- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OT KOI MOMI4ETA STE?????
I az sam kato tebe
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ами аз също съм като тебаз съм фенка на сериозните връзки,не обичам да си играя с чувствата на хората тва е супер тъпо и болезнено
и ние в Бургас на такива момичета които си харесват някое момче тръгват с него и след няколко дена го зарежат ги наричаме к***и мисля че ще се досетите за кво ви говоря
е надявам се повечето момичета да ме са к***и
4ао 4ао
![]()
4ukaite i bqgaite tva e nai dobriq princip![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
az sum ot tipa,koito si tursqt seriozna vruzka....
Оооо и аз съм като тебе...Не обичам да си сменям гаджетата като носни кърпички...И аз имам много ффрендки които си сменят гаджетата така ама не им е от полза...![]()
i az sam kato teb s 1 razlika-ne sam bila s mom4e ot fevruari min godina![]()
ami ako ni razrelq6 na dva tipa mai sum nqkade po-sredata![]()
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
Преди няколко години си сменях гаджетата доста често, но сега явно съм намерила подходящия човек и предпочитам сериозните връзки.
По скоро съм като теб не мога да ги сменям като носни кърпички просто....![]()
Това с връзките е много относително. Понякога хората имат нужда да са сами, да могат спокойно да флиртуват, с когото пожелаят. В друг период имат нужда от сигорен човек до себе си. Живота е прекалено променлив, не можем да се придържаме към един и същ начин на живеене. Всеки сам избира. Не мисля, че има правилно и грешно.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
много добре го каза точно така еПървоначално написано от Nightmare
![]()
napulno podkrepqm i az sum kato vasПървоначално написано от magi_megi
Vseki put e razli4no.Pove4e za sega mi haresvat kradki vruzki,no ina4e ako sre6tna to4niq 4ovek 6te e za dulgo,no za sega kusi vruzki.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
i az predpo4itam dulgite vruzki,no gledam da ne se vlubvam mnogo.a tova s 4estoto smenqne na gadjeta e detska rabota i spored men go praktikuvat 2tipa xora-malki sa i ne znaqt kakvo iskat.2-izpolzva4ki sa
moq nevinnost i greh.....
abe razli4no imalo e momenti kogato na 2 3 dni novo gadje ama imalo e i momenti sas meseci nemoga da si namerq gadje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм си аз и не искам да принадлежа към каквато и да е "група" момичета. глупаво е да слагаш под общ знаменател хората...![]()
![]()
![]()
А ти виждала ли си го въобще?Първоначално написано от az_slunceto
ми аз не ги сменям често
не мога да кажа че водя дълги връзки,по скоро предпочитам да съм с този с когото съм щастлива
ако с някой не съм-некс->
обикновено рядко си хващам гадже и е за около месец-2
нз към кой тип съм
поткрепям това мнение на Lil'Angel ,аз не обичам много дългите връзки все пак съм на 16,но и не ги сменям като носни кърпички,не съм никоя от тая група както каза.Твърдо поткрепям мнението на Lil'AngelПървоначално написано от Lil'Angel
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
am az sam ot pyrvite momicheta.. v taklava vazrast sam che nz ko iskam.. iii ne se sramuvam...za sichko si ima vreme.. sq mi e vremeto na kratkite vryzki :P
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Az sushto sum za dulgite vruzki!ne obicham da si smeniam gadjetata prez 2 sedmici ili po malko sam za ednata broika ili neshto si tam!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
mi az sam ot purvite momi4eta predpo4itam zasega da si jiveq jivota i da si pravq kvot si iskam vmesto ot sega da se zarobq s nekoi druvnik no vij dryga e razbotata ako se vlubq istinski no za sega nqma takava opasnost![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
be nai hubavo e da si ot purvite![]()
![]()
![]()
Еми аз съм като тебе. Седяла съм година не без приятел.. еми изобщо без тръпка.. Без любов.
И аз имам едни такива познати. Те самите си признават, че без момче не могат.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.