- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ти и гаджето ти :)
Незнам дали някои друг е пускал подобна тема. Поне аз не намерих но ми е много интересно за какво си говорите като се видите с гаджето си и изобщо какво правите 10x за отговорите{}{}{}
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
mi hna men lichno mi e priqtno kato vidq priqtelq si da govorim na razlichni temi naprimer kakvo e pravil toi ili az dokato ne sme sa vijdali i mnogo chesto obsujdame obshtite si interesi kato musika i filmi ponqkoga govorim i za otnosheniqta pomejduni v obshti lini za tava govorim
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
За какво ли не... Бих казала, че това е човекът, с когото най-много си споделям. Всяко нещо, което съм преживяла, първата ми работа е да му го кажа. И за чувства, и за мисли, и за бъдеще... За абсолютно всичко. Лигавим се, шегуваме се, обсъждаме разни хора... Непрестанно си повтаряме колко се обичаме... абее това е в общи линии. С една дума за всичко, за каквото се сетите.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
xax,amiiiii konkretno ne moga da kaja,za6toto ne si govorim samo za 1,2 ne6ta ami za vsi4ko koeto se slu4va v na6eto ejednevie,v ejednevieto na poznatite ni,za otno6eniqta ni,za filmi,za muzika....abe za vsi4ko za koeto moje da se govori si govorim![]()
Аз и мойто гадже си говориме постоянно и то не некви глупости а савсем откровенни неща,което ми се случва за пръв път с момиче и това е една от причините да я обичам повече от всичко.Клюкарстваме :P.А пък за т'ва какво правиме... Еми целуваме се,тя постоянно ме гали,което много ми харесва и други неща..
obshto vzeto i nie sme taka samo che go pravim po cql den zashtoto jiveem zaedno..e osven kogato nesym navyn s negoПървоначално написано от Chiana
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
дам и ние бяхме така.....Първоначално написано от Chiana
f@nt@zi@
В момента нямам, но иначе за всичко: споделяме си, обсъждаме най-различни неща и т.н.![]()
...ami mnogo obichame da si govorim za razni ne6ta ot jivota...sedim na enda mn qka peika v parka do nas![]()
Говорим за каквото се сетим. Поянкога му разказвам за лекции и упражнения и му е тъпо, друг път водим дълбокомислени разговори, трети път сме с приятелите му и говорят за Уоу.
mi govorim si edin za drug,za jivota ni i t.n.![]()
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
за това какво сме правили през деня,за клюки около общите ни познати,за родителите от време на време и за проблемите с тях,колкото и странно да звучи понякога си говроим и за минали връзки,за нашата връзка....какво ли нее....![]()
емииии какво сме правили през деня ^^^
кой к'ва глупост е извършил и мноооо други неща.......![]()
той не ми е само гадже, но и опеделено е най-добрия ми приятел. мисля че никой не знае повече за миналото ми, за мечтите в бъдещето, от него! тази привързаност и доверие е взаимна (и благодаря на господ за това).
говорим за всичко - от най-дребните неща, до проблемите и разбитите илюзии
ami hodime na mnogo mesta,koito i 2 mata obi4ame de.mi govorim sa za vsi4ko.za tova kakvo ni se e sly4valo dokato sme bili razdeleni dori i da e ne6to lo6o pak si go spodelqme,govorim si i za mnogo veseli ne6ta abe syper si ni e 2
Говорим за какво ли не - за нас, за бъдещето ни, за семействата ни, говорим си за приятелите ни, разказвам му за училище, той за университета. Никога не скучаем, никога не си мълчим.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ami zavisi ,razkazva me si koi kakvo e pravil,ligavime se,biem se,spodelqme ..Pak nai qko mi e kato sednem na nqkoe centralno kafe ili kato se pusnem po centara i po4nem da obsajdame horata
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Обикновено сме или в центъра на града(на разходка или кафе), или сме утях. Говорим си за това на кого какво му се е случило през деня; кой какви ангажименти има близките дни; обсъждаме различни теми: кино, книги, музика; говорим за семействата си; споделяме плановете си за бъдещето. Общо взето за всичко си говорим. Не мога да изброя темите![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ами за всичко,което се сетиш!