.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73
    Guest

Бременна е! :(

Току що научих, че приятелката ми е в третата седмца ;(
    вече никгоа няма да правя секс....защо трябваше още първото момиче,с което си легна да забременееееееееееее

Guest
    za6to li ami ti slu4aaaino da si 4uval z aponqtieto prezervativ ama 4e si typak ei takiva kato vas nai gi mrazq samo mi razvalqte nastroenieto bahti typacite bezotgovorna rabota e va6tooo
    no coment ..
    typak

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

на колко години сте?

Град
    тук някъде
    Верно,бе човек къде сте блеели? Те хората са си измислили за всичко чалъм.....Иначе искрено съжалявам за вас
    Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!

Guest
    az sum 19 tqw 18 ;(
    vinagi go pravim s guma ;(

Guest
    e как е станало тогава щом все с презерватив а аз кво да кажа като моита приятелка не иска презерватив

Голям фен
    Не може да върнете времето назад - още утре при генеколог, но не някоя частна шарлатанка. Потърсете доверен човек. Проблемът се решава за 1 ден с минимални рискове. Момичето е пълнолетно няма нужда от разрешения. Само внимавайте с избора на лекар. И вместо да се паникьоьваш - успокой нея, кой знае как се чувства.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ujasno... uspokoi momi4eto i mislete kakvo 6te pravite...uspeh naistina mn sajalqvam
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Като се роди да почерпиш!
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Не може да върнете времето назад - още утре при генеколог, но не някоя частна шарлатанка. Потърсете доверен човек. Проблемът се решава за 1 ден с минимални рискове. Момичето е пълнолетно няма нужда от разрешения. Само внимавайте с избора на лекар. И вместо да се паникьоьваш - успокой нея, кой знае как се чувства.
    аз си мисля,че се правят и изследвания преди това 1-2 пъти преди да се напарви аборта...
    мн неприятна историяаз ако бях на ваше място бих направила аборт,ама вие си знаете,ако искате бебе...
    а ти се успокой,ако отидете при добър лекар няма да има проблеми

za6to nqma da moje6 da pravi6 sex ve4e,ne e do6al kraq na sveta,moje6 i da i izneverqva6,nqma vqrni xora nali znae6.a 6to se otnasq do deteto,ako go zapazi posle 6te go obi4a6 mnogo,vse pak to e tvoe.ne ubivai edin 4ovek,vse pak ne ste 4ak tolkova malki\,nosi si posledstviqta

spox brato slu4va se , na tiq godini ne e tolkova opasno - edin abort i a ko e bez uslojneniq si4ko si e ok , pyk i 6tom e pylnoletna ako moje da ne nau4at roditelite 6te e o6te po dobre

Голям фен
    това е много гадно ама как е станало след като сте ползвали презерватив

Град
    In Basic Input Output System
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Слепи проглеждат , сакати прохождат ...
    Умея да греша.

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gboy
    spox brato slu4va se , na tiq godini ne e tolkova opasno - edin abort i a ko e bez uslojneniq si4ko si e ok , pyk i 6tom e pylnoletna ako moje da ne nau4at roditelite 6te e o6te po dobre
    Тебе като те чуе човек може да си помисли,че абортът е нещо дето може когато си поискаш да се прави,ама тая жена може и да не може да зачене повече.
    Желая успех на момчето.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    пич кога ша са жените
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ч'тото си кьопльо

Повече от фен
    kofti rabota,mnogo sujalqvam za vas,no nz koe e nai-dobroto re6enie v slu4aq,sami si precenete,no nai-dobre vednaga da otide na ginekokog isledva6tiq put vnimavai malko pove4ko
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    пич ти на колко си години
    докът сте правили секс бил ли си пиян надрусан
    щото тва ти въздеиства на спермата и детето може да е увредено
    аве съвета ми е аборт макар че това е голям риск за момичето
    и мои да се разберете ако се прецака нещо после да ти резни топките и ша сте квит
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Фен
    Град
    plovdiv
    kato se zapoznah s maikata na priqtelitq mi neinite parvi dumi kam men bqha i vnimavaite edno dete razvalq vsi4ko belqta e stanala no ako tq e v 3-tiq mesec moje ve4e da e kasno za abort sednete dvamata s neq i re6ete kakvo 6te pravite aide i dano ne6tata se opravqt i znai 4e edin abort 6te q sasipe psihi4eski i tebe sa6to
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    kato se zapoznah s maikata na priqtelitq mi neinite parvi dumi kam men bqha i vnimavaite edno dete razvalq vsi4ko belqta e stanala no ako tq e v 3-tiq mesec moje ve4e da e kasno za abort sednete dvamata s neq i re6ete kakvo 6te pravite aide i dano ne6tata se opravqt i znai 4e edin abort 6te q sasipe psihi4eski i tebe sa6to
    Момчето каза в третата СЕДМИЦА ... четете ли изобщо преди да пишете

И какво всички викате ау съжелявам ... ? Да имаш дете е най-хубавото нещо на света както за жената, така и за мъжа. Това, че те не са дорасли не означава, че трябва да ги съжелявате. Единствиното тъжно е за детенцето и в двата случая(да се роди или да го убият). А щом са стигнали до тук значи нямат сексуална култура. Има всякакви контрацептивни методи, има е спешна контрацепция при инциденти. Хората всичко са измислили от нас се иска само малко култура!

I LOVE MY SEX

Голям фен
    au tva e stra6no...mislete kvo 6te pravite...poemi otg..i re6ete..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    Момчето каза в третата СЕДМИЦА ... четете ли изобщо преди да пишете

И какво всички викате ау съжелявам ... ? Да имаш дете е най-хубавото нещо на света както за жената, така и за мъжа. Това, че те не са дорасли не означава, че трябва да ги съжелявате. Единствиното тъжно е за детенцето и в двата случая(да се роди или да го убият). А щом са стигнали до тук значи нямат сексуална култура. Има всякакви контрацептивни методи, има е спешна контрацепция при инциденти. Хората всичко са измислили от нас се иска само малко култура!
    Сългасна съм с теб...а и "грешките" са за това,за да се поправят...според мен аборта не трябва да се приема като единственото решение....хора това е ОПАСНО...вие го казвате "да напраи аборт въпреки всички усложенения коите се получават",а после!!!???!Ако наистина се поучат жестоки увреждания...хората са сгрешили,от незнание и тва е...сега е времето да се научат да поемат отговорностите...са ше кажете "да бе нали не ти се случва на теб"...и да ми се случи аз бих си го отгледала....на почти 19 години съм и бих поела отговорността,въпреки всичко,не бих искала да не мога да имам деца след това...но аз внимавам да не стават бели...Внимавайте и се учете!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Доста кофти ситуация... и най-гадното е ,че ако направите аборт , убивате човешко същество. Може да се окаже , че един ден точно това дете ще допринесе с нещо голямо за човечеството Вие не сте чак толкова малки... 18-19 години не са малко.. вече сте пълнолетни.. не знам вие си преценете , но си помислете хубаво !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Сигурен ли си 4е детето е от теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си