- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje li da se vqrva na majete ?
не
Мъже,които не изневеряват са изключително малко! И по принцип винаги лъжат,доверие не трябва да им имаме! Само тогава когато се уверим с факти и доказателства,а това става с времето!Първоначално написано от bLuE^LaDy
puuu... za takiva prikazki dano da si nemash gaje nikogaПървоначално написано от Real^LOVE
![]()
Аз си имам,ако трябва да бъдем по точни,и то не от малко време! Но съм имама преди това доста гаджета и го казвам от личен опит!Първоначално написано от bluby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te sa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
To po princip na nikoi nemoje da se vqrva ,vinagi trqbva da se ima edno na um.. Ima izklucheniq ama te mai namalqvat s vseki izminal den![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
emi hubavo jeno kaji mu go tva da vidim kolko she se radva pri tva vie ne ste li sashto tolkoz k*rvi am ? nali vse pak maja izneverqva s jena a ? a taq jena kva rolq igrae ma ?!? na nekva detu ne e vinovna i tai ? pri tva nikoga ne me slagaite pod obsht znamenatel s nekoi che mn me e qd che ste prosti ma !!!Първоначално написано от Real^LOVE
![]()
ako ni raste nosat vse pak shte znaete koga lajem saotvetno nema ot kavo da se pritesnqvate !!!Първоначално написано от barbito
![]()
Досега видях поне 3 теми, в които момче е помолило момиче да не прави нещо, при което момичето естествено не си е удържало на думата. Но не видях нито една тема, в която момче да е помолено за нещо и да не го е изпълнил...Първоначално написано от barbito
Защо мислиш така?Първоначално написано от ani4ka18
![]()
Щото нищо не разбира. Е така е чула и са се праи на интересна и на големата разбирачка. Майкоо, на жена не може да се вярва, имам такива примери, че свят ще ви се завие.
mMmm na nikoi nemoje da se vqrva
ima izkliu4eniq, no sa malko... :P
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Кой те слага пък тебе под този знаемател,първо се научи да пишеш на български пък тогава се обеснявай,и ако обичаш не ми говори на ма!!! А що се отнася до приятеля ми ти не бери грижа,споделяли сме си мнението по този въпрос... Не давай съвети ти на мен,запази си ги за себе си! И когато не пишеш изглеждаш по интелигентен!!!Първоначално написано от bluby
znaete li kvo maje predlagam na puk na prostite jeni da stanem geioveПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
na kirilica da me ubiesh nema da pisha pa shtoto ne e mn polezno za v neta vtoro ako m-to koeto ti e gaje smqta za vernu mnenieto ti kaji mu ot mene che e zle i che ako mu nqmash doveri znachi si ama tolkova zle shtoto za da izneveri nqkoi maj ili jena trebe da ima povod i toi pochti vinagi e v partniora ili ne go zadovolqva ili ne e dostatachno krasiv ili prosto nema nikakvo raznoobrazie s partniora si i tarsi drugo za da si sledish tolkuz stritno priqteq znachi se trahuvash ot pone 1 ot tezi prichiniПървоначално написано от Real^LOVE
![]()
Не се притеснявай достата4но съм готина,за да го задража и нямах предвит сега6ното си гадже! Имам му пълно доверие,а в леглото правил леша,така че не ми давай акъл!Първоначално написано от bluby
добре са,за кво тряя да се мъчите с излишни спорове като /може и да се повторя/ ВСЕКИ прави грешки НЕЗАВИСИМО дали е мъж или жена мамка музамислете се,така е ! като чуете че е "мъж" и фиуууу надалеч щото лъжел
прощавайте,ма е мноу тъпо...
Никога не съм попадала на по-малоумно мнение.Първоначално написано от bluby
Е,ако не броим МаRi... ама тя си беше изключение![]()
По темата-всичко си зависи от човека,а не от неговия пол.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
i kvo znachi vse pak mu imash doverie i vs shtotu v leglotu e pravil lesha? sledovatelno ne e na maje doverie nikoga pri tova si pisala che pak vinagi lajat dori da ne sa ot tezi koito izneverqvat i kazvash che go znaesh ot lichen opit znachi vse pak nqkoi ti e izneverqval po goreposochenite prichini sledovatelno ne si chak tolkuz gotina i tozi moje da izneveri sashtoПървоначално написано от Real^LOVE
![]()
Едно е сигурно - на мъж може да се вярва много повече отколкото на жена.
ами... по-добре е да му повярваш, отколкото напразно да се вайкаш, защото може пък той да казва истината, а дори да лъжа, еми ще ти е трудно да разбереш....
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не мисля,че без да знаеш за кво става дума може да объждаш нещо! Не ти влиза в работа на мен кой ми изневерява и кой не! Със сигурност мога да ти кажа,че съм по-готина от тебПървоначално написано от bluby
Но това няма значение,има всякакви хора-верни и неверни,добри и лоши... но всички рано или късно си намират майстора и тогава са душички!
Но това,че ти не си газар и не изневеряваш и си честен,не значи,че няма такива. Тук има много плейбойчета които въртят по няколко-и да ти кажа евала че го могат!
На мъжа не може да се вярва ,но и на жена също![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
[quote="exploitedteen"]
jenite ba4o sa debili
i ne zaslujavat da im bere6 lilii
a samo sus kubinkite v glavata
da im podrEdi6 izturbu6enata vata
ne zaslujavat ni6to- samo ui
ba6ta mi kaza mi go tui
ne mu povervah i sega
gore6to sujalqvam za tova
quote]