Абе да ви кажа следния проблем ми е ясно, че вероятно не можете да ми помогнете но важен е опитът.С едно момиче, приятно момиче от съседен клас (все 9 ти) се познавам от доста време обаче скоро реших да и кажа ,че я харесвам, тъй като тя е от химическа паралелка аз я провокирах - приказвахме си (преди два 3 дни) по чат-а и започнахме да си обясняваме характера чрез химични елементи и реакций като постоянно намеквах нещо (анихилация, образуване на връзки), доакто по едно време аз избрах Флуор обаче тя Алумииний и аз не можех да намекна взаимодействие, защото щеше да е глупост, и и го казах с термоядрен реакция...... най-накрая тя каза че не издържала, ако съм искал да и намекна нещо направо да съм и го кажел, и аз и казах че я харесвам, и противно на очакванията тя ми каза че не ме харесва ("нейните аниони били ориентирани към катион на друг химичен елемент") , обаче тя (според най добрия и приятел, а и според самата нея (като я бях питал 2 дни по рано) няма приятел(гадже)).Но парадокса не свършва дотук, аз съжалявам че и го казах по чата, но като се засичахме СЛЕД ТОВА по коридорите в училище тя не откъсваше поглед от очите ми, и се чудя какво да напрявя....