.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Moderated: Казва, че обича мен, а пък харесва друг

Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    MrAzQ dA pLA4a,pLA4a zA tEb MrAzQ dA piQ,piQ zA tEb MrAzQ dA mOlQ,mOLih zA tEb MrAzQ dA guBQ A zAguBih tEb..!

много странно,и мен ми се случвало така и е много гадно е така. направо питай я,защо така?не знам,аз бих направил така
    http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"

nakarai q da izbira-teb ili nego i posle ako pak q hvane6 s nego q zareji!!!
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

Цитирай Първоначално написано от alex(f)
    nakarai q da izbira-teb ili nego i posle ako pak q hvane6 s nego q zareji!!!
    az sum zarqzal takawa momi4e shte namerish druga
    http://www.sled18.com нов вид сайт за запознанства.ПЪРВИТЕ 100 ПОЛУЧАВАТ ВИП МЕДАЛ "ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ"

Surceto mi se kusa.Postoqnno stradam za neq.Daje i sum plakal.Oburkan Sum kakvo da pravq?Kogato q popitam kogo izbira tq kazva " ne znam " taka e ot 1 mesec i kogato q popitam neshto vajno tq ili si pravi uglushki ili kazva che ne znae
    MrAzQ dA pLA4a,pLA4a zA tEb MrAzQ dA piQ,piQ zA tEb MrAzQ dA mOlQ,mOLih zA tEb MrAzQ dA guBQ A zAguBih tEb..!

не мисли така на дълбоко,,,,,така ми се случвало............. 3 пъти.......говори със нея сериозно,направо питаш или ти или друг човек.точка,кво си губиш време,поразгледайисе малко в центъра,колко много хубави момичета има

Dano da q zabravq skoro.Mnogo blagodarq za mneniqta

разликата между обичане и харесване е колкото от небето до земята! ако обичаш значи си влюбен, а щом харесваш то ти просто изпитваш симпатии!
    ако тя беше вюлбена в теб нямаше да се поддав на такива "сладки" изкушения. това момиче те лъже в очите повярвай ми! и за двамата е по-добре да се разделите. една връзка не може да е изградена на основата подобни лъжи

Голям фен
    Град
    sofia
    az lichno ne vijdam smisul da obicha teb no da se celuva s drug vupreki che az sum go pravila no ne s choveka koito obicham nikoga new bih -se celuvala s nqkoi drug shtom imam vruzka s chovek koito obicham kaji i che ne iskash povecha da te razigrava
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    Казах й го вече и тя отново прехвърли вината върху мен.Вече осъзнавам , че само съм си губил времето .. Сега следва тръдния период - забравата

Повече от фен
    nqma smislu da e s teb,a da se celuva s drug i da te pravi na idiot,napravo i kaji 4e iskate da pogovorite i si izqsnete otno6enieta
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Голям фен
    Амии .. по-добре поговорете и се изяснете.Какво е това обичала те.. пък в същото време харесва друг и се целува с него.Ще позволиш ли да се държат така с теб и да те правят на глупак?! Имай малко достойнство.Накарай я да реши или ти или той ? И ако избере него колкото и да те боли ще трябва да се опиташ да я забравиш.Вярвам,че не е единствена.
    Айде, и горе главата! :-)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кажи й да избира между теб и другото момче.
    Успех.

pak az 4i4ko 007
    Guest
    tq zatva te polzva za ribe sa kaji 4e i podaraci i pravi6 i 4e neste se vurgalqli v slamata

Guest
    Ami...polojenieto e delikatno,no 6to tq/toi se celuva s drug/a az bih mu/i bila 6uta....ne moje da me pravqt na luda...pri polojenie,4e ti q obi4a6 a tq se celuva s drug...ghrrr...

Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя Sad

oh mn nepriqtno.Ako tq te obi4a nqma da hodi da se celuva s drug kamoli drugo!! kaji i direktno da izbira mejdu teb i drugiq,ako se pravi na odarena i ne ti dava otgovor vzemi se zabii pred o4ite i i taka nai dobre 6te vidi6 dali i puka za teb.edin malak primer moito gadje ako me vidi da se celuvam s nqkoi drug parvo 6te me napravi sama da si govorq 2ro nqma da mi progovori pove4e( no taikato go obi4am acki mn ne bih si i pomislila da celuna drug)

az ako bqh na tvoito mqsto 6tqh da q zareja!! nemoje taka da si igrae s teb!! ai tq se celuva s teb i posle s onq (gnusno )....

vpro4em eto o6te edin varqnt pogovori s drugiq .kaji mu kak sedat ne6tata i 4e tva e tvoito gadje i da sedi po dale4e ot neq!!

Град
    plovdiv
    mi 6te ti kaja 4e tva momi4e si igrae s teb.ako durji6 na neq sovorete i si izqsnete situaciqta,ako puk ne_napravo q razkarai ot jivota si
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Guest
    Леле т'ва наистина е много кофти.Значи първо аз,ако бях на твое място не бих обичал такова момиче дори и приятел не бих бил с нея.Как може да си играе с теб т'ва е напрао недупостимо.Тя наранява чусвствата ти и си играе с тях,което според мен не трябва да продалжава.Но преди да я зарейеш поговори с нея и питаи дали ще избере теб или него въпреки,че и да избере теб пак доста трудно ще можеш да и имаш доверие.

Re: Moderated: Казва, че обича мен, а пък харесва друг

Цитирай Първоначално написано от ```vanko
    Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Може да харесва и двама ви.Имам едн асъу4ени4ка,която оби4а този,харесва онзи,кефи я трети,иска 4етвърти.....ужас.Един разговор на 4етири о4и ще изяасни нещата,може би.Просто говори с нея и реши дали искаш вси4ко да продължава така!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Ако оби4аш някои-даи му свобода,ако тои те оби4а-няма да я приеме.В слу4ая я е приела=не те оби4а!
    Ако обичаш някои,даи му свобода,ако и тои те обича няма да я приеме!

Мега фен
    Ако те обича, не може да харесва друг. [/quote]

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Улесни избора и-напусни я.АМА ТОТАЛНО!!!Нека види какво е без теб и ако иска,ще се върне и ще ти бъде вярна може би.
    Но ако не се върне-не се занимавай...не си заслужава...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    kato ti kazva che neznae ili vednaga obrushta temata znachi ne i puka kakvo shte napravish dali shte qzarejish ili shte bdesh neq
    kakvue smisula da srdadash za momiche na koeto ne mu puka za tebe???
    NqmA smisul razbirash li zareji q i ne q tursi da vidi naistina kakvo e bez teb i moje bi shte doide pri tebe ako naistina e imala chuvstva kum tebe a ako nito se obadi noti doide pri tebe togava she sujalqvash zashto si chakal tokova vreme da si gubish vremeto s neq !!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен

Re: Moderated: Казва, че обича мен, а пък харесва друг

Цитирай Първоначално написано от ```vanko

Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    БОЖЕЕЕЕ пред теб ли се е целувала с това момче?!МНОГО ГАДНО!!!Постави и ултиматум,че ако те обича трябва да спре с тези флиртове!УСПЕХ!

vanko ama si zabray reg-a
    Guest
    Леле хорааааа много Ви БЛАГОДАРЯ!!!! Помогнахте ми страшно много !!! Целувки на всички от мен ... И пак БЛАГОДАРЯЯЯЯ {}{}{} И btw някой ако се интересъва какво стана -> ЗАЕБАХ я... и здр не и казвам вече ... Бау бау от меннн ;]] / Възвърбах си чувството за хумор благодарение на Вас /

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си