- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da svalq edno mom4e
Най-накрая се реши да дойде!Супер! Утре(или в Събота) ще разправяме!
![]()
8т. от правилата, системно!
Оххххх сега пак се отказа..........навиите я!
mi prav si e 4ovekaПървоначално написано от p4elata_brumze
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Оххх нищо не направи момичето...........нищо не му каза - сигурен съм , че е , защото я било срам!![]()
Добре щеше да е , ако поне му беше показала нещо , но и това не направи!Нищо не направи!Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
ЕеЕеЕ Ама мойто момиче ти бой ли искаш!!!Я ти там прятеля на момичето,онова момче има ли нещо към нея ?Не си ли забелязал нещичко???
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
И той и тя са много срамежливи.........леле кухи хора са!Първоначално написано от AnN_G
![]()
![]()
Добре ве...от цялата история на тебе къв ти е проблема?Момичето пусна 1 тема и се ската нейде,а ти постоянно флуудиш незнайно с каква цел..тя в крайна сметка очевидно няма да ръководи действията си от нас-ти каква роля играеш?Щом искаш-насърчавай я,но тази тема стана стара и скучна.Ако случайно нещо стане с тях-тва си е техен живот,техен проблем.Ще пуснат тема да се похвалят.А сега за тази мисля,че трябва ключ,но както модовете преценят.
Просто не виждам смисъл да се продължава...![]()
Az 6te buda kratuk........................"vslu6ai se v surceto si i to 6te podskaje kakvo,kak i koga da go napravi6"!!! prosto se vslu6ai..................................... : wink:
Тя ме накара да пусна темата , по-точно й казах , че ще пусна.Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Он знае...она са с ДОБРИ сака
mi prosto mu kaji na same 4e izpitva6 4ustva kam nego.I toi ako te haresva
6te stane.Ne e tolkova trudno![]()