.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: biskviti HOGARENAS

Guest

biskviti HOGARENAS

ei hora iskam da popitam kakvi sa vpe4atleniqta vi ot tezi biskviti i dali sa tolkova dieti4ni kolkoto kazvat???na men li4no mnogo mi haresvat i si pohapvam s udovolstvie ot tqhama samo da ne vzema da se zaturkalqm!!!!nqmam si na ideq ...vie qdete li ot tqh i po kolko,a dali stava da se vklu4at v nqkoq dieta naprimer?

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И аз много обичам тия бисквитки. Уж ги водят диетични. Едно момиче от моя клас кара само на тези бисквити и е отслабнала, ама дали е от бисквитите или от неядене кой да ти каже
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    незнам дали са диетични но

имат вкус на хартия

мн са ми гадни някви такива като хартия

Много са вкусни , ама ги ям рядко, щото са много калорични. НЕ стават за диета в никакъв случай. Ама зависи колко пакетчета изяждаш. 1 пакетче на ден е достичка, защото вътре има много и калорични бисквитки. Твоята приятелка явно е яла само от тея бисквитки. Ако си само на тях мисля, че може да се отслабне, ама не съм 100% сигурна, така че внимавай.
    'If It's lovin'
    That you want'

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {sladurka}
    Много са вкусни , ама ги ям рядко, щото са много калорични. НЕ стават за диета в никакъв случай. Ама зависи колко пакетчета изяждаш. 1 пакетче на ден е достичка, защото вътре има много и калорични бисквитки. Твоята приятелка явно е яла само от тея бисквитки. Ако си само на тях мисля, че може да се отслабне, ама не съм 100% сигурна, така че внимавай.
    като начало доколкото знам са диетични ял съм в 1 приятелка която е диебетичка и са също и за диебетици обаче ВКУСНИ ?!?! блях

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    незнам дали са диетични но

имат вкус на хартия

мн са ми гадни някви такива като хартия

Яла съм веднъж-два пъти, повече - не благодаря!
    Пък вие не гледайте само калориите. То, всъщност, и по едно пакетче вафли да ядеш на ден пак ще отслабнеш!
    А м/у другото за рекламата - може ли да предлагаш нещо и да не му знаеш името...

Повече от фен
    ами мен много ме кефят.тези с фибрите са много гадни обаче зърнения микс са супер.ми бих казала че са диетични щото много засищат аз едно пакетче го ям горе долу цял ден...600ккалории е

Ger4i
    Guest
    Бисквитките са много вкусни,особено червените/те са с подладител/.Наистина съдържат фибри ала бала и са по-полезни от другите,ама не се залъгвайте моля ви се че са диетични,поглеждали ли сте калориите--> м/у 600 и 700 !

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    ами мен много ме кефят.тези с фибрите са много гадни обаче зърнения микс са супер.ми бих казала че са диетични щото много засищат аз едно пакетче го ям горе долу цял ден...600ккалории е
    i az edno paket4e taka go qm
    a mejdu tqh hapvam i po 1-2 qbulki na den
    a za ve4erq leki supi4ki i za 2 sedmici 4kg svalih

a i piq pone do 2 litra voda na den
    The pain is temporary!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ооо, тези бисквитки са супер
    на мен са ми адски вкусни, много ме радват
    вярно е, че не са нискокалорични, но засищат здравата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Milenka88
    Guest
    of be hora,ne gi qjte tezi biskviti! syper kaori4ni sa ! mesec bqh samo na tqh i kakvo...1 golqmo ni6to,daje mai napulnqh...debaaa!
    qjte aktiviq ako tolkova iskate da qdete ne6to polezno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си