Първоначално написано от
king_of_depression
Може би представите ми за морал и вярност са остарели,но КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ОСВЕН ЛЕК ВАРИАНТ НА ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА ФЛИРТА АКО ВЕЧЕ ИМАШ ГАДЖЕ!?Мамка му,само аз ли съм толкова наивен че да смятам,че верността трябва да е пълна,което включва(даже може би най-вече)липсата на желание за друг човек?Нз,просто не ми е ясно защо всички(или поне всички тийнейджъри)смятат,че флирта е нещо нормално?Как може да е нормално да твърдиш,че си верен на някого и в следващия момент да ти се качва адреналина от друг човек?За мен флирта честно казано си е чиста проба ИЗНЕВЯРА.Знам,че мисля старомодно,но според мен нещо повече от прост разговор с друг човек освен половинката ти не усилва чувствата и на двамата,а точно обратното!Как може някой да чувства ЛЮБОВ забележете ЛЮБОВ и в същото време да изпитва нужда от друг човек,пък било то и на ниво говорене и т.н. без нищо повече или респективно да нараниш човека,който обичащ по този начин.Радвам се,че гаджето ми мисли по същия начин,защото освен да ме нарани друго с флирт не може да постигне,тъй като чувствата ми нямат нужда от т.нар. разпалване,което всъщност представлява демонстрация пред половинката колко лесно може да загуби любовта на другия ако не прави всичко на 100%.А,и да не забравя-не,темата не е готина,тъпа е.