.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Знаеш ли един приятел ми каза "Няма грозни хора,само такива които не знаят да се подържат.Секи е красив по свои му".Знаеш ли всеки харесва различен тип момчета/момичета...Аз харесвам един тип момчета-високи и с яки тела,занимаващи се с компютри,а приятелака ми си харесва момчета с дълги коси и с брада,метали да са задължително.И аз мисля,че харесва грозни маже и тя мисли същото за мен...Но знаем,че секи харесва различен тип мъже...За тва съвета ми е щом ти го харесваш тръгни с него!Да не плашташ данък обществено мнение...Не,нали?!?!За тва давай напред щом го харесваш...Да не ти пука ко мислят другите нали ог харесваш ти...другото не е важно!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest

Re: За външния вид

moq savet e-STAVITE GADJETA VAZMOJNO NAI-SKORO!takmo si go namerila i zaradi kakto si se izrazila 'sauchenicite' ti nqma da imash momcheto koeto haresvash.na teb kvo ti puka za chujdoto mnenie,ti da si go haresvash.na tqh za kakvo im e.za momchetata koito az haresvam mi kazvat che bili mn grozni,skapani i kvi li oshte ne.hvashtai go,da ne ti dreme za chujdoto mnenie.

Миличка недеи да ги слушаш, единствено слушаи сърцето си! има много красиви момчета които се държат уйасно а има момчета които не са толкова красиви а имат чудесен характер!!!
    Po dobre da me mrazqt za tova koeto sbm , otkolkoto da me obi4at za tova koeto ne sbm!!!

MI6LETO 92
    Guest
    SLU6AI MACKA DA NE TI DREME.PRI MEN E PO4TI SA6TOTO ,AMA NA KOI MU PUKA KVO MISLQT DRUGITE ....TOI E SLADUR,NO NE GO HARESVAT 4E E MN DIV- ABSOLUTNO KUKU,SAMO PRAI 6TORUTII I TO4NO TOVA MI HARESVA NIE HODIM VE4E 2 MECECA I SME MN QKA DVOIKA ,6TOTO I DVAMATA SME KUKU MNOGO GO OBI4AM TVA SA6TESTVO . LUDA SAM PO NEGO I TOI PO MENNNNN DA NE TI DREME USPEH MACKA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си