- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje li da se vqrva na majete ?
Kak mislite moje li da se vqrva na majete ? Moje6 li da povqrva6 na nqkakva istoriq za koqto se znaee, 4e majat e bil piqn i ti si sigurna, 4e e imalo izneveri , no vapreki vsi4ko toi tvardi obratnoto ..... ????![]()
Golqmata liubov i golemite postojeniq , iziskvat golqma doza RISK !!!
С пълна сила важи въпроса : Може ли да се вярва на жените?
Всичко е индивидуално, защото ако си по-дълго с човека и го познаваш достатъчно добре, ще знаеш дали той лъже и дали си струва да вярваш.
Ако си трвърдо убедена, че той наистина е бил пиян и ти е изневерявал...Няма смисъл да вярваш и той съответно да опитва да те лъже.
Заявяваш му в очите директно, че знаеш истината, че е така и така...и няма смисъл да прави циркове и толкова.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
vij vsi4ko zavisi kvo e mom4eto vsu6tnoist.predstavi si 4e tvoq nai dobur fr. koito poznava6 ot malka i znae6 4e e hiper dobro i milo mom4e otide na kupon i sled nqkolko dni mu lepvat etiketa na kvartalen eba4.bi li povqrvala.nz az nikoga ne se doverqvam napulno bez dokazatelstva![]()
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
На 1 мъж не може да се вярва![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
po princip na muj vqra NE![]()
![]()
no vse pak ima i nqkoi izklu4eniq,no sa mnogo malko
Зависи от мъжа/момчето ... но по принцип Не
E, 'батко', ти се изказаПървоначално написано от Вътьо
![]()
trqbva da im se ima doverie do edna stepen
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Може да се вярва, но винаги трябва да си имаме едно на ум!:)
Проблемът е искаш ли да повярваш или не. А истината......... имам чувството , че никога не може да сме 100% сигурни в това, което някой казва, не може да му се намърдаме в мозъка. Или избираме да се доверим или не. Аз лично им вярвам на мъжете, защото като почна да се съмнявам само се изнерваям допълнително и с нищо не променям ситуацията.
edin pbt 6te my pozqrva6 nai mnogo i vtori pbt no ima li i treti tova zna4i krai
Според мен зависи от много неща.
Примерно:
Ако те е лъгал досега или по-точно си го хващала в лъжа!Трябва да си имаш едно на ум за този човек!
Но ако е нямало такова нещо!Според мен.. заслужава да му се вярва!Нали така?
[color=
Едно наум = съмнение.Първоначално написано от Tamara†
Връзка, в чиято основа седи съмнението е обречена. Да дадеш на някого втори шанс не означава да се съмняваш в него!
Mi po princip to si e individualno, no az NE vqrvam! Podlagam na samnenie vsichko koeto mi se kazva i chesno kazano mi e mn po-dobre taka \/ Nai dobre shte e ako uspeesh da mu pokajesh dokazatelstva za tvoqta teoriq otnosno situaciqta ... shah i mat! Da vidim kak shte se opravi posle! NA MUJ NQMAI VQRA
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
priti_kiti,
Екзактли...![]()
Аз съм винаги "ЗА" вторият шанс, даже съм за 3 шанса.
Грешки съм правил много, човешко е. Не е нужно заради една човешка грешка да се съсипе дълготрайна връзка. Разбира се зависи каква е точно, но въпреки всичко - винаги съм готов на втори шанс и макс на трети. От там нататък съмнението се настанява трайно и.. сте обречени.
Но, за бога, прощавайте грешки. От това печелите и двамата!
Зависи от много неща.![]()
мн точно казаноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Zavisi ot momcheto..zavisi kolko te obicha...zavisi kolko darji na teb i vashta vrazka...ne moje sichku da se sloji pod obsht znamenatel...:P
на мъж - доверие НИКОГА!!!
бе.. вие момчетата за безмозъчни животни ли ги имате? ми така мислят и те за нас- на жена- доверие НИКОГА!!!Първоначално написано от ani4ka18
сички сме хора,сички праим грешки,независмо дали сме мъж или жена![]()
awe kato govorim za maje i momcheta,az lichno vinagi si mislq che poslagvat za mackite i pieneto![]()
Първоначално написано от priti_kiti
Brau priti ot dnes si prieta oficialno za ricar tamplier na majete !!!pozdravleniq !!!
![]()
И аз така мисля!Пък и ти си момче и определено знаеш как стоят нещатаПървоначално написано от Вътьо
![]()