.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Супер фен
    Град
    до тебе...
    az sum za serioznite vruzki no kakto kaza ELIZA vseki si ima pravo na izbor
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    na men mi se e slu4valo da se vlubq istisnki samo 2 pyti za tiq 16 godini,no s mnogo bolka sym se razdelqla s tezi pi4ove! whatever ta sled tqh gledam da ne se zastoqvam na 1 mqsto mnogo(strah me e),taka ili ina4e 2ma kato se syberat posle se 4udqt kak da se ottyrvat edin ot drug... sq mu e vremeto da se jivee!!!

Az lichno sam ot momchetata

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    emi az mai ne s1m nito ot p1rvite, nito ot vtorite. vr1zki za den-dva ne sa mi mnogo priqtni, ap1k za po-d1lgi ne poznavam hora. to v dne6no vreme vsi4ki sa se vturnali da trupat "broiki". da vqrno-trqbva da opita6 ot vsi4ko, ama az prosto neiskam tak1v jivot. kak1f e smisala da ima6 neznam-si-kolko-si zavoevaniq i edin den kato pogledne6 nazad, da vidi6, 4e nikoga ne si bil obi4an...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

az sam ot purviq TIp
    ..

az sam ot 1-q vid
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Горно нанадолнище
    az sam romanti4na natura i predpo4itam po-dalgite vrazki
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Град
    Icarus , Kalima
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    az sam kato tebe.i 4estno kazano ne mi e mn priqtno da gi smenqm tolkova 4esto.az sam fen na serioznite vraski
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Mr.Novembe®

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от sweet_girl_14
    az sam romanti4na natura i predpo4itam po-dalgite vrazki
    хубаво е тва тогаз .

Хм,това че не си харесваш момче.. Незначи че има някакав проблем!Просто явно не си намерила подходящото момче в което да се влюбиш!
    Лично аз не харесвам такъв тип хора!
    1/ Които са броячи,така да се каже..хващат си момичета/момчета единствено..заради бройката!Еха..аз съм ходил/а с 40 човека!Пф.. Кофти и Тъпо
    2/ Такива които ги сменят като носна кърпичка,в търсене на голямата си любов.
    Не съм от двата типа определено!Падам си по.. по-дългите връзки!Обичам да съм с един човек до край.. или докато чуствата на един от двамата изчезнат!Необичам да ги сменям ей така.. на часове/дни/седмици!Обичам да се задържам по-вече с хората.. които съм избрала да са мои половинки!
    [color=

Ще си призная,че по принцип сериозните връзки не са по моята част,но успях да намеря човек,който да ме промени.Вече ходим месец и половина,а това за мен е най-голямото постижение в тази област,дори нямам намерение да се разделям с него скоро.
    А досега просто съм се отегчавала на първата или най-много на втората седмица,но се радвам,че съм издържала,защото и без това не се гордеех с това.
    Но откъде да знам какво ще ми с случи занапред:живея за мига и искам да опитам от всичко в живота,макар и да си патя понякога,но поне същевременно си взимам поука.

Голям фен
    az ob6to vzeto ot 2 god. obi4am samo edin i haresvam samoedin..ne me interesuvat drugi..ama predi bqh......vseki den haresvam razli4en..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    Град
    София
    аз съм от тея дето вече се отказаха да се занимават с момчета..

Emi az vinagi sum bila sred nai-haresvanite momi4eta i sum si smenqla gadjetata.Oba4e sum o6te na 14 i qnma zn.No ako si primerno na 16-17 god,e ve4e suvsem razli4no 6oto togava ve4e mojebi ftata pravqt sex i ako go pravqt s vsqko edno svoe gadje...nali se se6ta6.I az ne sum ot lekite momi4eta, no tova zavisi ot mn ne6ta
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Ne se pretesnqvai.. to i az mn rqdko si haresvam nqkoi! No se e sluchvalo da si smenqm za 1 sedmica.. no poprincip vruzkata ni e nqkade kam 1 mesec, 1 od prichinata e, che az ne gi haresvam tolkoz mn ili voobshte ponqkoga i ne mi puka mn..!!! I se chudq na akula mi za kakvo sam s tqh, ili zashto sam trugnala s tqh!! No kakto i da e.. Ima i takiva deto si smenqt vsqka sedmica.. ne e mn normalno shtot posle moje da se prevurne v "kurvaluk".. no tqhnata si rabota !!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мии аз не съм от никой тип. ЗА сериозните връзки съм! Напълно! Когато тръгна с някой човек, който си харесвам, правя всичко възможно връзката ни да е о.к. Обаче преди много ми се случваше момчета, които харесвам, да ме зарязват. В смисъл ходят с мене седмица-месец и после спират да ме харесват и късаме. И аз съответно си хващам друг, който си ми е симпатичен и ми харесва, ся няма да се тръшкам за някой дрисък, който не го е еня за мене... И продължавам напред. Но ето пък ся си имам сериозна връзка от 9 месеца. Намерих си човек, който ме обича и аз него, и съм супер щастлива.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    da v teb e 6toto si typa i lyjesh horata {ot lichen opit znam }
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    da v teb e 6toto si typa i lyjesh horata {ot lichen opit znam }
    Бате ти тъпа ли си честно ми кажи за какво за Бога връщаш теми от чукаси време и пишеш некви тъпизми ?? Кажи чедо!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    май само аз ще си призная,че съм от първия тип момичета....
    i az sum taka ..............

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз не съм от тези момичета,които харесват ново момче всяка седмица.Да не говорим за любов...всъщност съм обичала само веднъж досега и все още обичам.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    opredeleno ot vtoriq vid
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами аз не съм от тези момичета,които харесват ново момче всяка седмица.Да не говорим за любов...всъщност съм обичала само веднъж досега и все още обичам.
    i az obi4am DoPye

Град
    Otvad vazmojnoto
    Imala sam i dalgi i mn kratki vrazki.No predpo4itam po-dalgite.Vsi4ko zavisi do kolko si privarzan kam priqtelq si.
    Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
    Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!

az sum kato teb.Drugoto mi prozvucha malko kurvensko...vsqka sedmica da gi smenqt..tctc
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Еми...аз също съм превърженичка на дългите връзки! Връзките от тип 'седмица' '3-4дни' или '2 седмици' не са за мен... а и си имам гадже от 10месеца Друг не съм погледнала и не искам Мойто пиже ми е достатъчен!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си