- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OT KOI MOMI4ETA STE?????
az li4no predpo4itam dalgite vrazki dr e ne6to...nqkakva si avantiyra ili ne6to takova no da i az sam kato tebe !nz kak moje edno momi4e da tvardi 4e si haresva nqkoi i sled ima nqma edna sed dre tva e ..nz!haresvam go ei taka za broikata za men tovae glypavo no vs si ima mnenie po vaprosa
преди бях от първия тип момичета ..
ама сега съм си с едно момче от почти 2 месеца
и нещата ми се струва,че утиват на сериозни..
пък и много зех да се привързвам към него
и не искам да го оставям,дори не ми е минавало през ума :P
Ti eba maikata ednodnevka skapana nosna kurpi4ka. ti si kato toaletnata hartiqПървоначално написано от POLA^_^
aman ot tekiva kato teb nqkfi "Toaletni hartii"
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
ейййй мерси мацко, евалата че има поне 1 който да ми е чел мнениетоПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
=D>
определено предпочитам сериозните връзки.докато се докопаш обаче до такъв човек има една серия от проба-грешка .. проба-грешка ... и т.н. обаче в тая 'проба' включвам опознаване(най-вече),флирт и така нататък,докъдето реша,че искам да стигна!!
това съвсем не означава,че трябва да преспиш с всичко де що видиш де!!!
а и за тези твои приятелки,дето се водят бройкаджиики - нема нещо,което да ме разсмее повече от 13-14годишно лапе,което се е наконтило и нагримьосало,застанало и чака пред Амор да влезе и да изтича до кенефа,да си махне дънките и да сложи късата пола(и естествено обратния процес,преди да се прибере вкъщи![]()
) и да разправя после колко гаджета е имало и с какъв голяяяяяям опит разполага
![]()
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Пууууууууу...аз едно гадже не мога да си хвана,пък да ге сменям като носни кърпички...брей
Определено не съм от първите![]()
Не искам.
А и да поискам,то все едно ще стане![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
аз пък съм от първия тип момичета.но искам да се променя и в момента работя по въпроса.
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
аз също доста трудно си харесвам някой,а такъв който не харесвам не мога да излизам с него, но пък имам и др проблем като си харесам някой и тръгнем някакси не може да ми задържи интереса към него и колкото и да си падам по него след време ми омръзва.просто съм такъв човек и винаги търся нещо разнообразно,а еднообразието просто ме убива бавно.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Има много момчета, има много момичета. Говорим за пубери. Те са непостоянни. Сменят си интересите всеки ден. Сменят си гаджетата всеки ден. Е, има и изключения естествено.
Първоначално написано от sweet_girl_14
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Аз съм за сериозните връзки!!!
Аз сравнително трудно се привързвам към хората и досега краткотрайна връзка не съм имала, т.е. не че съм имала много. Просто не обичам да започна да се срещам с някого само заради натискането, да кажем, или секса, или колкото да има какво да правя. Имам нужда да прекарам време с даден човек, за да го опозная. А пък ако ще тръгвам с някого, то ще бъде, защото наистина ми харесва, а после вече след някакъв период на опознаване ще видим накъде ще тръгне работата, ама не след 4 дни де.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ам....до преди време най-кратката ми връзка беше 3 месеца, после тръгнах с едно момче и ходехме 9 месеца, слез тази ми връзка имам все кратки по ред причиниИли на мен ми писва, защото чувствата ми(ако можем да говорим за нещо такова)не са достатъчно силни, или момчето се оказва поредният боклук...
И ми писна, обичам дългите и здрави връзки, а скоро не съм имала такава![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз предпочитам по-дългите връзки...но само ако има за какво хората да са заедно.Ако тръгнеш с някой и разберереш,че не е човекът за теб-ами ще го отрежеш и ще продължиш на там.Но тези,които сменят ей така,просто защото им омръзва с един или нещо подобно...пффф мнението ми хич не е добро за тяхПървоначално написано от avito_{P}
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
az 4estno da si kaja nqmam to4no opredelen tip mom4e haresvam opredeleni hora i kogato nqkoi mi hvane okoto moga da si vazdi6am po nego godini (ako vrazkata ni e nevajmojna de) A za gadjetata ne obi4am da smenqm predpo4itam da sam s 4ovek na koito raz4itam i vqrvam za po dlajko
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
аз лично предпочитам дългите връзки просто не мога да си представа как ще забравя толкова бързо едно момче това е непосилно за мен![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
ami kato teb!Първоначално написано от avito_{P}
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
az mislq 4e ne e vajno prosto da si s nqkoi a da si s tozi s koito iska6 istinski i smqtam 4e pove4eto momi4eta koito imat vrazki ot tipa "ot daj na vqtar" prosto ili si dokazvat na sebesi 4e mogat da batat iskani i jelani ili prosto izbivat edin vid kompleks taka 4e macka az sam za teb \/
ami az sum ot 2 vid i si mi e mn dobre taka. I povqrvai chakaneto si zaslujava, zashtoto ot suvsem skoro poznavam edno momche i sam luda po nego, a ot izvestno vreme ne sum imala gadje. opredeleno sum ZA serioznite vruzki. ako iskash da izpitash istinska lubov, tr da si turpeliv kato men
![]()
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
мммм май като теб![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it