- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- moje li da se vqrva na majete ?
Зависи от човека, на някои може да се вярва, на други - не!
Тъпо е да се дава подобно определение - мъжете са ебати гъзовете, а жените са безгрешни. Всички сме хоравсички грешим! Зависи изцяло от човека, а не от пола му.
ami ako te boi4a mnogo edva li shte te lyje....
Nikoga ne moje da se vqrva na edin myj,zashtoto na ediniqt den ti kazva i obeshtava edno,a na sledvashtiq den moje dori veche da se pravi che dori ne se poznavate i dymite my da sa xvarleni samo na vqtara!!!![]()
![]()
![]()
TRQBVA SI MNOGO ZLE DA POVQRVASH NA MUJ NA MUJ NEMOJE SA VQRVA !!!
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Ox....aman ot takiva mitove..Moje li da se vqrva na myjete ? Ti ako my nqmash doverie nie li da my imame ?
Ti ako ne si sigyrna v nego ,zashto togava si s tozi chovek ?Ima li smisyl vryzka,v koiato nqma doverie ?otgovori si na tozi vypros pyrvo..i pls ne slagai vsichki myje pod obsht znamenatel..
Тъпо е да се дава подобно определение - мъжете са ебати гъзовете, а жените са безгрешни. Всички сме хора всички грешим! Зависи изцяло от човека, а не от пола му. =D> =D> =D> =D>
az vinagi gledam s nedoverie na tezi neshtanikoga nemoje da se vqrva napulno na edin muj
![]()
Ами виж,когато едно момче не знае какво прави има поводи да се съмняваш.Но когато знаеш,ме като се напие знае какво прави и не се съмняваш в него,тогава си сигурна.