- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne e normalno
spored vas normalno li e ako v4era mom4e koeto haresvate se darji adski gadno s vas(obijda vi prai se na interesen pred priqtelite si zlepostavq vi) adnes se darji adski milo i vi kazva razni mili ne6ta i vi pregra6ta![]()
![]()
emi ne-ne e normalno! za kakuv se misli 4e purvo 6te me obijda, posle 6te me pregru6ta? ti 6to ne mu se razsurdi ili de da znam i az....ne pozvolqvai da te unijavat.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Такива индивиди заслужават да им кажеш "чупката"![]()
tva e super normalno za vyzrast 12-15 kogato mom4encata po4vat da porastvat i da izpitvat nqkvi 4uvstva kym drugiq pol.6te ti kaja samo 4e te haresva,no 6te prodyljava da se dyrji taka,taka 4e po-dobre go zareji i ne se zanimavai s nego
A SMILE MAKES LIFE BETTER
tova e ne samo normalno a dori nai 4estno sre6tano pri mom4etata(i ne samo pri tqh).spored men za nego tova e na4ina da ti pokaje 4e te haresva.no sled izvestno vreme toi samiq 6te osaznae 4e e glupavo da se darji taka.taka 4e mislq 4e te haresva i to mnogo(kazvam go ot li4en opit)
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mom4etata sa stranni suzdaniq.ne se opitvai da gi razbere6.prosto se druj na nivo.dsa te pregru6ta i da se durji milo no ti trqbva da postavi6 granici za da ne suzdaddee mnenie za teb 4e si mn bezharakterna.ne e normalno,ama mom4etata nali ne sa ot tazi planeta......
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
ШИТНИ ГО![]()
ne e normalno,taka 4e vsemi go razkarai![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
estestveno 4e e normalno vsi4ki mom4eta v kompaniq sa edni a na same drugi...za jalost e taka...![]()
moje v4era ne6to da si go podraznila ili prosto e bil qdosan i si go e izkaral na teb
Дааааам...
напълно нормално е за момче,което е свикнало да се прави на мъж пред журито(приятелите му),което го оценява като газар...все пак печели точки![]()
Е...после като е само с теб мн ясно,че ще се държи мило и ще ти сваля звезди от небето(сега вече печели нужните му точки и с теб).
Така май седят нещата.
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Всички момчета са еднакви в компания, да бе да. Ако пичът има чувства към теб, мислиш ли, че ще се държи така, а?
абе вие чувате ли се?! как така ще е нормално?! първо да те прави на две стотинки, да те прави на парцал, да те рита като мръсно коте... а изведнъж да позчне да ти сваля звезди... ей тва са момочетата... тъпа работа![]()
1.-праи се на интересен пред приятелите си за да докаже колко си глупава че на следващия ден да му паднеш в ръцете
2.-ами просто е бил гузен на следващия ден (ама не ми се вярва)
i az sum na sushtoto mnenieПървоначално написано от jadna_za_lubov
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
awe kvo da ti kaja...zavisi i na kolko godinki steako ste na 12-14 godini moje 4oveka da te haresva i toi ama mnogo mom4eta neznaqt kak da se dyrjat i 4esto omazvat si4ko....oba4e ako ste sled tozi vyzrastov interval 4oveka nai-veroqtno se e*ava s tebe...igrae si s teb, ako znae za 4uvstvata ti.....iska da vidi do koga 6e mu se vryzva6
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Normalno e nqkoi se opitvat v nachaloto da imat kontakt s momicheto i poneje gi e mn sram izbirat tozi nachin no sled kato ti kaza che go haresvash toi moje da e rabral i sega da se e po prestrashil toiche ne se sardi mn![]()
ОПРЕДЕЛЕНО!Първоначално написано от SmiLe_BaBy{P}