Здравейте!От доста време се чудя какво да правя , та реших да се обърна за съвет към вас.От 8 месеца съм с едно момиче ( много готино и красиво ) , но не върви м/у нас напоследък.Тя казва , че обича мен а пък харесва друг и се целува с него ( ест. и с мен ).Постоянно ми скапва настроението обичкам си я много .. Моля Ви кажете какво да правя Sad

oh mn nepriqtno.Ako tq te obi4a nqma da hodi da se celuva s drug kamoli drugo!! kaji i direktno da izbira mejdu teb i drugiq,ako se pravi na odarena i ne ti dava otgovor vzemi se zabii pred o4ite i i taka nai dobre 6te vidi6 dali i puka za teb.edin malak primer moito gadje ako me vidi da se celuvam s nqkoi drug parvo 6te me napravi sama da si govorq 2ro nqma da mi progovori pove4e( no taikato go obi4am acki mn ne bih si i pomislila da celuna drug)

az ako bqh na tvoito mqsto 6tqh da q zareja!! nemoje taka da si igrae s teb!! ai tq se celuva s teb i posle s onq (gnusno )....

vpro4em eto o6te edin varqnt pogovori s drugiq .kaji mu kak sedat ne6tata i 4e tva e tvoito gadje i da sedi po dale4e ot neq!!