- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за коректен отговор
Tъка въпроса ми е следния : Имате приятелка или приятел която харесвате (обичате) но тя (той) си има друг (друга). Правите обяснение в любов и накрая какъв е резултата ?
ne sum iala priqtel koito da sum obichala kato neshto poveche ot priqtel paka he nqmam otgovor
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Да. В такъв случай мнението е напълно излишно.Първоначално написано от black_dimond
аз говоря примерно ако е станало тъка ?Първоначално написано от Анонимко
ами аз си харесвам най-добрият ми приятелне съм му го казвала,но знам,че чувсвата ми ще си останат несподелени
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Останаха несподелени а уж си нямаше гадже...
Ако тя примерно обича друг, обяснение влюбов е глупаво да правя, а и няма смисъл, след като няма шанс да се получи нещо, поради несподелени чувства.![]()
Toй обича друга. Не му казах нищо и любовта ми остана несподелена...но не от това ме боли![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ami .....az imam 4ustva kum edno mom4e....no v momenta v koito mu kazah 4e za men "priqtelskite ni otnosheniq" zna4at pove4e.......jestoko m e otrqzaha kato mi kaza 4e ne smqta 4e neshto shte se polu4i no smqtam 4e e pravilno da se kazva v o4ite.
Доста е гадно да имаш несподелена любов,но пък,ако всеки е с този с ,който иска няма да има истинска любов или с други думи ,ако имаше елексир за любов всеки щеше да го използва.
Аз съм имала несподелена любов или по-точно лъжовна от негова страна.
За света ти може да си никой,но за някой ти може да се всичко!
vinagi sum i produljavam da poly4avam kakvoto si poiskam![]()