.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Най-накрая се реши да дойде! Супер! Утре(или в Събота) ще разправяме!
    8т. от правилата, системно!

Оххххх сега пак се отказа..........навиите я!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Точен съвет едва ли някой ще може да ти даде, защото не го познаваме, не знаем що за човек е.
    Като цяло: говори си по-често с него, обръщай му повече внимание, прави му комплименти, флиртувай с него. Ако не те покани някъде да се видите, го направи ти.
    Успех.
    mi prav si e 4oveka
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Оххх нищо не направи момичето...........нищо не му каза - сигурен съм , че е , защото я било срам!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    А защо трябва да му го казва?С показване е по-забавно

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    А защо трябва да му го казва?С показване е по-забавно
    Добре щеше да е , ако поне му беше показала нещо , но и това не направи!Нищо не направи!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    ЕеЕеЕ Ама мойто момиче ти бой ли искаш!!!Я ти там прятеля на момичето,онова момче има ли нещо към нея ?Не си ли забелязал нещичко???
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    ЕеЕеЕ Ама мойто момиче ти бой ли искаш!!!Я ти там прятеля на момичето,онова момче има ли нещо към нея ?Не си ли забелязал нещичко???
    И той и тя са много срамежливи.........леле кухи хора са!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Добре ве...от цялата история на тебе къв ти е проблема?Момичето пусна 1 тема и се ската нейде,а ти постоянно флуудиш незнайно с каква цел..тя в крайна сметка очевидно няма да ръководи действията си от нас-ти каква роля играеш?Щом искаш-насърчавай я,но тази тема стана стара и скучна.Ако случайно нещо стане с тях-тва си е техен живот,техен проблем.Ще пуснат тема да се похвалят.А сега за тази мисля,че трябва ключ,но както модовете преценят.
    Просто не виждам смисъл да се продължава...

Град
    panagiuriste
    Az 6te buda kratuk........................"vslu6ai se v surceto si i to 6te podskaje kakvo,kak i koga da go napravi6"!!! prosto se vslu6ai..................................... : wink:

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Добре ве...от цялата история на тебе къв ти е проблема?Момичето пусна 1 тема и се ската нейде,а ти постоянно флуудиш незнайно с каква цел..тя в крайна сметка очевидно няма да ръководи действията си от нас-ти каква роля играеш?Щом искаш-насърчавай я,но тази тема стана стара и скучна.Ако случайно нещо стане с тях-тва си е техен живот,техен проблем.Ще пуснат тема да се похвалят.А сега за тази мисля,че трябва ключ,но както модовете преценят.
    Просто не виждам смисъл да се продължава...
    Тя ме накара да пусна темата , по-точно й казах , че ще пусна.

Он знае...она са с ДОБРИ сака

mi prosto mu kaji na same 4e izpitva6 4ustva kam nego.I toi ako te haresva
    6te stane.Ne e tolkova trudno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си