.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Супер фен
    Град
    BotevGrad
    I az sam kato tebe
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    Бургас
    ами аз също съм като теб аз съм фенка на сериозните връзки,не обичам да си играя с чувствата на хората тва е супер тъпо и болезнено и ние в Бургас на такива момичета които си харесват някое момче тръгват с него и след няколко дена го зарежат ги наричаме к***и мисля че ще се досетите за кво ви говоря е надявам се повечето момичета да ме са к***и 4ао 4ао

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4ukaite i bqgaite tva e nai dobriq princip
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sum ot tipa,koito si tursqt seriozna vruzka....

Град
    nqkude po ulicite:)
    Оооо и аз съм като тебе...Не обичам да си сменям гаджетата като носни кърпички...И аз имам много ффрендки които си сменят гаджетата така ама не им е от полза...

Мега фен Аватара на sasha_90
    i az sam kato teb s 1 razlika-ne sam bila s mom4e ot fevruari min godina

ami ako ni razrelq6 na dva tipa mai sum nqkade po-sredata
    Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Преди няколко години си сменях гаджетата доста често, но сега явно съм намерила подходящия човек и предпочитам сериозните връзки.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    По скоро съм като теб не мога да ги сменям като носни кърпички просто....

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Това с връзките е много относително. Понякога хората имат нужда да са сами, да могат спокойно да флиртуват, с когото пожелаят. В друг период имат нужда от сигорен човек до себе си. Живота е прекалено променлив, не можем да се придържаме към един и същ начин на живеене. Всеки сам избира. Не мисля, че има правилно и грешно.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Това с връзките е много относително. Понякога хората имат нужда да са сами, да могат спокойно да флиртуват, с когото пожелаят. В друг период имат нужда от сигорен човек до себе си. Живота е прекалено променлив, не можем да се придържаме към един и същ начин на живеене. Всеки сам избира. Не мисля, че има правилно и грешно.
    много добре го каза точно така е

Re: OT KOI MOMI4ETA STE?????

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    zdr.imam mn poznati i fr.koito vsqka sedmica smenqt gajetata si.vinagi sum se 4udila KAK TAKA OBHVATA IM NA HARESVANITE MOM4ETA E TOLKOVA GOLQM.AZ mn rqdko si haresvam nqkoe mom4e i ,,moga da se pohvalia``4e priqtel ot dekemvri ne sum imala.4udq se v men li e gre6kata?i iskam da vi pitam vie ot koi momi4eta ste-ot purvite ili ste kato men???predvaritelno misi
    Аз съм като теб.Направо мразя моми4етата от първия вид!!!Толкова ме дразнят просто ги смазвам от подигравки.А що се отнася до гаджетата- по-добре да са малко,но за дълго.Аз оби4ам трайните връзки.Така да се каже и двамата да се из4ерпат в отношенията си.
    napulno podkrepqm i az sum kato vas

Голям фен
    Vseki put e razli4no.Pove4e za sega mi haresvat kradki vruzki,no ina4e ako sre6tna to4niq 4ovek 6te e za dulgo,no za sega kusi vruzki.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    i az predpo4itam dulgite vruzki,no gledam da ne se vlubvam mnogo.a tova s 4estoto smenqne na gadjeta e detska rabota i spored men go praktikuvat 2tipa xora-malki sa i ne znaqt kakvo iskat.2-izpolzva4ki sa
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    abe razli4no imalo e momenti kogato na 2 3 dni novo gadje ama imalo e i momenti sas meseci nemoga da si namerq gadje

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    аз съм си аз и не искам да принадлежа към каквато и да е "група" момичета. глупаво е да слагаш под общ знаменател хората...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами аз не съм от тези момичета,които харесват ново момче всяка седмица.Да не говорим за любов...всъщност съм обичала само веднъж досега и все още обичам.
    i az obi4am DoPye
    А ти виждала ли си го въобще?

ми аз не ги сменям често
    не мога да кажа че водя дълги връзки,по скоро предпочитам да съм с този с когото съм щастлива
    ако с някой не съм-некс->
    обикновено рядко си хващам гадже и е за около месец-2
    нз към кой тип съм

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    аз съм си аз и не искам да принадлежа към каквато и да е "група" момичета. глупаво е да слагаш под общ знаменател хората...
    поткрепям това мнение на Lil'Angel ,аз не обичам много дългите връзки все пак съм на 16,но и не ги сменям като носни кърпички,не съм никоя от тая група както каза.Твърдо поткрепям мнението на Lil'Angel
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

;]

am az sam ot pyrvite momicheta.. v taklava vazrast sam che nz ko iskam.. iii ne se sramuvam...za sichko si ima vreme.. sq mi e vremeto na kratkite vryzki :P
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Az sushto sum za dulgite vruzki!ne obicham da si smeniam gadjetata prez 2 sedmici ili po malko sam za ednata broika ili neshto si tam!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

mi az sam ot purvite momi4eta predpo4itam zasega da si jiveq jivota i da si pravq kvot si iskam vmesto ot sega da se zarobq s nekoi druvnik no vij dryga e razbotata ako se vlubq istinski no za sega nqma takava opasnost
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    be nai hubavo e da si ot purvite

i az rqdko hlutvam!!!ama kogato haresam naistina mnogo nqkogo ... ne mi minava lesno

Еми аз съм като тебе. Седяла съм година не без приятел.. еми изобщо без тръпка.. Без любов.
    И аз имам едни такива познати. Те самите си признават, че без момче не могат.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си