- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Не мога да загубя най-добрия си приятел, но...
Zdraveite!nqma da uvartam a napravo 6te si kazvam!Predi okolo 5mes se zapoznah s nastoq6tiqt mi nai-dobyr priqtel!Toi e mom4e,mnogo gotin,umen i t.n!No naskoro az zapo4nah da ob6tuvam(po4ti)SAMO S NEGO!Za jalost zagubih nqkoi ot moite stari priqteli koito "namraziha"moqt best fr.
![]()
Mnogo mi e gadno,4e vsi4ko tova se polu4ava taka!No otgore na vsi4koto mai izliza 4e toi me xaresva,i az nego go xaresvam!Gadosttt
kajete mi kak da opravq cqlata taq ka6a,koqto zabarkah za polovin godina!Ne moga da zareja my beSt friend,no ne iskam da prodaljavam da gubq i drugite si priqteli!Kakvo da pravq
Helppppp..
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
А те кви приятели са ти били щом са те зарязали![]()
![]()
__________________________________________________ ____________
Мързел,велик мързел!![]()
Виж сега, ако толкова много се харесвате взаимно - ами вземете се. Ще жертвате приятелството си, което не е чак толкова добре, но пък ще прекарарваш доста време и с другите си приятели и можеш да си ги върнеш.
Другият вариант е просто да съумяваш да отделяш повече време и на него и на останалите си приятели или пък ги запознай, излизайте заедно, за да ви стане приятно да сте заедно да не ти се сърдят като си с него - един вид комбинирай приятелите си.
ПС. Сбъркала си раздела![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
znae6 li kvo mi macko ne trqbva da go zarqzva6 6tom go 4uvstva6 blizak ostanete si priqteli a spored men moje tva priqtelstvo da se prerasne v ne6to po golqmo az sam mnogo otkrita i tva mi e lo6a 4erta no na tvoe mqsto bih pogovoril;a s teq hora da gi pitam na kvi se pravqt i kvo im stava bih im kazala 4e stra6no mnogo gi obi4am(ako e taka) i 4e nqma smisal da si razvalqme otno6eniqta ako te darjat na men o6te pogovori s tqh moje i da pomogne)) i ei ne obra6tai grab na pi4a za6toto ako go napravi6 rano ili kasno 6e sajelqva6
))
pravi si izvodite,koi ti e priqtel-tozi,koito e ostnal do teb,ili tezi koito sa te zarqzali zaradi nqkava glupost.Mai purvoto,aA po vuprosa za vas dvamata nz kakvo da ti kaja,tova e malko slojno,tui kato sled kato se hvanete i posle ako se razdelite priqtelstvoto vi malko ili mnogo 6te se promeni
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
takova jivotno kato prosto priqteli ili priqteli muj i jena nqma si4ko rano ili kusno stava na sexПървоначално написано от maily
to mejdo muj i muj stava ponekoga taka![]()
[quote="~!@murzel~^%"]А те кви приятели са ти били щом са те зарязали![]()
![]()
И аз това се чудя...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от ~!@murzel~^%
i az tai si mislq 6to za fr. sa shtom sa te zarqza