.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Нещо странно (защо големите пропушват)

Защо пропушваш на 10-13 , максимум 14 години е ясно- за да се правиш на готин. И моля без възражения по тая тема.
    Любопитен си. Готините от класа пушат. Интересно ти е. Пробваш. В голямото си купуваш на бройка. Достатъчно си малък дори да не помислиш за това какво става от цигарите. Не ти пука и това е...

Но защо пропушват вече по-зрели относителлно хора на 18-20 и повече години. Те са преминали периода, когато натиска от съучениците е бил най- силен. Преборили са се с ниското самочувствие, характерно за пубертета, без помощта на цигарите. Имат приятели- пушачи от години, и от тях знаят колко кофти се получава. И все пак- пропушват...

Ето това не мога да си го обясня... Предположения??
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    имат проблеми и тва ги успокоява.(тва ми е предположението)
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от pickpocket
    да. или поне така си мислят. това е и причината защо някои възрастни пропушват.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    От нерви...Вижда ми се най-логичното обяснение.
    Майка ми пропуши от нерви като се разведоха с баща ми. После бързо ги спря и сега пали по 1-2 максимум на ден. Ама преди бая пафкаше и това беше причината, а тя е лекар и е ясно кви са последствията, тъй че представете си.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от pickpocket
    да. или поне така си мислят...
    Аз съм на същото мнение.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Ами Роска, ще ти кажа защо майка ми пропуши на почти 40, това
    според мен е и обяснението на нещата. Представи си следната ситуация, на работа си, стоиш примерно по 8 часа на ден пред някаква щайга, съответно имаш колеги и колежки, които са повече от колеги. Да кажем на 2 часа, цялата групичка, която харесваш, или някаква част от нея, отива да си вземе кафенце и всеки пали цигарка. Ти си непушачка, но също искаш да си починеш, да се разтовариш малко. Отиваш на пуш паузата с тях, те пушат, пият кафе и се разтоварват, ти стърчиш. С течение на времето, съзнателно или подсъзнателно по-скоро, се чувстваш някак си изолирана от цялата ситуация. Докато не дойде слънчевия ден, в който си поискваш цигара от някой, после почваш и да си ги купуваш, защо? Защото искаш да си част от колектива, защото фаса сближава, затова. Колко пъти ти се е слувало, на купон да излезнеш да пушиш на балкона, и да се заговориш с някой друг пушач? А колко пъти ти се е случвало това на балкона, ама с непушача?

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    София
    не знаех че гъзарията е определящ фактор да пропушиш.... аз съм на 18 и пуша рядко и то щото ми доставя удоволствие а не за друго... иначе много се радвам че те вълнуват такива житейски проблеми.... =D> пфф

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Щото тогава, когато тия, дет сега са на по 20 години, като са били в 6-8 клас, не е било толкова модерно и ГЪЗарско да пушиш...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi ot nervi ... i si absolutno prava za tiq na 10 do 14 ... vinagi e tai ... i az bqh po4nala da pusha min god ... da sa praq .. ama za 1 godina mn se promenih moje bi 6toty izlizam s dr hora .. i tai ... ina4e e typo da pozva6 da pushish za gazariq
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си