- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na 15 sum no..
Трябва да правиш първите крачки!Първоначално написано от Anonimniq
Първоначално написано от POLA^_^
Любовта е по-силна от всичко
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> NA SA6TOTO MNENIE SAM =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от He3HauKa
sladyr4e da ti kaja i az s1m sramejlivi4ka sladka s1m,no vinagi gledam da ostavam v sqnka i vinagi kogato z1rna nqkoe gotino mom4e gledam da napravq dobro vpe4etlenie,no tova nikoga ne stava.Vinagi se izlagam zaradi srama e.Az nikoga s1m nqmala gadje.Na 13 s1m i vsi4kite mi priqtelki ve4e sa imali p1rvata celyvka i t.n.T1rsq si milo i simpati4no mom4e kato TEB![]()
На такава възраст човек няма нужда да има излишни притеснения.. ДЕЙСТВАЙ!
Skupi4ko, otpusni se.Nqma kak, prosto mom4etata trqbav da svalqt momi4etata i za tva se stegni i deistvai.Prosto si haresai nqkoe momi4e, napravi mu nqkolko komplimenta i nameci i ako to ti otvurne go celuni ili ne6to ot sortaDeistvie
![]()
Пич аз също бях така на твоята възраст. Заради моя срам много пъти оставах разочарован. Накрая преодолях срама и сега ми е супер. Бъди по-упорит, по директен и по секси, резултатите сами ще дойдат. Разбери, че любовта и срама нямат място едно до друго, където има едното другото ще липсва.Първоначално написано от Anonimniq
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Imam poznati daje i na tolkoz sa si nqmali gadje!! Daje i poznavam po golemi deto oshte nqmat gadje!! Ne ti trqbva da si kato durgite..!! A ako isklash da napravish neshto po vaprosa moje da si hvanesh gadje (vseki sam si go postiga) !! + tova vseki si jivee jivota kakto si iska xD !!