.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

izpitanie na lubovta

nai posle si namerih gotino momche i veche si mislq che go obicham no sega izvednyj momcheto koeto sam haresvala predi no to ne mi e obryshtalo nikakvo vnimanie zapochva da me zabelqzva i...mai veche zapochvam da se symnqvam v chuvstvata si kym gadjeto....

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Продължи си живота напред.няма кво да живееш в миналото.Ти си го харесвала,той не ти е обръщал вснимание..точно сега,когато си щастлива,когато имаш човек до себебси той тогава ли се сети че те обича?Къде е бил,когато си искала да си с него?Къде е бил когато си търсила присъствието му?Къде е бил,когато си го харесвала?Я си гледай живота с момчето с което си и не се обръщай назад.

LP_girl_14 e prava i az sam na tva menie.to4no tova napravih i az

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    LP_girl_14 e prava i az sam na tva menie.to4no tova napravih i az
    o i az taka napravih vyobshte ne gledai nazad!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    gledai napred i da ne ti puka,edva li kogato ti si si padala po nego,toi e mislil za tebe,taka 4e ne si zaslujava da precakva6 i naranqva6 gotinoto mom4e s keto si sega za nego-gledai samo napred i da ne ti puka
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Продължи си живота напред.няма кво да живееш в миналото.Ти си го харесвала,той не ти е обръщал вснимание..точно сега,когато си щастлива,когато имаш човек до себебси той тогава ли се сети че те обича?Къде е бил,когато си искала да си с него?Къде е бил когато си търсила присъствието му?Къде е бил,когато си го харесвала?Я си гледай живота с момчето с което си и не се обръщай назад.
    Само така.

Повече от фен
    Град
    Mars
    както казаха всички до сега продалжавай напред.в живота почти винаги става така когато искаш да си с някой той не те забелязва а когато най сетне го забравиш той разбира ко е изпуснал.ПРОДАЛЖАВАЙ НАПРЕД И ДА НЕ ТИ ПУКА ЗА ПРЕДИШНИЯ.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    dam...tova e gadno...no vinagi e taka ti go haresvash toi teb ne ti go zabravqsh toi teb ne lichno az mislq che oshte imash chuvstva kam nego i trqbva da reshish kakvo iskash...slushai sarceto si

Град
    plovdiv
    moje bi trqbva da produlji6 napred i da zagurbi6 vsi4kite si 4uvstva kum onova mom4e.ot kude na kude toi 6te si igrae s 4uvstvata ti?!
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Град
    The EDEN

Re: izpitanie na lubovta

Прецени сама за себе си кое би преживяла по-лесно. Сегашното си гадже или бившата си несподелена любов.
    Аз лично бих се върнала назад да се изясним с момчето, да решим какво ще правим и дали изобщо ще го правим
    Ако стане - стане, ако не - здраве да е

Тихо е.
    Празно. Безлунно.
    Няма огън. И светлини.
    Там на сухият клон
    Любовта е обесена.
    И виси.
    И на мърша вони.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма смисъл да зарязваш сегашния си приятел заради този,с който не се е получило.Едва ли имаш нещо силно към него,сигурно просто ти е интересно какво е можело да се получи...Любопитство и инат,това те води към него.Не си струват съмненията.Както казаха,продължавай напред и се радвай на това,което имаш

Правилно
    HONDA - The Power Of Dreams

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от lovebaby`

Правилно
    айде и аз да се присъединя
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Само така.
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    To hubavo da gleda samo napred ,no vse pak ako vse oshte ima chuvstva kam tva momche stava kofti Prosto si preceni s koi iskash da si,kam kogo chuvstvata ti sa po silno.... Mislq che ako ve4e nqmash chustva kam segashniq si priqtel ,po dobre nedei da si s nego.. ili mu kaji kak stoqt neshtata ...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си