ще го усети и ще стане още по-кофти.а и все пак и той е човек като всички осанали,не отиваш на среща с господ,нали?имаш максимум шанс да те хареса,ако се държиш естествено и бъдеш себе си.тогава той ще опознае истинската ти същност и ще оцени това че си естесвена,повярвай ми \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си