Зависи от това дали остана доволен от обслужването..

Последният път като бях в Хепи срещу Шератон - останах потресен.. първо, че чакахме с една приятелка 40 мин. за едно хлебче и като изядохме всичко - нещеш ли, то пристига , второ че си поръчвам голяма Каменица, таз ми носи 'малък' Туборг. Казвам 'ама аз не поръчах това, само да отбележа' - тя 'не е вярно, това сте поръчали'.. при което следва 5 минутен диалог, че не съм поръчал това и я моля да си погледне в тефтерчето, при което тя поглежда и ми хвърля една гузна усмивка. Естествено, яденето започва да изстива докато водим спора какво съм си поръчал. При най-учтив въпрос от моя страна 'Само ако не ви представлява трудност, ще можем ли да я сменим все пак?' тя ми отговаря 'Еми, така като е сипана вече никой друг клиент няма да я иска, ще се наложите да я изпиете?' и ме гледа въпросително... /добре че бях в добро настроение, че не се заядох/.// трето че ме гледа, все едно съм я уволнил преди малко 'к'во шА желаете' с типичен селски акцент..

абе повече от ужасно.. накрая като ми даде сметката, добре че имах две шепи жълти стотинки.. барабар ги изсипах на масата и преброих точната сума Поне 6 лева от сметката бяха жълтиците, които и ги струпах, естествено нито стотинка повече от точната сметка
/да не говорим, че то си има включен сервиз в сметката/.

Пък нека се опита да се сети защо съм направил така..

иначе винаги давам кръгла сума, когато съм доволен от обслужването.

И понеже спомена за връщането - да, може би няма да влеза пак там и са изгубили един редовен клиент заради некачественото обслужване.