- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Многоброините караници с гаджето вредят ли?
Имам приятел от 11 месеца ,всичко във връзката ни е ОК.Последно време се караме постоянно и то за глупусти, проблем е също и прекалената му ревност.Как да постъпя.[/url][/quote][/i]
Mnogo si izcherpatelna...s 2 reda ni obqsni vsichko...i sq i nie li s 2 reda da ti otgovorim..oki...emi ostavi go da si pochinete malko edin ot drug..i sled kat vi mine nervnoto nastroenie...se saberete i si jiveite gotino..:P male kolko umen savet dadoh..ujas .. az sam bila fenomenalna...
зависи. понякога настина прекалено честите караници значат, че тръпката е изчезнала. но понякога пък, те подпалват още повече огъня по между ви.
ние с приятеля ми например правим най-хубав секс когато преди това сме се посдърпали за нещотръпката на сдобряването е неописуема
![]()
![]()
![]()
![]()
Tova che se karate ne e zadaljitelno da e loshu. Taka se opoznavate po-dobre i ako stignete do momenta v koito sporite mn za neshtu i nai-nakraq tova ne vliqe varhu vrazkata vi znachi ste stignali do optimalno "obvarzano" polojenie
![]()
Karanicite po nqkoi put sa na dobro zashtotot shto se karate znachi se obichate no ne prekalqvaite s tqx che v edin moment moje da se stigne do neshto po seriozno.NO shto vsichko e bilo ok i sega malko se karate tva shte otmine i shte budete pak kato predi daje po dobre![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
revnosta e nai chestiq povod za karanica no pri vas moje da se izgubilo doveriqto ili trupkata i tova da e povod za karanicite trqbva da sednete i da provedete edin seriozen zazgovor za vashite otnosheniq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
И ние се караме ужасно много. Аз се дразня, но той вика, че това значило, че ни пука един за друг и, че връзката ни се развива. Сигурно е прав. Една приятелка пък за 3 години не са се скарали и веднъж с нейния-и тя се тревожи, че не били наред. Така, че важното е да се обичате и разбирате. Според мен на тези години кавгите са си нормално нещо.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от ani88
щом досега връзката ви е ок значи караниците са нещо моментно и скоро всичко ще си е както преди.
П.С.А дано и както казаха другите да сте даже по-добре!![]()