.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Moderated:Представих си друга докато правех секс с гаджето

Imam si priqtelka ot 1 godina!Pravim redovno sex...no eto kakvo se slu4i!Edna ve4er se pribrahme u nas..opravihme se i si4ko si be6e ok...po4nahme da go pravime...i kakto tq se klate6e nad men za moment si predstavih edno drugo momi4e na neinoto mqsto![/b]

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    дианабад
    И после....?

Според мен е нормално, стига да не си почнал да викаш някоя чуждо име.

Guest
    posle si zatvorih o4ite i pak si be6e partniorkata mi,no tova be6e mn stranno...mislq,4e imam 4uvstva kum drugoto momi4e...kakvo da pravq...obi4am gadjeto si,no onova momi4e e zaplenilo mislite mi!!!!???

Ако имаш възможност... тройка \/ Ако ли не, не знам ти трябва да си решиш

3ka rulz, ama nikoq ne e navita za 3ka , ina4e averkata e navita

po temata: po nqkoi put se slu4va, az sum s moita ve4e 3 godini i pak mi se slu4va daje naskoro se slu4i, predi okolo 3 meseca si predstavih 1 s koqto hodeh mejduvremenno

ahh kwa da prai6 li warti q i drugata 9ako moje6 de nikoga nqma izli6ni )

Я стига , всеки има еротични помисли към друг човек, но това да си мислиш за друго момиче докато правиш секс с приятелката ти най-малкото е знак , че сте си омръзнали ...
    Angel, such a beauty, fallen from the heavens garden,
    I watched her soul escape in the little tears,
    to see her there, so deadly wounded, it was burden,
    she was lost, fallen, dying..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Za tvoe sajelenie e bilo samo predstava

Голям фен
    Град
    SF
    kupi si kolkoto moje6 pove4e indulgencii.bog 6te te razbere...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    de da znam sigurno ti e omraznala mn kofti
    Love you Kris !!!

Sigurno ima6 nqkakvi 4uvstva kum dr momi4e-po - to4no si privle4en seksualno ot neq! Slu4vat se i takiva raboti! Skoro sigurno 6te q zabravi6 !
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

ShowBaby
    Guest
    hich nedei da probvash da vyrtish i dvete.brutalno e i super typo,a i nqkoi den shte ostanesh bez nito edna.Shtom obichash priqtelkata si znachi trqq da ignorirash drugata ot mislite si.prosto v pyrviq moment v koito se setish za drugata prosto vednaga pomislqi za priqtelkata si i za hubavite si momenti s neq.opitai lesno e.samo trqbva malyk period ot vreme da q ignorirash ot mislite si i posle vs shte e ok.no ako mislish che imash nqkfi izblici na chuvstva kym drugata prosto trqq da bydesh iskren s gadjeto si. ai respact

Фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от ShowBaby
    hich nedei da probvash da vyrtish i dvete.brutalno e i super typo,a i nqkoi den shte ostanesh bez nito edna.Shtom obichash priqtelkata si znachi trqq da ignorirash drugata ot mislite si.prosto v pyrviq moment v koito se setish za drugata prosto vednaga pomislqi za priqtelkata si i za hubavite si momenti s neq.opitai lesno e.samo trqbva malyk period ot vreme da q ignorirash ot mislite si i posle vs shte e ok.no ako mislish che imash nqkfi izblici na chuvstva kym drugata prosto trqq da bydesh iskren s gadjeto si. ai respact
    imenno

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Просто другото момиче те привлича сексуално...тва не значи,че имаш чувства към нея...трябва да я забравиш и да продължиш с приятелката ти...ако ли не...направи избора ...труден ще е ...защото 1 год не е малко време
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    az ako sum ti gadje i mi go priznae6 she te nabiq 4esno uspokoi se..vsi4ko she se oprai edna fantaziq namoje da razvali edna vruzka
    no exit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си