.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Na 15 sum no..

Супер фен

Re: Na 15 sum no..

Цитирай Първоначално написано от Anonimniq
    Zdraveite na vsi4ki.Na 15 i polovina sym.Sladko mom4e sym no o6te sam si nqmal priqtelka.Vlubval sam se po taka (ako moga da go nareka taka) v 3-4 momi4eta ,no si padam malko sramejlivi4ak i ne sam pravil ni6to po vaprosa.Vse si mislq 4e si4ki moi fr sa imali gadjeta pa az 6te porasna i nqma da sam si jivql kato teen kakto ostanalite.Vie kakvo bihte kazali za tova koeto napisah
    Трябва да правиш първите крачки!

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Цитирай Първоначално написано от Death^Forever
    А защо въобще трябва да си живял като 'тийн' както останалите ?!

Все едно... относно това, че се срамуваш... намери причината. След като си такъв тип, промяната няма да настъпи от раз... когато разбереш защо е така, ще намериш и начина да се справиш с проблема...
    ...а пък и... колко му е да се изправиш пред един човек и да намериш обща тема с него? Замисли се... недей да драматизираш...
    Действай...
    =D> =D> =D> =D>
    Любовта е по-силна от всичко

Guest
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Ti si na 15 jivota e pred teb.. Shte sreshtash jeni i jeni-shte vzimash i shte poluchavash,shte si shtastliv i shte se razocharovash.. Jivota na edin ,,teen'' ne se ogranichava samo v gadjeta ..pak i da ti kaja tva sa izlishni griji ;] Izlizai s priqteli,po diskoteki,po kafeta ,pii pravi si shouto I ne se sramuvai,haresai si edno momiche,opitai s neq -ako te odreje shte i teglish edna maina i kam sledvashtata Apak moje i da opitash s nqkoe momiche kam koeto nqmash chustva ,prosto za da preudoleesh srama si ,taka che ako te odreje da ne ti stane gadno i da ne izbiesh komleksi Apak ako se poluchi shte e tochka za teb Vsi4ko e s tvoite race,ama da ti kaja sys sramejlivost ne se pokorqvat varhove (hahah )
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> NA SA6TOTO MNENIE SAM =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    sladyr4e da ti kaja i az s1m sramejlivi4ka sladka s1m,no vinagi gledam da ostavam v sqnka i vinagi kogato z1rna nqkoe gotino mom4e gledam da napravq dobro vpe4etlenie,no tova nikoga ne stava.Vinagi se izlagam zaradi srama e.Az nikoga s1m nqmala gadje.Na 13 s1m i vsi4kite mi priqtelki ve4e sa imali p1rvata celyvka i t.n.T1rsq si milo i simpati4no mom4e kato TEB

На такава възраст човек няма нужда да има излишни притеснения.. ДЕЙСТВАЙ!

Skupi4ko, otpusni se.Nqma kak, prosto mom4etata trqbav da svalqt momi4etata i za tva se stegni i deistvai.Prosto si haresai nqkoe momi4e, napravi mu nqkolko komplimenta i nameci i ako to ti otvurne go celuni ili ne6to ot sorta Deistvie
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Фен
    Град
    Софеа

Re: Na 15 sum no..

Цитирай Първоначално написано от Anonimniq
    Zdraveite na vsi4ki.Na 15 i polovina sym.Sladko mom4e sym no o6te sam si nqmal priqtelka.Vlubval sam se po taka (ako moga da go nareka taka) v 3-4 momi4eta ,no si padam malko sramejlivi4ak i ne sam pravil ni6to po vaprosa.Vse si mislq 4e si4ki moi fr sa imali gadjeta pa az 6te porasna i nqma da sam si jivql kato teen kakto ostanalite.Vie kakvo bihte kazali za tova koeto napisah
    Пич аз също бях така на твоята възраст. Заради моя срам много пъти оставах разочарован. Накрая преодолях срама и сега ми е супер. Бъди по-упорит, по директен и по секси, резултатите сами ще дойдат. Разбери, че любовта и срама нямат място едно до друго, където има едното другото ще липсва.
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    AMI KAKvo moga da kaja..preodolei toq sram do ni6to hubavo nqma da te dokara !!!1

srama e kato straha...preodolei go..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Imam poznati daje i na tolkoz sa si nqmali gadje!! Daje i poznavam po golemi deto oshte nqmat gadje!! Ne ti trqbva da si kato durgite..!! A ako isklash da napravish neshto po vaprosa moje da si hvanesh gadje (vseki sam si go postiga) !! + tova vseki si jivee jivota kakto si iska xD !!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си