.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Кифли4ка_93
    Guest

Съвет в тройката, начинаеща

Имам нужда от съвет и се обръщам към по-големите тук.
    Значи аз съм на 13 правила съм секс, обаче в момента имам възможността да го направя с 1 момче, което ми предлага обаче да го направим заедно
    с гбрат му. Т.е. Той+брат му+Аз. И ми е някак супер странно, но ми се струва адски готско. Незнам обаче как ще процедираме. Аз знам, че двамата ще ме... наведнъж и респективно аз трябва да се чувствам възможно най-комфортно. Кажете как. какво се иска от мен, как да избера кой къде да е. Какво ще бъде чувството?
    Аз супер много искам и нямам търпение...

Айде казвайте, цунки!

Кифли4ка

всичко хубаво................ама на 13? по голяма ли изглеждаш от възрастта?
    http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ne si li mnogo malka za troiki ??? nedei go pravi po-dobre se zanimavai s nqkoi po hybavi neshta kato naprimer razhodka,plaj,pokupki ))
    tfa e moia syvet no vse pak ako dyrjish...
    1. ediniqt otzad te e*e,a na drygiq mu d*hash
    2.edinq te e*e v zadnika a drygiq v p*tkata...
    NO vupreki tova si pomisli oshte si mnogo malka za takiva neshta,za vsqko neshto si ima vreme i mqsto,a tvoito vreme oshte ne e doshlo..pojivei si oshte i posle se otdavai na takiva orgiiki...

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    ne si li mnogo malka za troiki ??? nedei go pravi po-dobre se zanimavai s nqkoi po hybavi neshta kato naprimer razhodka,plaj,pokupki ))
    tfa e moia syvet no vse pak ako dyrjish...
    1. ediniqt otzad te e*e,a na drygiq mu d*hash
    2.edinq te e*e v zadnika a drygiq v p*tkata...
    NO vupreki tova si pomisli oshte si mnogo malka za takiva neshta,za vsqko neshto si ima vreme i mqsto,a tvoito vreme oshte ne e doshlo..pojivei si oshte i posle se otdavai na takiva orgiiki...
    dam i az mislq taka

tctctc
    http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"

mi az sam na 18 i pak mi se struva vaz ran6ko za takiva fiesti,ti si misli....(makar da ne vqrvam mn,kato sadq po temata)

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Моя съвет е, първо да оправиш тройките си в училище, пък тогава прави тройки!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Моя съвет е, първо да оправиш тройките си в училище, пък тогава прави тройки!
    попринцип не обичам да цитирам ма добре го каза

11 и 12 точка от правилника.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си