- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна е! :(
Казваи ни как вървят нещата като измислите какво ще правите ни докладваи и умнатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми утре ще стане ясно вече какво ще се прави. 80% аборт, 20% операция ;(
Ако за наше съжаление се окаже второто става много много лошо, защото една операция била 1000 лв и незнаем от къде ще ги съберем. ПРосто и двамата не искаме да разбират нашите, но ако се пребегне до операция май ще трябва да им споделим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кофти тръпка бате...трябваше да се сетите по-рано да внимавате
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Пич, това че приятелката ти е забременяла не е чак толкова лошо, стига и двамата да мислите така! Незнам как бихте се съгласили да прави аборт ... все пак по този начин ти така убиваш детето си ... Знам че не мгоа да ти помогна с нищо ... знам че не мога да променя решението ти, но помисли пак, това е човешки живот и на всичкото отгоре човешки живот, който ти си създал, така че помислете добре дали наистина искате да бъде заличено това ...
Ти нормален ли си?Първоначално написано от gboy
Тротил ли си закусвал?
Няма бе, няма нищо страшно, личи си колко си наясно... я пробвай да си завреш нещо желязно там, където слънце не те огрява? След това, ако можеш да седнеш, седни пред компа и напиши нов постинг по темата.
Първоначално написано от hforce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не било кой знае какво...скивала ли си едни брушурки разпространяваха преди време със снимки на бебенца,съвсем мънички ембриончета,разкъсани от медицинските инструменти на парчета!!!!Ти изобщо наясно ли си с идеята "АБОРТ" и с всичките 52902589522902 риска...лелелелеле нямам думи на къде отива тоя свят
Айде стига плашете хората с вашите глупости,а????
Кво по-добре ли е да се роди едно дете, което цял живот да бъде нещастно, защото определено така ще бъде. Те са деца на по 18 години и не могат сами да се гледат,а ще ми гледат и някакви хлапета. За всяко нещо си има време.... Има рискове да определено, но смятам, че е по-голям риска да се роди едно ненормално детенце, защото все пак момичетото е с извънматочна бременност, която е доста опасна дори и за нея самата.
Стига се излагайте и стига ги разобеждавайте....просто май щото не ви е на главата и гледате сеира на хората........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NeSTa_86, тук не става дума за плашене, а за контриране на безотговорно написани постинги! Не може нормален човек да напише, че аборта е едва ли не нещо съвсем безвредно. Защото не е! Това е въпрос на личен избор и поемане на риск. Трябва да се преценят плюсовете и минусите и тогава да се вземе решение, ОТГОВОРНО решение. А не "дай сега, ше ида да го махна, кво толкова"....
aborta ne e mnogo bezobiden no vse pak v slu4aq mislq 4e e po-dobroto reshenie
Love you Kris !!!
а ти сигурен ли си , че тя не е кръшкала и че детето е твое? все пак има и такава вероятност замислял ли си се , защото ако сте правили секс с презерватив и той не се е късал няма голяма вероятност да се е скъсал така че да не си го видял , а бе знам ли увери се че гаджето ти не е ходило по чуждо
пФ...мислиш ли, че на пича му пука дали гаджето му е кръшкало? Аз ако бях на негово място просто това нямаше да ме вълнува. Какъв е смисълът да се дадат 600лв за днк тест, след като могат да се дадат 200 и да се направи абортът!?
dobre de mom4e kaji skasan li be6e prezervativa???
Въпросът е той дали е проверил изобщо.
Станалото,станало...сега важното е да се оправят ... пък за другото ще му мислят след това
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
Chestito!
Radvaite se na deteto .Da vi e zhivo i zdravo.
Dneska приятелката ми е направила аборта, обаче тъй като не бях с нея малко ме е страх да не би случайно да ме е излъгала и да не е отишла, не за друго, ми просто от страх. Как според Вас да разбера. Дали трябва да са и дали някаква бележка или нещо подобно!?
boje kfi sa teq gluposti 4e nqma da pravish pove4e sex bre ?
6te go preudoleete i vsi4ko 6te bude po staro mu!spoko ot li4en opit ti go kazvam
osnovnoto 4e 6te kurvi ,sexsa 6te e zabranen izvestno vreme, trqbva da sa i dali i lekarstva koito da pie.
direktno proverqva6![]()
estestveno 4e e napravila abort za kakavo da te laje ... tq sama napisa v foruma...
mng kofti.....spored men sega trqbva da uspokoi6 momi4eto i da si do neq
ами те хората са измислили нещо като презерватив, ама трее да се мисли малко, а не.....дай да се ебем!Първоначално написано от Анонимко