.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Manekenki

Manekenki

Искам да попитам колко горе доло трява да тежа и да сам висока за да стана фотомодел или манекен..т.е по скоро фотомодел и към кое студио трябжа да се обърна за това?Моля ако има някои фотомодел или манекенка да пише
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Pf... nqmam si i na ideq kolko trqbva da teji6... nqkade okolo 50 gore-dolu i trqbva da si po-visoka ot 170cm.. ima mn agencii... az moga da ti kaja dve ot nai-dobrite: X ground i visage... uspeh

...

За фотомодел не се изисква да си мн висока,а по скоро да имаш добра фигура и наистина добро излъчване...тук вече се залага на красотата.
    А за манекенка незнам нормите там които са...сигурно трябва да си над 170 см и до 50 кг.
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Повече от фен
    над 172 и за кг едва ли е под 50..сигурно някъде под 54 55.а за фотомодел не трябва да си висока наистина

Повече от фен
    Ami nad 170 zaduljitelno s hubavo tialo ne tolkova lice,no vse pak za men e mnogo vajno i liceto na edna manekenka.A kolkoto do kilogramite ami spored men do 55,no za6to ne potursi6 v google niakoi firmi primerno visages,ivet fashion,xground, rosmodels i dr i vij tam si pi6e kolko sa visoki modeli,kolko tejat,cviat na o4i kosa,a poniakogai nomer na obuvki.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    над 172 и за кг едва ли е под 50..сигурно някъде под 54 55.а за фотомодел не трябва да си висока наистина
    Eeeee mersi taka sum az

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Kato e po niska 6te e po malko vikana na reviuta i snimki,a nali vse pak ideata e da se izkarvat pari,tiu kato urocite osobeno vuv visages ne sa si niakak evtini.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    За фотомодел няма мерки. За манекенка вече над 174-5 при 50 до 52 кг.

над 1,70 м и около 50-54 кг

Повече от фен
    Az imam pr manekenka ...
    mii zna4i trqbvada si nad 170 i da teji6 ne pove4e ot 60 kg
    merkite si gi znae6--> 90/60/90

175 вече е границата за манекенка поне доколкото четох незнам колко кила . за фотомодел трябва да си сладичка и с добро телце това е

Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай

ti vijdala li si momi4e visoko 175, da teji 50kg? vie ste izvrateni...

spomenahte agenciq X-graund, no tq ve4e ne s16testvuva...
    fotomodel i maneken, v bg sa dve ednakvi ponqtiq. b bg, se pla6ta dostat14no malko, za da moje edna agenciq da si pozvoli da izd1rja mn hora. pi6i ot koi grad si na ls, i az 6te te sv1rja s koito trqbva!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от х
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Дъ Ай

ti vijdala li si momi4e visoko 175, da teji 50kg? vie ste izvrateni...

spomenahte agenciq X-graund, no tq ve4e ne s16testvuva...
    fotomodel i maneken, v bg sa dve ednakvi ponqtiq. b bg, se pla6ta dostat14no malko, za da moje edna agenciq da si pozvoli da izd1rja mn hora. pi6i ot koi grad si na ls, i az 6te te sv1rja s koito trqbva!
    Първо съм момче и второ да виждал съм и е 174 50кг и има перфектно тяло.
    И ето я:

Пепи Дъ Ай
    Guest
    А И Жени на аватара ти да не мислиш че тежи много незнам колко й е ръст но не е повече от53-54 кг.

mi ot varna sam. Mai imam dosta rabota az sam 174 i sam 58kg..mai sa dosta za manekenka no se pak..
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Голям фен
    mi az sam izkarala kurs.....v webmodels...i zadaljitelno za maneken 1.70/nqma zna4enie kologrami..prosto da si slabi4ka..
    a za fotomodel..nqma zna4enie merki.. vlez v www.webmodels.bg i men me ima tam v tipajni modeli na 7-ma stranica..cvetina georgieva..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

ммм не ми отваря страницата Я ми разкажи малко подробности какжо представлява каде се ходи колко струва курса и след това урейдат ли ти работа някаде?

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Ми да си висока макц да 170 см.

Да си не повече от 50 кг

Да имаш не мого големи гърди.

И да нямаш някакви белези.

Аз съм момче но да знаеш и други работи не е срамно.

Град
    Горно нанадолнище
    emi mislq 4e za manekenka trqbva da si nad 1.70 i za teglo nz no trqbva da ima6 stroina figura
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Е зависи за какъв модел става дума,щото ппримерно моделите на бельо освен,че трябва да имат хубаво тяло трябва да имат и хубаво лице,за козметиката е ясно...не е толкова важно тялото,колкото лицето.А ако става въпрос за някоя модна къща естествено тялото.Иначе височина над 1.70 и килограмите казаха вече...50-55.

При манекенките се покриват норми:Трябва от височината си да извадиш окло 120 и ще получиш колко килограма си.тоест ти трябва да си около 53-54 килограма,но ако изглеждаш добре не е проблем да превишиш малко килограмите.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dumbo_s
    Ми да си висока макц да 170 см.

Да си не повече от 50 кг

Да имаш не мого големи гърди.

И да нямаш някакви белези.

Аз съм момче но да знаеш и други работи не е срамно.
    Забрави "Да си малолетно курве", "Да си задължително много грозна в муцуната" и "Да си мис "Buchenwald`44""...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си