.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Estestveno 4e ima smisul da si dobur! To ako vsi4ki taka da mislqt kakvo 6te stane ot tozi svqt! Glupatsite sa tezi, koito se opravqt na tarikat4eta i gledat da pretsakat nqkoi! Samo se zamislete kolko po-lesno 6te ni bude ako vzaimno si pomagame! Vmesto drugite da te zarazqvat sus zlobata si ti gi zarazqvai s dobroto koeto pravi6! Puk i nqma kak da ne ti se vurne dvoino!
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    trqa da se zapazi choveshkoto v horata.. da budesh dobur ne znachi da si "slqp" i "tup" i da ostaviash izpolzvachite i horata s loshi namereniq ti se kachvat na glavyty
    т. 2, 9

Нека добротата ражда доброта. Нека всички станем по-добри хора за по-добър свят!

Ima smisl da si dobyr, mil i t.n. s horata, koito go zaslujavat i naistina ocenqvat. Ma takiva "jivotni" mn rqdko se sre6tat, kam golqmoto mi sajelenie !!

Jivota ve4e mi dokaza 4e nqma smisl da si dobra. Bati....... dobroto otno6enie nai-4esto vodi kam ogromno razo4arovanie... To po-princip, kat gledam, vsi4ko svyr6va sys razo4arovanie, no vse pak e nqkaksi po-qko i po-priqtno da se se6ta6 za minaloto kato za nekvo gotino minalo. Haresva mi, kogato se se6tam za postypkite mi, s koito si pokazah haraktera i n.t. Malko hora 6te me razberqt sega........ Ooof, kolko mi e shit sega !! Dneska za poreden pat razbrah 4e sgre6ih, i 4e dobratata mi mi pre4i qkooooo, bati...... tolkova li sm naivna?? E, ni6to, 6te mi byde urok........

Nqma smisl da si dobr i t.n. !! Opredeleno nqma smisl......
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Има смисъл да си добър, но понякога това може да се окаже достаа трудно. Живеем в свят, в който повечето хора нямат духовни ценности, хората са гадни и т.н. и на теб ти е трудно да покажеш истинската си същност, трудно ти е да си добър...обаче трябва да се стараеш
    Да ще има разочарования, но ако си убеден, че има смисъл в това която правиш...ще ги преживееш лесно
    Толкова ми е приятно като срещна някой човек готов да помогне, да те разбере, дори да направи някакъв малък жест за теб. Вярно, че такива трудно се намират. А и понякога не мога да намеря доброто в хората
    Това да си добър с някой го правиш и заради него, но и заради себе си, защото така ти се чувстваш добре.
    Както казаха преди мен, ще е по-добре на неприятелите си да отвръщаш с усмивка . А и аз честно казано не мога да си представя как си направил нещо добро на някой, а той после се държи ужасно с теб ....не знам що за човек е!

Абе общо взето трябва да имаш силен характер и да си добър ВЪПРЕКИ всичко!

мисля,че се опитвам да съм добра,но винаги се е намирал някой галош...просто понякога хората не мислят,че с това,което правят нараняват ужасно....И въпреки всичко си заслужава

Голям фен
    Naistina e jalko che horata nemogat da ocenqt dobroto otnoshenie i gledat da se vazpolzvat taka che ot dobro v dneshno vreme nqma smisal... Ako si dobar shte te precakat
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    за съжаление в днешно време дори да искаш не можеш да си добър, а ако все пак се опиташ да си такъв, те мачкат и си го отнасяш много сериозно....
    изглеждаш наивен в очите на другите, а ти всъщност просто искаш да помогнеш, да си добър и нормален човек ...
    преди бях добра с хора, правех каквото мога за тях и т.н ,но веднъж направих грешка .. поисках прошка и въпреки, че това беше първата ми грешка и през останалото време бях безупречна получих един голям *** с извинение...
    от тогава вече съм по-злобна и се интересувам първо от себе си, от своите чувства, а не както правех преди - да се съобразявам с чувствата на другите...

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Град
    panagiuriste
    Всеки решава сам за себе си,дали да бъде добър или не! Аз лично залагам на това да бъда лош,защото веднъж реших да бъда добър и едва не загубих живота си! Но това разбира се е мое лично мнение!

Град
    По света и у нас
    "Да отвърнеш на доброто с добро е човешко,да отвърнеш на доброто със зло е дяволско,а да отвърнеш на злото с добро е божествено!"
    Ако правиш добро или хората ще започнат да се възползват от това,или няма да оценят усилията които полагаш,за да си такъв.Най-често така се получава,че прецакания си ти.Обаче след време ти самия ще се опчувстваш по-добре.Няма да те мъчи гузната съвест.По-добре е да си добър с всички.Колкото и да не звучи реално все още доброто се цени.Когато отвръщаш на злото с добро се някой някъде ще го оцени.Важно е да не го правиш от задължение!С добро може да се постигне много повече,отколкото със зло!
    Be Good! \/
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    има смисъл...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Божее...! Естествено,че няма смисъл да бъдеш добър.Щото никой не ти отвръща със същото. Няма смисъл и да се правят компромиси,вървиш напред и мачкаш.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Град
    София
    Да си добър не значи да искаш да се хвалиш с това. Ти бъди добър, пък рано или късно ще ти се отплати всичко. Всичко се връща както са казали хората.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Да,много яко се връща като си добър с враговете си...

Голям фен
    Град
    софия
    ДА ТОЧНО ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ!!!!!!!!! ВИНАГИ КОГАТО СИ ДОБЪР И МИЛ С НЯКОЙ ПОЧВАТ ДА СИ ПРАВАТ КВОТО СИ ИСКАТ И ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    За да си направиш врагове, това значи, че си се държал лошо с някой. Ако се държиш добре няма да имаш врагове. Просто е

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Да бе,ебати логиката...Пичага,що не станеш хипар!? Само мир и любов...Не става така,бате.Каквото и да прави човек все ше има врагове.

Цитирай Първоначално написано от limubai
    За да си направиш врагове, това значи, че си се държал лошо с някой. Ако се държиш добре няма да имаш врагове. Просто е
    Има хора, на които не съм направил нищо, а въпреки това ме мразят. Така че явно не си прав...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    София
    Да бе,ебати логиката...Пичага,що не станеш хипар!? Само мир и любов...Не става така,бате.Каквото и да прави човек все ше има врагове.
    Че хипар няма да стана това е ясно. Ама по твойта логика дай да се изтепаме тука. Ти си имай едно наум за хората около тебе кой какъв е. Дръж се добре с тях. Ако щеш ги обчиай това си е лично твой проблем.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Кво ше се трепаме бе пичага.Просто казвам,че е невъзможно да си добър с враговете си. Трябва да си твърд с тези,които ти пречат.

Град
    София
    Кво ше се трепаме бе пичага.Просто казвам,че е невъзможно да си добър с враговете си. Трябва да си твърд с тези,които ти пречат.
    А тези, които ти пречат...ти как ли изглеждаш в техните очи. Спечели враговете си на своя страна и винаги ще си над тях. Да си твърд с някои, означава да будиш в него омраза към теб. Тогава хората са способни да ти оплескат живота.
    Света се крепи на балъците, това е една моя мисъл и винаги ще си я спазвам.

Град
    По света и у нас
    Имаш право,но никой не казва да си добър с тях.Просто не им обръщаш внимание.Ако се дразниш и го показваш те ше продължават да ти се пречкат.Ако им покажеш,че не ти пука за тях има по-голямам шанс да те оставят.А за мен най-болезнено за тях ще е ако ги шашнеш с нещо добро.Нещо дребно:усмивка,помощ или каквото и да било......е ако и тогава продължават,имаш пълно право да обърнеш страницата и да си мноооооого зъл и твърд с тях......надявам се да споделяш поне 1% от това което казах

Град
    По света и у нас
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    има смисъл...
    Радвам се,че намираш смисъл в думите ми!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Ami kuf e smisula da si dobur... da te ma4kat i tup4at i da si pravqt kakvoto si poiskat s teb.... da te izpolzvat horata i da ti se podigravat 4e si naiven i dobur... ne vijdam smisul ot tova za6toto taka si vredi6 sam na sebe si... Ako vsi4ki bqha dobri 6te6e da e prekrasno no v dne6no vreme nqma mnogo dobri hora....

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Естествено, че има смисъл, иначе си просто един егоистичен глупак! Хората много добре знаят кой е използвач, кой си гледа само неговия интерес и никой не се сближава твърде много с тия хора, защото знаят, че те няма да им помогнат в труден момент, че обикновено са двулични и лицемерни. Именно затова, ако един ден този егоистичен глупак, който не е добър, изпадне в беда малко хора ще му протегнат ръка. Лошо е да си така самотен, особено в труден момент. Но някои рпосто предпочитат да се заблуждават, че имат много приятели и поведението им е добро и печелят от него. Истината е в истинските приятели, а за да имаш такива - трябва да си добър ( поне с тях)!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си