в моят случай не точно показване...а какво да му напиша,за да разбере,че го обичам...Преди 2 месеца се запознах с невероятно момче...докато бях с него макар за 5 дена бяхме мн щастливи двамата...В момента супер мн се обичкаме,но не може да сме заедно.Преди месец замина да работи и живее за около4-5 месеца в чужбина...в момента ни деля 7000 километра...Няма да се върне по рано от септември за тва си обещахме всеки си живее живота и ако като се върне нямаме друг да пробваме пак да сме заедно...Останахме приятели,но той има нет у тях и като се прибере от работа по цяла нощ си чатим...почнахме да се държим като гаджета.Не знам просто е страхотен и не искам да го загубя,той сам казва,че не иска да е с друга освен с емн,но постоянно ме кара да излзиам с други момчета.Не искал да ме мъчи да стоя сама и да съм го чакала толкова мн време.Всеки си живее живота,а вечер се държим като гаджета в чата...Когато намерих някой да обичам по силно от бившият си той зе че замина за друга страна...Вчера ми каза,че не съм го обичала...щот последните два дни се посдърпахме,явно иска да съм с друг ама мн ме ревнува...Та някакви идеи какво да му пиша,чв чата да му покажя колко мн го обичкам..сякакви идеи ще са ми в помощ и мн ще ви благодаря...