- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна е! :(
Току що научих, че приятелката ми е в третата седмца ;(![]()
![]()
![]()
вече никгоа няма да правя секс....защо трябваше още първото момиче,с което си легна да забременееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
za6to li ami ti slu4aaaino da si 4uval z aponqtieto prezervativ ama 4e si typak ei takiva kato vas nai gi mrazq samo mi razvalqte nastroenieto bahti typacite bezotgovorna rabota e va6tooo
no coment ..
typak
Moderated by miloto
т.2 от Правилника![]()
на колко години сте?
Верно,бе човек къде сте блеели?Те хората са си измислили за всичко чалъм.....Иначе искрено съжалявам за вас
![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
az sum 19 tqw 18 ;(
vinagi go pravim s guma ;(
e как е станало тогава щом все с презерватив а аз кво да кажа като моита приятелка не иска презерватив
Не може да върнете времето назад - още утре при генеколог, но не някоя частна шарлатанка. Потърсете доверен човек. Проблемът се решава за 1 ден с минимални рискове. Момичето е пълнолетно няма нужда от разрешения. Само внимавайте с избора на лекар. И вместо да се паникьоьваш - успокой нея, кой знае как се чувства.
ujasno... uspokoi momi4eto i mislete kakvo 6te pravite...uspeh naistina mn sajalqvam
Love you Kris !!!
Като се роди да почерпиш!
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
аз си мисля,че се правят и изследвания преди това 1-2 пъти преди да се напарви аборта...Първоначално написано от Labelle
мн неприятна историяаз ако бях на ваше място бих направила аборт,ама вие си знаете,ако искате бебе...
а ти се успокой,ако отидете при добър лекар няма да има проблеми
za6to nqma da moje6 da pravi6 sex ve4e,ne e do6al kraq na sveta,moje6 i da i izneverqva6,nqma vqrni xora nali znae6.a 6to se otnasq do deteto,ako go zapazi posle 6te go obi4a6 mnogo,vse pak to e tvoe.ne ubivai edin 4ovek,vse pak ne ste 4ak tolkova malki\,nosi si posledstviqta
spox brato slu4va se , na tiq godini ne e tolkova opasno - edin abort i a ko e bez uslojneniq si4ko si e ok , pyk i 6tom e pylnoletna ako moje da ne nau4at roditelite 6te e o6te po dobre
Слепи проглеждат , сакати прохождат ...Първоначално написано от babi_girl
Умея да греша.
Тебе като те чуе човек може да си помисли,че абортът е нещо дето може когато си поискаш да се прави,ама тая жена може и да не може да зачене повече.Първоначално написано от gboy
Желая успех на момчето.
пич кога ша са жените![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
kofti rabota,mnogo sujalqvam za vas,no nz koe e nai-dobroto re6enie v slu4aq,sami si precenete,no nai-dobre vednaga da otide na ginekokog isledva6tiq put vnimavai malko pove4ko
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
пич ти на колко си години
докът сте правили секс бил ли си пиян надрусан
щото тва ти въздеиства на спермата и детето може да е увредено
аве съвета ми е аборт макар че това е голям риск за момичето
и мои да се разберете ако се прецака нещо после да ти резни топките и ша сте квит![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
kato se zapoznah s maikata na priqtelitq mi neinite parvi dumi kam men bqha i vnimavaite edno dete razvalq vsi4kobelqta e stanala no ako tq e v 3-tiq mesec moje ve4e da e kasno za abort
sednete dvamata s neq i re6ete kakvo 6te pravite aide i dano ne6tata se opravqt i znai 4e edin abort 6te q sasipe psihi4eski i tebe sa6to
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Момчето каза в третата СЕДМИЦА ... четете ли изобщо преди да пишетеПървоначално написано от fasta4eto
![]()
И какво всички викате ау съжелявам ... ? Да имаш дете е най-хубавото нещо на света както за жената, така и за мъжа. Това, че те не са дорасли не означава, че трябва да ги съжелявате. Единствиното тъжно е за детенцето и в двата случая(да се роди или да го убият). А щом са стигнали до тук значи нямат сексуална култура. Има всякакви контрацептивни методи, има е спешна контрацепция при инциденти. Хората всичко са измислили от нас се иска само малко култура!![]()
I LOVE MY SEX
Сългасна съм с теб...а и "грешките" са за това,за да се поправят...според мен аборта не трябва да се приема като единственото решение....хора това е ОПАСНО...вие го казвате "да напраи аборт въпреки всички усложенения коите се получават",а после!!!???!Ако наистина се поучат жестоки увреждания...хората са сгрешили,от незнание и тва е...сега е времето да се научат да поемат отговорностите...са ше кажете "да бе нали не ти се случва на теб"...и да ми се случи аз бих си го отгледала....на почти 19 години съм и бих поела отговорността,въпреки всичко,не бих искала да не мога да имам деца след това...но аз внимавам да не стават бели...Внимавайте и се учете!Първоначално написано от girlka
Доста кофти ситуация... и най-гадното е ,че ако направите аборт , убивате човешко същество. Може да се окаже , че един ден точно това дете ще допринесе с нещо голямо за човечествотоВие не сте чак толкова малки... 18-19 години не са малко.. вече сте пълнолетни.. не знам вие си преценете , но си помислете хубаво !
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Сигурен ли си 4е детето е от тебПървоначално написано от babi_girl
![]()
![]()