- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- gadjeto mi zavyrshva !!!
molq vi za pomosht ot edin mesec se chudq kakvo da mu vzema za vecherta kogato shte se sybere s priqteli i men daite idei i kajete kakvo mislite za : golqma pliushena igrachka , skup parfium , nqkakyv sovenir. samo za tova se se6tam az, a i ne6to mn vajno ne razpolagam s mnogo pari v kraen sluchai nashte shte mi dadyt 30lv s koito ... malko trydno moga da izbere super podaryk a i ako moje da mi kajete nqkakyv spomen (eventualno po liubove) za zavyrshvane mn shte vi dyba blagodarna. vsichki mneniq i komentari shte sa mi ot polza . blagodarq na vsichki predvaritelno !!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki
spored men nqma nishto losho v tova da mu dadesh napravo parite(sloji gi v gotin plik) za da moje sam da si izbere kakvo da si kupi, zashtoto naistina izbora na podarak e trudna rabota, pishesh mu karti4ka naprimer s pojelanie ili spomen i gotovo no moje i neshto malko i simvoli4no da mu vzemesh naprimer bonboni vav formata na sarce, tvoq snimka v ramka i t.n.![]()
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
mi na edna priqtelka brat i zavyr6va i tq mu vze edin lanec debel i toi go haresa mn ;]
Съвсем спокойно можеш да му вземеш и нещо златничко,което ще му остане за спомен (не е задължително да е голямо).Може на пример да бъде златно сърчице![]()
Можеш да му вземеш някакво герданче от тези дървените (малко им мина модата де ...) ако си пада по такива, а иначе едно златно синджирче си е доста подходящо. То мисля, че си е обичай да се подарява злато.
А в крайна сметка каквото и да му вземеш все ще се зарадва, нали![]()
ахах леле ако вида момче със златно сърчице ще го убия бавно и мъчителноПървоначално написано от Tiffany
начи понеже и аз съм абитуриентка таа година давам си моито мнение а то е да му вземеш нещо което ще му е от полза.. т.е. изключваме сувенири и плюшени боклуци(кой по дяволите ще се зарадва на това?!
) парфюм за да е наистина хубав тряя да е над 40лв.. начи и него изключваме.. иначе ако намериш некой готин и евтин става... а за парите... ми аз лично ще се зарадвам ма то щото неам гадже.. ако имах щях да искам да ми подари нещо качествено което да ми остане за цял живот... а от качествено следва че тряя и да е скъпо.. така че ако искаш наистина да го зарадваш се поизръси малко..
http://www.slavishow.com/index.php?cat=2&mid=6&id=23
http://store2.data.bg/dreamloveeeee/stihove/
tuka ima mn spomen4eto haresai si
am i az podkrepqm dugite ... ili nqkakva plushena igra4ka i sashto moje6 da my vzeme6 mn kartri4ki 6toty e mn qko .. no tfa e poi4e ot mom4ea za momi4e za mnogoto karti4kite ... i zlatniq sindjir ne e lo6 variant spored men![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
1. Пише се "сувенир".
2. На мъж никога не подарявай плюшена играчка.
3. Попитай го какво иска.
4. Подари му нещо практично.
1 lan4e 6te e nai-got![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами..мен лично ще ме е срам яко приятелката ми подари ланец или някакво дебело бижу.По добре нещо малко,нежно и мило което ще го разчувства.Трябва да е нещо символично.Обиколи магазините и съм сигурен ,че ще намериш правилната вещ.А пък в крайна сметка не е нужно и подаръкът да е вещ![]()
Музиката е много хубаво нещо!
А аз бих убила гаджето, ако ми подари нещо скъпо.
veche mu izbrah i mn se nadqvam da mu haresa kupih mu edna kutiika pod formata na syrce edna ramka za snimka pak e pod syshtata forma i edna kartichka na men mn mi haresa i poneje ramkata e za dve snimka po golqmata shte byde na nas dvamata a na po malkata shte sym samo az silno se nadqvam da mu haresa eto i snimki ako mojete da gi otvorite si kajete mnenietohttp://193.68.140.63:1412/za%20love a i mersi za vsichki mneniq i syveti koito mi dadohte i mn mn mn blagodarq na tainstvenata za spomenchetata super sa
kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki
Ако човек има пари, скъпите подаръци не са лошо нещо. Обаче аз с такива не общувам.
Айде айде скромната.Първоначално написано от `Death`Whore`
Мен лично би ми харесало часовник, някъв готин колан... ае не познаваме гаджето ти, няма ли някво хоби, нещо, което го вълнува?
Не съм скромна. Просто ме привличат стилните и красиви неща, а не скъпите.
Това е добра идея.Първоначално написано от Tiffany
![]()