.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    az li4no predpo4itam dalgite vrazki dr e ne6to...nqkakva si avantiyra ili ne6to takova no da i az sam kato tebe !nz kak moje edno momi4e da tvardi 4e si haresva nqkoi i sled ima nqma edna sed dr e tva e ..nz!haresvam go ei taka za broikata za men tovae glypavo no vs si ima mnenie po vaprosa

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    преди бях от първия тип момичета ..
    ама сега съм си с едно момче от почти 2 месеца
    и нещата ми се струва,че утиват на сериозни..
    пък и много зех да се привързвам към него
    и не искам да го оставям,дори не ми е минавало през ума :P

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    май само аз ще си призная,че съм от първия тип момичета....
    Ti eba maikata ednodnevka skapana nosna kurpi4ka. ti si kato toaletnata hartiq aman ot tekiva kato teb nqkfi "Toaletni hartii"
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    аз съм си аз и не искам да принадлежа към каквато и да е "група" момичета. глупаво е да слагаш под общ знаменател хората...
    поткрепям това мнение на Lil'Angel ,аз не обичам много дългите връзки все пак съм на 16,но и не ги сменям като носни кърпички,не съм никоя от тая група както каза.Твърдо поткрепям мнението на Lil'Angel
    ейййй мерси мацко, евалата че има поне 1 който да ми е чел мнението =D>

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    определено предпочитам сериозните връзки.докато се докопаш обаче до такъв човек има една серия от проба-грешка .. проба-грешка ... и т.н. обаче в тая 'проба' включвам опознаване(най-вече),флирт и така нататък,докъдето реша,че искам да стигна!!
    това съвсем не означава,че трябва да преспиш с всичко де що видиш де!!!
    а и за тези твои приятелки,дето се водят бройкаджиики - нема нещо,което да ме разсмее повече от 13-14годишно лапе,което се е наконтило и нагримьосало,застанало и чака пред Амор да влезе и да изтича до кенефа,да си махне дънките и да сложи късата пола(и естествено обратния процес,преди да се прибере вкъщи ) и да разправя после колко гаджета е имало и с какъв голяяяяяям опит разполага
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Пууууууууу...аз едно гадже не мога да си хвана,пък да ге сменям като носни кърпички...брей
    Определено не съм от първите
    Не искам.
    А и да поискам,то все едно ще стане
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Град
    In youre smile
    аз пък съм от първия тип момичета.но искам да се променя и в момента работя по въпроса.
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Az opredeleno sam kato teb .. no veche sviknah s gadniq si jivot i ne mi pravi vpechatlenie
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

аз също доста трудно си харесвам някой,а такъв който не харесвам не мога да излизам с него, но пък имам и др проблем като си харесам някой и тръгнем някакси не може да ми задържи интереса към него и колкото и да си падам по него след време ми омръзва.просто съм такъв човек и винаги търся нещо разнообразно,а еднообразието просто ме убива бавно.
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

Голям фен
    Има много момчета, има много момичета. Говорим за пубери. Те са непостоянни. Сменят си интересите всеки ден. Сменят си гаджетата всеки ден. Е, има и изключения естествено.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_girl_14
    az sam romanti4na natura i predpo4itam po-dalgite vrazki
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    Аз съм за сериозните връзки!!!

Аз сравнително трудно се привързвам към хората и досега краткотрайна връзка не съм имала, т.е. не че съм имала много. Просто не обичам да започна да се срещам с някого само заради натискането, да кажем, или секса, или колкото да има какво да правя. Имам нужда да прекарам време с даден човек, за да го опозная. А пък ако ще тръгвам с някого, то ще бъде, защото наистина ми харесва, а после вече след някакъв период на опознаване ще видим накъде ще тръгне работата, ама не след 4 дни де.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ам....до преди време най-кратката ми връзка беше 3 месеца, после тръгнах с едно момче и ходехме 9 месеца, слез тази ми връзка имам все кратки по ред причини Или на мен ми писва, защото чувствата ми(ако можем да говорим за нещо такова)не са достатъчно силни, или момчето се оказва поредният боклук...
    И ми писна, обичам дългите и здрави връзки, а скоро не съм имала такава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: OT KOI MOMI4ETA STE?????

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    zdr.imam mn poznati i fr.koito vsqka sedmica smenqt gajetata si.vinagi sum se 4udila KAK TAKA OBHVATA IM NA HARESVANITE MOM4ETA E TOLKOVA GOLQM.AZ mn rqdko si haresvam nqkoe mom4e i ,,moga da se pohvalia``4e priqtel ot dekemvri ne sum imala.4udq se v men li e gre6kata?i iskam da vi pitam vie ot koi momi4eta ste-ot purvite ili ste kato men???predvaritelno misi
    Аз предпочитам по-дългите връзки...но само ако има за какво хората да са заедно.Ако тръгнеш с някой и разберереш,че не е човекът за теб-ами ще го отрежеш и ще продължиш на там.Но тези,които сменят ей така,просто защото им омръзва с един или нещо подобно...пффф мнението ми хич не е добро за тях
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен
    Град
    burgas
    az 4estno da si kaja nqmam to4no opredelen tip mom4e haresvam opredeleni hora i kogato nqkoi mi hvane okoto moga da si vazdi6am po nego godini (ako vrazkata ni e nevajmojna de) A za gadjetata ne obi4am da smenqm predpo4itam da sam s 4ovek na koito raz4itam i vqrvam za po dlajko
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    аз лично предпочитам дългите връзки просто не мога да си представа как ще забравя толкова бързо едно момче това е непосилно за мен
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: OT KOI MOMI4ETA STE?????

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    zdr.imam mn poznati i fr.koito vsqka sedmica smenqt gajetata si.vinagi sum se 4udila KAK TAKA OBHVATA IM NA HARESVANITE MOM4ETA E TOLKOVA GOLQM.AZ mn rqdko si haresvam nqkoe mom4e i ,,moga da se pohvalia``4e priqtel ot dekemvri ne sum imala.4udq se v men li e gre6kata?i iskam da vi pitam vie ot koi momi4eta ste-ot purvite ili ste kato men???predvaritelno misi
    ami kato teb!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

qni4ka
    Guest

....

az mislq 4e ne e vajno prosto da si s nqkoi a da si s tozi s koito iska6 istinski i smqtam 4e pove4eto momi4eta koito imat vrazki ot tipa "ot daj na vqtar" prosto ili si dokazvat na sebesi 4e mogat da batat iskani i jelani ili prosto izbivat edin vid kompleks taka 4e macka az sam za teb \/

Град
    София

....

Аз не си падам по серизоните връзки, бързо ми писват момчетата с които съм.Често менкам гаджетата , но смятам , че ще си намера майстора , който ще ме научи как да се влюба истински!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    ami az sum ot 2 vid i si mi e mn dobre taka. I povqrvai chakaneto si zaslujava, zashtoto ot suvsem skoro poznavam edno momche i sam luda po nego , a ot izvestno vreme ne sum imala gadje. opredeleno sum ZA serioznite vruzki. ako iskash da izpitash istinska lubov, tr da si turpeliv kato men
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    мммм май като теб
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си