.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: da i se izvinq li?

Guest

da i se izvinq li?

zna4i stana slednata situaciq: bqhme trugnali s gadjeto da pravime sex. Tq zapo4na da mi pravi svirka i kakto si se bqh otpusnal izvednuj takava bolka !!! Tq mi go zahapa mnogo zlobno !Az napravo podsko4ih ot bolka, qdosah se i i kazah 4e se maham. Tq po4na da mi obqsnqva 4e ne bilo naro4no prosto go zaka4ila sus zubi... i az malko ostro reagirah i sega se 4udq dali da i se izvinq. Malko e tupo az da i se izvinqvam sled tova koeto napravi. Vie kak mislite?

Голям фен
    Не е трябвало да и се караш, просто и кажи, че те е заболяло и че не искаш да го прави вече. Мисля, че трябва и двамата да се извините един на друг

Няма да и се извиняваш на курвата! Даже е заслужила да и теглиш един ЯК бой! МОже ли такова нещо? Представи си, че те беше оставила без поколение?
    За какво ми е подпис уе?

Според мен тя трябва да ти се извини още веднъж.Следващият път й кажи да бъде по-внимателна!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Не е трябвало да и се караш, просто и кажи, че те е заболяло и че не искаш да го прави вече. Мисля, че трябва и двамата да се извините един на друг
    emi ne iskah da i se karam ama prosto mnogo me zabolq i se qdosah

kato te boli prosto i kaji 4e te e zabolqlo i tolkoz, gadje ti e se pak, ne stiga 4e ti duha ami i 6e i kre6ti6, ne se pravi taka, kato te e zabolqlo stiskai zubi i si trai prosto i kaji 4e te e zabolqlo za da ne go povtori pak

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    saglasna sam s predishnoto mnenie ot tvoq strana mn tapa postapka 4esno ako az bqh na momi4eto na mestoto 6tqh da se po4uvstvam sasipana ... izvini i se za gruboto povedenie i i obqsni 4e trqbva da se po vnimatelna
    Love you Kris !!!

Емм по добре хапнете нещо преди секс

Повече от фен
    razbira se 4e trqbva da i se izvini6,da ne bi da go e napravila naro4no ebasi
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    извини и се че си се развикал и че си реагирал прекалено остро, и и обясни че наистина те е заболяло и си се притеснил за целостта на приятелчето

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    kato te boli prosto i kaji 4e te e zabolqlo i tolkoz, gadje ti e se pak, ne stiga 4e ti duha ami i 6e i kre6ti6, ne se pravi taka, kato te e zabolqlo stiskai zubi i si trai prosto i kaji 4e te e zabolqlo za da ne go povtori pak
    emi i ti ako be6e na moe mqsto 6te reagira6 taka... tq edva ne mi otkusna mujkiq polov organ a kazva 4e bilo leko zaka4ane bez da iska...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi i ti ako be6e na moe mqsto 6te reagira6 taka... tq edva ne mi otkusna mujkiq polov organ a kazva 4e bilo leko zaka4ane bez da iska...

ТАКОВА ЗАКАЧАНЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО..
    .просто е искала леко да те ухапи обаче не е преценила!!! НИЩО не прави тя само ще се извини...НЕ може тъй случайно да те закачи...Тва са глупости...тя ще ти се извини СПОКО...

Мега фен
    Естествено, че трябва да се извиниш, щом не е било нарочно.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Охх, само като си помисля и почва да ме боли и мен. Аз и без това имам мания на тази тема. Според мен ТЯ трябва да ти се извини, болката сигурно е била ужасна, тая луда ли е да те хапе ТАМ.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Maлииииии,как 6е и се извинява6 бре 4овек,тряа6е да и 6ибне6 един да види тя кои 6е хапе... А ако наистина е било толкова злобно колкото казва6 напрао я зарежи,ебаси ку4ката,6е хапе тя

Мега фен
    Ако е някоя от магистралата, си заслужава да я пребиеш, обаче това е момиче, което момчето нарича "гадже". Заболяло го е, тя е обяснила, че не е било нарочно, сигурно се е и извинила. Аа, забравих. Днешната младеж се чука с разни хора и ги нарича гаджета. И заради глупост си тръгва и не ги търси повече. Да ви пикая на гаджетата!

kat 6ta hapi tq zahpi q i ti we momko otvarni i

abe moje da i se izvini6 4e si i se razvikal

prosto 4ovek
    Guest
    e stiga de,momi4eto ako e neopitno
    dobre 4e ne te e zahapala pove4ko 4e inace lo6ooo
    sednete i pogovorete-i dvamata si duljite izvineniq.
    sega se setih za edna istinska istoriq- Mom4e i momi4e praveli sex i na sytrinta mom4eto oti6lo da napravi ne6to za zakyska-zaburkalo nekvi qica na kotlona,no priqtelkata my re6ila da my pravi frenska lubov po su6toto vreme.
    Mom4eto taka se yneslo 4e oburnalo tigana s vrq6toto olio vurhy liceto na momi4eto,tq puk ot bolkata my zahapala penisa .Sega kato se setq mi stava sme6no ama i dvamata o6te imat belezi.

Голям фен
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    АЗ СЕ ЧУДЯ КАК НЕ СИ Я "НАКАЗАЛ" С "БРУТАЛЕН" СЕКС ДА ВИДИ КОЛКО ТИ Е БИЛО ХУБАВО НА ТЕБЕ

mi pi4 az li4no bih reagiral taka i tva e nai-pravilniq na4in, a i si padam leko mazohist i nikoi ne moje da mi pri4ini 4ak takava bolka 4e da zaguba samoobladanie

Цитирай Първоначално написано от prosto 4ovek
    e stiga de,momi4eto ako e neopitno
    dobre 4e ne te e zahapala pove4ko 4e inace lo6ooo
    sednete i pogovorete-i dvamata si duljite izvineniq.
    sega se setih za edna istinska istoriq- Mom4e i momi4e praveli sex i na sytrinta mom4eto oti6lo da napravi ne6to za zakyska-zaburkalo nekvi qica na kotlona,no priqtelkata my re6ila da my pravi frenska lubov po su6toto vreme.
    Mom4eto taka se yneslo 4e oburnalo tigana s vrq6toto olio vurhy liceto na momi4eto,tq puk ot bolkata my zahapala penisa .Sega kato se setq mi stava sme6no ama i dvamata o6te imat belezi.
    a stiga we tva e super gadno

ами извинии се. тя е направила грашка ама чак да и крещиш тя все пак ти духа ! не всяка иска да лапа

Супер фен
    emi pi4 ako ne e bilo naro4no nqma povod da i se surdi6...sgre6ilo e momi4eto aide ti4ai da i se izvinqva6

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Виж сега, вярно не е преценила, неопитна е, тя не знае колко ти е чувствително местото там, искала е да ти достави удоволствие, но не си е премерила силата на захапката. Дай да се разберем, това не е било нарочно! Вярно, заболяло те е доста, ядосал си се в първия момент, развикал си се, но определено й дължиш извинение. Ако го беше направила нарочно, от яд.. тогава да! Но в този случай, пък и при положение, че ти се е извинила на момента... Аз си представям ако съм на нейно място колко ще ми е неудобно ако някой така ми се равика... И после не ми се извини! Мен ми се е случвало приятелят ми да направи нещо от което да ме заболи и то доста. Изпищявам. Казвам по-внимателно, той ми се извинява, казвам, че няма нищо, да не се притеснява и всичко е ок! Но никога няма да тръгна да му викам! Пък и ако случайно го направя, в изблик на болка, веднага след това ще му се извиня! Така че извини й се!!!!!!
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си