- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Трябват ми някакви лубриканти
Здравейте значи аз съм много тясна и имам нужда от нещо смазачно, защото приятелят ми не може да проникне в мен. и се чудя какво и дали е безвредно като влезе в мен? охх мерси на всички много.. защо съм се родила толко тясна :{
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
не се ядосваи че си се родила тясна а се радваи така и тои ще е много по доволен а иначе попринцип незнам какво може да използваш не съм запознат но попринцип от такива кремове и неща не се притесняваи ако не бяха безвредни нямаше да са направени ще свикнете с него
Еми....може би ако малко се понапънете и ти и той ще успее да влезе в теб-да ще боли,ама с времето ше се разшириш!!!Девствена ли си???Ако си ...нормално!!!
ako ne se luja se izpolzva krem na vodna osnova oba4e se polzvam po malko po razli4no prednazna4eniev tvoq slu4ai ne znam, probvaite s pove4e oralna lubov predi tva bi trqbvalo da e po-dobre, a ina4e se radvai 4e si tesna, ne iska6 avera ti da se 4ustva kato krastavica v kofa nali
Еми най-важното е приятелят ти да те преразположи и отпусне повече, там любовна игра да имапък лубрикантите съвсем не са проблем повечето са на водна основа, само не си взимайте някоя менте работа ....
Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
I watched her soul escape in the little tears,
to see her there, so deadly wounded, it was burden,
she was lost, fallen, dying..
те хората пари дават за тясно приятелят ти се оплаква ....![]()
майтапа на страна , но ако приятелят ти достатачно те възбуди и след като си се овлажнила достатачно повярвай ми няма да има проблем , ама то не става "сваля гащичките и почва" то тогава колкото и да си широка като е сухо , едно че не става друго че боли , за това може да минеш и без такива кремчета ...
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
=D>Първоначално написано от SheLLia
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Gleidgelen