- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OT KOI MOMI4ETA STE?????
az sum za serioznite vruzki no kakto kaza ELIZA vseki si ima pravo na izbor![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
na men mi se e slu4valo da se vlubq istisnki samo 2 pyti za tiq 16 godini,no s mnogo bolka sym se razdelqla s tezi pi4ove! whatever ta sled tqh gledam da ne se zastoqvam na 1 mqsto mnogo(strah me e),taka ili ina4e 2ma kato se syberat posle se 4udqt kak da se ottyrvat edin ot drug... sq mu e vremeto da se jivee!!!
Az lichno sam ot momchetata![]()
emi az mai ne s1m nito ot p1rvite, nito ot vtorite. vr1zki za den-dva ne sa mi mnogo priqtni, ap1k za po-d1lgi ne poznavam hora. to v dne6no vreme vsi4ki sa se vturnali da trupat "broiki". da vqrno-trqbva da opita6 ot vsi4ko, ama az prosto neiskam tak1v jivot. kak1f e smisala da ima6 neznam-si-kolko-si zavoevaniq i edin den kato pogledne6 nazad, da vidi6, 4e nikoga ne si bil obi4an...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
az sam ot purviq TIp
..
az sam ot 1-q vid![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Първоначално написано от sladkoto_neli
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®
хубаво е тва тогаз .Първоначално написано от sweet_girl_14
Хм,това че не си харесваш момче.. Незначи че има някакав проблем!Просто явно не си намерила подходящото момче в което да се влюбиш!
Лично аз не харесвам такъв тип хора!
1/ Които са броячи,така да се каже..хващат си момичета/момчета единствено..заради бройката!Еха..аз съм ходил/а с 40 човека!Пф.. Кофти и Тъпо
2/ Такива които ги сменят като носна кърпичка,в търсене на голямата си любов.
Не съм от двата типа определено!Падам си по.. по-дългите връзки!Обичам да съм с един човек до край.. или докато чуствата на един от двамата изчезнат!Необичам да ги сменям ей така.. на часове/дни/седмици!Обичам да се задържам по-вече с хората.. които съм избрала да са мои половинки!
[color=
Ще си призная,че по принцип сериозните връзки не са по моята част,но успях да намеря човек,който да ме промени.Вече ходим месец и половина,а това за мен е най-голямото постижение в тази област,дори нямам намерение да се разделям с него скоро.
А досега просто съм се отегчавала на първата или най-много на втората седмица,но се радвам,че съм издържала,защото и без това не се гордеех с това.
Но откъде да знам какво ще ми с случи занапред:живея за мига и искам да опитам от всичко в живота,макар и да си патя понякога,но поне същевременно си взимам поука.
аз съм от тея дето вече се отказаха да се занимават с момчета..![]()
Emi az vinagi sum bila sred nai-haresvanite momi4eta i sum si smenqla gadjetata.Oba4e sum o6te na 14 i qnma zn.No ako si primerno na 16-17 god,e ve4e suvsem razli4no 6oto togava ve4e mojebi ftata pravqt sex i ako go pravqt s vsqko edno svoe gadje...nali se se6ta6.I az ne sum ot lekite momi4eta, no tova zavisi ot mn ne6ta![]()
Ne se pretesnqvai.. to i az mn rqdko si haresvam nqkoi! No se e sluchvalo da si smenqm za 1 sedmica.. no poprincip vruzkata ni e nqkade kam 1 mesec, 1 od prichinata e, che az ne gi haresvam tolkoz mn ili voobshte ponqkoga i ne mi puka mn..!!! I se chudq na akula mi za kakvo sam s tqh, ili zashto sam trugnala s tqh!! No kakto i da e.. Ima i takiva deto si smenqt vsqka sedmica.. ne e mn normalno shtot posle moje da se prevurne v "kurvaluk".. no tqhnata si rabota !!
Мии аз не съм от никой тип. ЗА сериозните връзки съм! Напълно! Когато тръгна с някой човек, който си харесвам, правя всичко възможно връзката ни да е о.к. Обаче преди много ми се случваше момчета, които харесвам, да ме зарязват. В смисъл ходят с мене седмица-месец и после спират да ме харесват и късаме. И аз съответно си хващам друг, който си ми е симпатичен и ми харесва, ся няма да се тръшкам за някой дрисък, който не го е еня за мене... И продължавам напред. Но ето пък ся си имам сериозна връзка от 9 месеца. Намерих си човек, който ме обича и аз него, и съм супер щастлива.![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
da v teb e 6toto si typa i lyjesh horata {ot lichen opit znam }![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
i az sum taka ..............Първоначално написано от POLA^_^
![]()
Ами аз не съм от тези момичета,които харесват ново момче всяка седмица.Да не говорим за любов...всъщност съм обичала само веднъж досега и все още обичам.![]()
opredeleno ot vtoriq vid![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
i az obi4am DoPyeПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Imala sam i dalgi i mn kratki vrazki.No predpo4itam po-dalgite.Vsi4ko zavisi do kolko si privarzan kam priqtelq si.
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!
az sum kato teb.Drugoto mi prozvucha malko kurvensko...vsqka sedmica da gi smenqt..tctc
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Еми...аз също съм превърженичка на дългите връзки!Връзките от тип 'седмица' '3-4дни' или '2 седмици' не са за мен... а и си имам гадже от 10месеца
Друг не съм погледнала
и не искам
Мойто пиже ми е достатъчен!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват