- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da svalq edno mom4e
Poznavame se sigurno ot godina.Az sum 8mi klas , toi 7mi.V edno i su6to daskalo sme , vijdame se vseki den tam.Mnogo me kefi i iskam po nqkakuv na4in da se sblija s nego.Haresvam go.
Oba4e ne mi stiga kuraj da go svalq v diskotekata.Imam priqtel koito mi kazva po4ti vsi4ko za nego.
Toi moje da mi pomogne su6to.
Ako mojete daite nqkakvi suveti ili kak da go svalq v diskotekata?
Извинявам се за латиницата , беше се прецакало нещо , а сега не мога да си променя поста!
Помагайте , моля!![]()
sorry,no ne moga da ti dam savet,za6toto ne sam mn dobra v tezi raboti!![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Нещо поне какво да му кажа?Първоначално написано от lost_girl
Който с каквото може да помага.
Дискотеката е в Петък!![]()
Много се дразня на такива постове от сорта на "ми не мога да помогна..незнам..." !!!
Ми в такъв случай не пишете бе,хора!
Сега по темата-ми танцувай около него,блъсни се в него(не да го нокаутираш,ами просто лекичко,но главозамайващо..)
Така се запознайте.После просто прави с него каквото ти душа иска-без задръжки.![]()
Mi kato na4alo ako ne se poznavate se zapoznai s nego,neka tozi tvoq priqtel,koito ti kazva vsi4ko za nego da te zapoznae!Izlezte na razhodka ili na kafe s nego,opoznaite se,po nqkakav na4in mu pokaji tvoite 4uvstva kam nego,a sled tova ako nqma rezultat pogovorete dvamata nasame,kaji mu kakvo izpitva6,popitai go dali 4uvstvata sa vzaimni i ako toi kaje da vsi4ko ste bade okno ako ti kaje 4e negovite 4uvstva ne sa takiva kakvito sa i tvoite,ne se ot4aivai,a prodalji napred,zastoto toi ne e edinstveniq!USPEH!!!!
![]()
ami mila spored men kato otide6 na diskoteka ako e tam onva mom4e koeto ti kazva vsi4ko za tova mom4e kadeto haresva6 otidete pri nego i 4rez tqhniq razgovor izmisli da go zagovori6 ne6to i takapone az taka pravq kato iskam da se zapoznaq s nqkoe mom4e!!!pak posle ve4e pravi kakvoto iska6 hi4 da ne ti puka
USPEH
Значи с него се познаваме , приказваме си , но само общи приказки.МНОГО СЪМ СРАМЕЖЛИВА. Какво да правя?![]()
Момчето , което ми казва всичко винаги е на дискотека.И момчето , което харесвам винаги ходи на дискотека.Този Петък мисля , че задължително трябва да отида.
Обаче проблемът ми е , че съм много срамежлива.Незнам какво да му кажа.Но се познаваме.
А и аз като отида на дискотека не танцувам.Мисля си , че не мога да танцувам и , че другите ми се смеят.Момчето , което ми казва всичко за момчето , което обичам () ми каза , че трябва да танцувам и така със него - да го закача малко , както Вие казвате...
Помагайте , моля!Какво да му кажа?Как да постъпя?Срамежлива съм - как да превъзмогна този недостатък?!?!?!![]()
Ami i az sam dosta sramejliva.taka de bqh.sega vzeh da se otpuskam.prosto zabravi kakvo si mislqt i kakvo govorqt horata za teb.sigurna sam che si prekrasno momiche i trqbva da imash samochuvstvie a ne da si vtylpqvash razni gluposti ot sorta "ne moga da tancuvam".nqma nishto strashno da tancuvash da go zagovorish i t.n.s tozi sram donikade nqma da stignesh i samo shte ti prechi i po kysno v jivota ako ne go prevyzmognesh oshte sega znam go ot lichen opitno kolkoto i da ti govorim tuk i da te podkrepqme vsichko zavsisi samo i edinstveno ot teb.trqbva da se nastroish che otivash tam da se zabavlqvash,da izkarash edna priqtna vecher a ne prez cqloto vreme da stoish svita v nqkoi ygyl.tozi problem s srama si go syzdavash samata ti.sledovatelno i ot teb zavisi da go prevyzmognesh.uspeh
![]()
А така , и аз това й казвам.(аз сам момчето , което и казва нещата!)Първоначално написано от fresh4e
Пиша от акаунта на един приятел.
Просто не трябва да се притеснява.![]()
8т. от правилата, системно!
Давайте още предложения и начини - много е срамежлива!
Как да го превъзмогне това?Хайде помагайте.![]()
Точен съвет едва ли някой ще може да ти даде, защото не го познаваме, не знаем що за човек е.![]()
Като цяло: говори си по-често с него, обръщай му повече внимание, прави му комплименти, флиртувай с него. Ако не те покани някъде да се видите, го направи ти.![]()
Успех.![]()
Добре моля Ви кажете как да не съм притеснителна?Толкова се притеснявам , че всичко ми излиза от главата...ох...помогнете.![]()
Първо си набележи цел.Например да му се усмихнеш(като за начало)-кажи си-"Ще го направя.Трябва да докажа на себе си,че го мога.Не ме е срам!"..и просто го направи.После се похвали на ум,защото това е първата крачка за превъзмогване на срама.После например да се блъснеш в него-до последно си повтаряй-"Вече съм започнала.Няма да се отказвам.Не мога да бездействам цял живот.И аз имам правото да контролирам действията си и го мога..",и просто го направи...и така нататък-на този принцип се губи срама по началоНо наистина-както казаха другите-всичко зависи от теб.Ние не сме ТИ,следователно не можем да превъзмогнем срама за твоя сметка
Просто се отпусни и всичко ще е ок \
/
ходи му по петите и налагаи своето!![]()
Супер точен отговор!Първоначално написано от e_l_i_z_a
Само не трябва да се плашиш от нищо!
Просто не обръщай внимание на останалите,танцувай си,може както казаха другите да се бутнеш леко в него,да се извиниш и да започнете някакъв разговор като например -"Теб съм те виждала и друг път тук!" или нещо такова просто да се заговорите и да получиш възможно най-много информация от него(нищо,че приятелят ти непрекъснато ти говори за него добре ще е момчето,което харесваш,само да ти каже нещо за себе си)
mi izpolzvai jenskite si sposobnosti.druj se predizvikatelno i moisteriozno-mom4etata haresvat tova no budi estestvena nai ve4e.ako ne go oceni zareji go
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
Аз лично превъзмогнах част от срама си като се поставях цели(също както каза някой по горе)...е така казвам си-що па да не мога кво се правя само бързо релакс...и така нещата определено се подобряват и ше е по добре за теб.А относно танца-тва е най забавното нещо на света хич да не ти пука че те гледат просто танцувай-а и в дисакотеката има толкова много хора едва ли сички ше те зяпат спокси танцувай си
ami mai v diskoto e nai dobre
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от ludamacka
Те всеки ден се виждат в училище(и понякога навън) , приятели са , приказват си от време на време => това "теб май съм те виждала някъде" не става.Първоначално написано от a_curious_girl
Само флирт трябва!
Имаше едно умно таковацитирам по памет)
Танцувай така , всякаш никой не те вижда.
Пей така , всякаш никой не те чува.
Живей така , всякаш ....... не помня.Имаше и още!
Ще видим в Петък какво ще стане(и аз си имам работа - избирам между 4 момичета(2 са почти сигурно - демек една от двете))
Охх туко що се сетих - общо май са 5 женки(или 6).Малиййй.
Ако се сещате още нещо или искате да подкрепите някой от мненията в темата - пишете!Момичето трябва да е щастливо!
![]()
Мдамм иди го заприказвай, пък после на някоя баладка може да го поканиш и на танц или направи тай, че той да те покани. Много се хващат като си "самотна"Амаа няма да се тревожиш! Каквото стане! Не е края на света
![]()
Виж сега , тя е много срамежлива - надали ще се навие да го покани.Първоначално написано от bilka
![]()
![]()
Но все пак се препоръчва да опита.
Или направо да действа?
Abe kvotu i da si govorim ne go pritiski do stenata s nqkakvo obqsnenie v lubov nema da mu e po-dobrepo-skoru stoi blizo do negu s tanki jestove mu pokaji kakvo chuvstvash ako ne se darpa napadai
hahahah
Леле леле , знаете ли какво ми вика днес момичето?Че утре незнае дали ще ходи на дискотека!
Ще пропусне всичките си шансове , моля Ви , вдъхнете и малко кураж!
Утре е дискотеката.