- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Досаден проблем! :(
Хора, имам проблем! Смея да твърдя, че имам добра лична хигиена и до сега не съм имал проблеми!
Един ден забелязах, че имам някакви неща /когато се търкаш с тривка по кожата и излиза кир/ е същото това!
Депресирал съм се яко! От както се помня съм си изградил навик да си го мия непрекъсната и всичко беше 6...то и сега го правя ама това изчезва за 1 ден най-много. Досадно е! Пробвах със различни антибактериални сапуни ама не става. Мисля си, че трябва вече да прибегна към нещо сериозно! Кажете какво да правя!
Баси...само да не съм лепнал нещо...Дъбоко се съмнявам, че проблема е от лоша хигиена!
![]()
az nihsto ne razbrah... kfo ti izliza po kojata Kruv liiiiii ! nishto ne razbrah![]()
Кир му излизаПървоначално написано от MidnightScream
възраст?
полова активност?
фимозен или не?
има ли новообраувани необичайни структури?
-са все въпроси, които би следвало да се указват за да не се питаме по месец време!
в общия случай това което дефинираш като "кир", ако няма новообразувания и друга симтоматика /сърбеж, отделяне на секрет, мирис, зачервяване.../ е смегма - продукт на физиологио населяващите тази област микроорганизми + излющени епителни клетки.
антибактериалните сапуни не помагат, даже влошават нещата нарушавайки pH и нормалния бактериален баланс.
можеш да пробваш с нещо мн просто: на 3 литра кипяща вода сложи кафяна лъжичка готварска сол/ ако солта е повече ще има обратен ефект!/ прави 30-40 минутни бани в прозрачен съд, като добре оголваш главичката с този разтвор / топъл, но не горещ! /
колкото и да е "чист", след банята - ще се изумиш /ако съда е прозрачен/ колко ще помътнее разтвора от извлечените в него в-ва
БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ ОТГОВОР!Първоначално написано от batkodoki
Еми на 20години съм, не водя особено активен полов живот. Не правя безразборно секс с който ми падне. Няма никакви от изброените симптоми. Само тази "кир".![]()
Ще пробвам това, което ми каза и дано има резултат.
Добре де а тази "болест" в следствие на какво се получава? Заразно ли е?