ami granicite sama si gi postavqsh,no po moe mnenie za granici v liubovta e smeshno da se govori.za neq prosto nqma takiva.ako deistvitelno haresvash ili daje si vliubena v tozi 4ovek,to se bori za liubovta si.vqrno,moje da ne uspeesh i neshtata mejdu vas da ne se polu4at,kakto ti iskash,no pone shte znaesh,che si napravila vsichko vuzmojno rabotite da potrugnat i nqma da sujalqvash,che ne se napraliva nishto.pojelavam ti nai-iskreno kusmet i te suvetvam da ne slushash nashite suveti,za6toto nie ne sme na tvoe mqsto i ti nai-dobre moje6 da preceni6 kakvo da pravi6 sama.prosto poslu6ai surceto si i se doveri na intuiciqta si.ima6e edin vic za nqkakuv,koito vse se molel na Bog za 6-tica ot tototo.i edin den Bog mu se qvil i mu kazal pone da pusne fi6,kato iska da spe4eli.lo6o go razkazah,no mislq,4e shvana za kakvo ti govorq.napravi ne6to,ne 4akai ne6tata sami da se podrejdat.ako be6e taka i nie prosto si stoqhme sus skrusteni ruce,6te6e da e tvurde hubavo,za da e istina.v realniq jivot 4ovek trqbva vinagi da se bori,za da polu4i tova,koeto iska.ni6to ne ni se dava kato podaruk.a i da ti kaja - nqma zna4enie,4e imate samo edin mesec da ste zaedno s tozi 4ovek i 4e posle sled eventualnata vi razdqla 6te te boli.povqrvai mi ima slu4ai,v koito dori za edin den s daden 4ovek si struva da izpita6 dokrai tugata i razo4arovanieto.davai,az sum s teb!