Цитирай Първоначално написано от Real^LOVE
Цитирай Първоначално написано от bluby
Цитирай Първоначално написано от bLuE^LaDy
Kak mislite moje li da se vqrva na majete ? Moje6 li da povqrva6 na nqkakva istoriq za koqto se znaee, 4e majat e bil piqn i ti si sigurna, 4e e imalo izneveri , no vapreki vsi4ko toi tvardi obratnoto ..... ????
Мъже,които не изневеряват са изключително малко! И по принцип винаги лъжат,доверие не трябва да им имаме! Само тогава когато се уверим с факти и доказателства,а това става с времето!
puuu... za takiva prikazki dano da si nemash gaje nikoga
Аз си имам,ако трябва да бъдем по точни,и то не от малко време! Но съм имама преди това доста гаджета и го казвам от личен опит!
emi hubavo jeno kaji mu go tva da vidim kolko she se radva pri tva vie ne ste li sashto tolkoz k*rvi am ? nali vse pak maja izneverqva s jena a ? a taq jena kva rolq igrae ma ?!? na nekva detu ne e vinovna i tai ? pri tva nikoga ne me slagaite pod obsht znamenatel s nekoi che mn me e qd che ste prosti ma !!!
Кой те слага пък тебе под този знаемател,първо се научи да пишеш на български пък тогава се обеснявай,и ако обичаш не ми говори на ма!!! А що се отнася до приятеля ми ти не бери грижа,споделяли сме си мнението по този въпрос... Не давай съвети ти на мен,запази си ги за себе си! И когато не пишеш изглеждаш по интелигентен!!!
na kirilica da me ubiesh nema da pisha pa shtoto ne e mn polezno za v neta vtoro ako m-to koeto ti e gaje smqta za vernu mnenieto ti kaji mu ot mene che e zle i che ako mu nqmash doveri znachi si ama tolkova zle shtoto za da izneveri nqkoi maj ili jena trebe da ima povod i toi pochti vinagi e v partniora ili ne go zadovolqva ili ne e dostatachno krasiv ili prosto nema nikakvo raznoobrazie s partniora si i tarsi drugo za da si sledish tolkuz stritno priqteq znachi se trahuvash ot pone 1 ot tezi prichini
Не се притеснявай достата4но съм готина,за да го задража и нямах предвит сега6ното си гадже! Имам му пълно доверие,а в леглото правил леша,така че не ми давай акъл!
i kvo znachi vse pak mu imash doverie i vs shtotu v leglotu e pravil lesha? sledovatelno ne e na maje doverie nikoga pri tova si pisala che pak vinagi lajat dori da ne sa ot tezi koito izneverqvat i kazvash che go znaesh ot lichen opit znachi vse pak nqkoi ti e izneverqval po goreposochenite prichini sledovatelno ne si chak tolkuz gotina i tozi moje da izneveri sashto