Kolko pyti sedmichno trqbva da se hodi na solarium za da se pridobie lek zagar..ne da sym super chrna, samo leeekichko?? I za po kolko vreme??![]()
Ами незнам за колко време ,ама като отидеш 2,3 пъти и ще хванеш тен![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mi tam deto hodi6 pitai te sa dlyjni da ti kajat spored twa kakwa koja ima6 kolko si bqla![]()
Наебавай и преебавай!
.... az sum chuvala che sulariuma e mn vrede za teeneidjurite ... za kojata neshto... neznam ama mene poprincip ne si me i kefi
Първоначално написано от MidnightScream
хах,той е вреден за всички или поне така говорят..
макарче аз имам нужда, защото съм много бяла...
но една мацка от класа ходи и ... ходила е вече 10тина пъти и ...еми няма промяна...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi az imam podkojni kosmi na krakata i izglejdat ujasno! i zatova dyrja..da se poskriqt malko..
Аз ходя на турбо солариум през 1 ден.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
3 пъти седмично на турбо солариум ( на обикновени няма смисъл, зашото ще ходиш 15 пъти и пак ще си без разлика). Турбото са 80 ст - 1 лв за минута без карта ... ако е евтин значи не е турбо. В соларното студио най-добре ще ти кажат.
от солариома се хваща рак на кожата!не се шегувам
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
много трябва да внимаваш с турбо солариумите! те се препоръчват само за по-тъмна кожа! светлата и чувствителна кожа е много застрашена от солариумите!![]()
аз си имах проблеми---излез ми малко пигментация- в смисъм бенки! Но не много де....и все пак: повече от 3 пъти на седмица става много!
зависи и от солариума!
8т. реклама
бан на профил
От слънцето също.Първоначално написано от olive_oil
Темата е старичка