Здравейте.. На 14 години съм. Преди почти 1 седмица мисля, че си контузих рамото.. поне според това което прочетох в интернет.. Занимавам се с фитнес от почти 2 години.. До сега съм нямал такъв проблем докато съм тренирал.. но си спомням че преди да почна да тренирам мисля че на 10 или 11 пак ме болеше дясното рамо.. Близо 1 месец майка ми го маза за да мине и напълно бях забравил.. Мисля че се контузих защото не загрях преди да почна да тренирам за рамена гърди трицепс и бицепс.. (беше ден за това) Не мисля че е нещо много сериозно но от 1 седмица всяка сутрин болката ме съсипва.. Не мога да си дигна ръката настрани или нагоре,напред. Трябва сериозно да я загрея за да мога да си направя упражненията.. Изключих упражненията за рамена от тренировките си докато не ми мине... Та мога ли да знам някакъв съвет, ако някой се е контузвал така също.. Днес щяха да ме водят на невролог но не пожелах. Не искам да притеснявам родителите ми повече.. мажа се с някакъв крем за магнезий за спортисти.. Болката минава след тренировка (почти) пак не мога да я дигам настрани, но нямам такава болка... Всички ми казват да спра да тренирам но не мога.. Постигнах много за почти 2 години и да спра означава всичкия релеф на вятъра.. Моля ви кажете ми някакъв начин да си излекувам рамото без да спирам тренировките.. Те означават много за мен.. Аз съм инат и да ми кажете че ще трябва да ги спра заради някаква контузия.. няма да го направя.. След всичко което направих.. Родителите ми, приятели на родителите ми всички ми казват да спра за 1 месец, но не искам. По-добре не си правете труда да ме убеждавате да спирам. Благодаря ви предварително ^^