.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Moderated:Как да скъсам с гаджето без да го нараня ?

emi az hodq v momenta s1s edno mom4e ot kvartala-go6o, oba4e e samo za g1zariika o6to vzeto,ne 4e imam 4uvstva k1m nego de...ta nay dobiqt mu priqtel-ico v4era mi kaza 4e mnoo me haresva i iska da mu b1da momi4e.kazah mu 4e 6te si pomislq,oba4e rabotata e tam 4e ne6ta da naranq go6o,6totot sme mnoo dobri priqteli,a ico si me kefi stra6no mnoo!e ta prosto nz kvo da pravq 6toto vse o6te haresvam staroto si gadje koeto e ot moq klas(a toy mnogo me narani).ve4e neznaq kakvo da pravq i kak da kaja na go6o da sk1same,kvo da pravq s tva koeto izpitvam k1m tva mom4e ot moq klas,i nay-ve4e KAKVO DA KAJA NA ICO?ako dadete nqkoy drug s1vet 6te se po4ustvam po-dobre

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Ami kaji na Gosho che moje bi neshto ne v1rvi v1v vr1zkata vi, che prosto chyvstvata ti sazamreli i iskash da prekratite vr1zkata si vmesto da se izm1chvate i dvamata. Moje da mu kajesh, che iskash da si ostanete priqteli... A za Ico.. ami ako imash chyvstva k1m nego, priemi. No ako e samo za "g1zariika" nedei. Tova shte go narani mnogo...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

еми просто говори с него и му кажи истината........

MiSS^MaRRY^JaNE
    Guest
    kaji na go6o 4e prosto ve4e nqma6 tr1pka k1m nego i ne iska6 pove4e da si sas nego,no 4estno da ti kaja ne e mn uda4no da tr1gva6 s1s negov priqtel.bila s1m svidetel na to4no takava istoriq i moga da ti kaja 4e ot strani ne izglejda koi znae kolko dobre[opitvam se da se izrazq po nai-mekiq na4in za da ne te ubidq]a za tova mom4e ot tvoq klas nz kakvo da ti kaja....6tom ne iska6 da si sas go6o prekrati otno6eniqta si sas nego i ostavi ne6tata da se poutalojat sas dr 2ma...uspeh \/

Град
    plovdiv
    mi kvo da ti kaja-rqdko nqkoi krai na vruzka svur6va bez da ima i 1 naranen.vinagi sum kaZVALA 4E VSI4KO SE OPRAVQ SAMO I EDINSTVENO S RAZGOVOR.OBQSNIMO KAK STOQT NE6TATA I GO POMOLI TOI DA SE POSTAVI NA TVOE MQSTO.USPEH MILA!!!!!!!!!!!!!
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    hm..a pomisli dali nqma da izglejda6 kat k**** i da skara6 dvama mn dobri fr!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Постой си у вас,помисли си 2-3-5 дни и реши.Като гледам сама не знаеш какво искаш.Но занй 1 след като се колебаеш между няколко,занчи не искаш никой от тях в действителност!

...

Хех...
    Ами обясни на Гошето,че вече не испитваш по-специялни чувства от приятелски.
    Ицкооо...ами кажи му,че в момента не ти е до обвързване-все пак късаш с уш..най-добрият му приятел-би трябвало да те разбере.
    И...накрая оставаш сама с мъката по момчето от класа ти.
    Според мен си доста смела с думите и действията(поне това разбирам от това,което ни каза),ще се справиш!
    Адеее...УСПЕХ
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

mi nedei da obru6ta6 vnimanie na tozi ot tvoq klas 6tom te e naranil.a ako naistina ne si haresva6 tozi go6o mi kaji prosto 4e si haresva6 tozi drygiq ico i 4e e po dobre da se razdelite

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ами говори с него(Гошо) и му кажи как стоят нещата по добре не го лъжи, така или иначе все ще разбере истината. Но начин да го зарежеш и да не го боли(ако той наистина те харесва толкова) НЯМА. Всяка раздяла боли....

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Ами говори с него(Гошо) и му кажи как стоят нещата по добре не го лъжи, така или иначе все ще разбере истината. Но начин да го зарежеш и да не го боли(ако той наистина те харесва толкова) НЯМА. Всяка раздяла боли....
    А от друга страна са най-добри приятели! Та ти ще ги скараш

Майн
    Guest
    Абе вие сте ебаси кучките. Като чуя, такова че някоя ходи с някой само за гъзарията, ми иде да и шибна един с опакото на ръката. Тва е най-курвенския номер и най-бруталния начин да нараниш един човек. Деба... ти как би се почувствала ако си лудо влюбена в някое момче и се окаже че той просто е ходил с теб "за гъзарията" и не означаваш абсолютно нищо за него. Пък ся ще го скараш и с най-добрия му приятел. Нямам думи просто. Абе ебете се с който искате. Някой ден и на вас ше ви дойде туй до главата ама да не ривете тогава.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    еми просто говори с него и му кажи истината........
    И аз така мисля.

Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    hm..a pomisli dali nqma da izglejda6 kat k**** i da skara6 dvama mn dobri fr!!!!!!!!!!
    tfa naistina e mn.gadno zamisli se malko.............
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си