Предлагам да му се даде няква специялна длъжност
предполагам че доста хора знаят че той е урологи си разбира от професията
предлагам някакъв специялен ранк за него
защото е доста компетентен в отговорите си и редовно гледа форума
![]()
molq ne6to taka...........
кеПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Mi to spored mene mnogo user-i trqbva ve4e da sa moderatori...TheNightRider naprimer-toi pomaga na user-ite mnogo pove4e ot moderatorite i adminite,koito samo zaklu4vat temi,koito ne im xaresvat na tqx samite i razdqavat zabrani...Rider4eto e perfekniqt mod za mene![]()
samo az li ne cepq ni6tu ot temata
предлагам едно кръстче като аватарпросто човека аз го виждам как се мъчи че не му се показва уважение....засрамете се!
утре по един букет пред компа в знак на уважение...
Първоначално написано от exploitedteen
.
идеята не е лоша,ама ... за какво му е на него този ранг?
извинете,ама мисля, че той е надраснал тези неща ... с ранговете,мненията и т.н
смисъл, че не е на нашия акъл, за да се радва на нещо такова...
но... както админите решат![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми зако му е ранк
примерно влизам в тоя форум за първи път и имам проблем пускам тема 10 човека ми пишат някви глупости и др смърф пише 1 от тея постове обаче ако има ранк доктор ще се знае че е компетентен![]()
правилно. чрез този ранг новите в този форум ще знаят кой е той и към кого да се обръщат. защото например аз като се появих, гледам някакъв който се пише Д-р Смърф, ама не ми мина през ума че може наистина да е лекар. разбрах го чак по късно.Първоначално написано от DevilMayСry
Може ли тогаз на мен ранг идиот [-o< , да се знае, че когато напиша нещо е несериозно.Тва е за вас, очаквам подкрепата ви...
Идеятана преди6ния(едиквоси.бб) е перфектна.И аз искам един такъв ранг идиот.Може напрао да ги направиме така:
Идиот.
Пове4е от идиот.
Голям идиот.
Много голям идиот.
Супер Идиот.
Мега идиот.
КОито е за да гласува!!!![]()
Дамм определено няма да е зле да се направи нещо такова. Както се каза по-горе много е кофти някой като постне и после гледа примерно сабрани 10 реплай-а и а бей се чуди на кой да верваш, треа прайш статистика и отговора който преобладава да се счита за верен, въпреки че доста често преобладават глупостите. А така като се знае че има компетентен човек неговото мнение тежи и се счита за правилно. Хубаво е, че има ангажиран човек и някой на когото наистина да му пука и да не пренебрегва чуждите проблеми просто ей така. Доктор Смърф - Евала!
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Аз съм "ЗА"!Доктор Смърф заслужава това!
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!