.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    be i az neznam koi sum
    Guest

Moderated: Знаете ли някакъв начин или тренировки, с които..

znam 4e vuprosa e mnogo tup ma se pak iskam pomo6t sled nqkolko dena 6te ni izpitvat na skok na duljina ot mqsto a puk ne ska4am mnoo iskam da vi popitam dali znaite nqkuv na4i ili trenirovki s koito da si uvili4a skoko mnogo 6te sum vi blagodaren

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    леглото
    клякания \/
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

За тренировки не мога да ти кажа, но съм на мнение, че всеки човек (без здравословни проблеми) може да скочи поне 180-190см., което ти осигурява една прилична (не отлична) оценка!
    Преди да отскочиш пружинирай (с типичния "размах" на ръцете, нали се сещаш?). А при самия скок гледай да отскочиш максималко напред и ако ще се подпреш на ръце го направи напред, тъй като подпреш ли се с ръце назад се счита, че си скочил до там, където са ти ръцете.
    Задължително преди да скочиш загрей, за да не получиш някаква контузия - разтежение.
    И аз скачах миналата седмица (за първи път от...не ми се мисли...може би 2 години ) без да загрявам и на втория път си разтегнах някакво сухожилие и въпреки всичко (без всякаква физическа подготовка или кой знае какви умения) скочих 180см. (5см. ми трябваха за 6ца ).

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Тя Инчето ти го обясни много добре. Просто фатката е да гледаш да се изтласкаш максимално най-напред.
    Една моя приятелка си представя, че нейния я чака на финала и скача максимално много. Това с представянето помага много на психиката
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Znam edin trik no ne znam da li 6te uspeq da ti go obqsna kato horata! Zna4i zasilva6 si se i to4no ve4e dogato ska4a6 subira6 rqzko kraka do dupeto taka 4e petite da go doprat! Dava ne malko sm! Az sum 163 i ska4am210sm! Uspeh
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Guest
    Да бе тоя твоя трик е супер сложен за изпълнение, а ако са ти дълги краката ти трябва бахти координацията... Пък и мисля, че е тотално безсмислен и с него без него разлика няма да има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си